Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тихо, на м'яких лапах, захопили людей та інтернетЗелений кіт, мабуть, інопланетянин.

Та що там людей – весь всесвіт. Пам'ятаєш малюнок: один інопланетянин тримає в руках кота і каже iншому: воно вібрує! Той відповідає: значить, працює. Беремо!Тихо, на м'яких лапах, захопили людей та інтернет![]()
![]()

Це я десь в тг-каналах побачила.. "Жінки, які ліплять вареники з вишнями, ви офігенні!" (шось таке). Особисто я вареники з вишнями не люблю, - вони некрасиво виглядають, ну чисто "гангреники"
Однак на картинках - да, можна красиво намалювати чи сфоткати
Спочатку - по рядкамЯк ви порахуєте отвори? Намалюйте схему. Там стільки варіантів, виявляється ? Усі по-різному це роблять ))
![]()
Хоча спробувала по кругам - так ще простіше і взагалі якось зрозуміліше 
Мама готує пухкі вареники і, якби не посипала цукром, не здогадаєшся, які з них із вишнями.А хтось вже їсть вареники з вишнями?Це я десь в тг-каналах побачила.. "Жінки, які ліплять вареники з вишнями, ви офігенні!" (шось таке). Особисто я вареники з вишнями не люблю, - вони некрасиво виглядають, ну чисто "гангреники"
![]()
![]()
Я вчора їла. Щоправда вишні з морозилки. Мамині вареники мають красивий вигляд (принаймні в перший день), бо вони ж на пару - товстенькі, пухкенькі ?А хтось вже їсть вареники з вишнями?Це я десь в тг-каналах побачила.. "Жінки, які ліплять вареники з вишнями, ви офігенні!" (шось таке). Особисто я вареники з вишнями не люблю, - вони некрасиво виглядають, ну чисто "гангреники"
![]()
![]()
По яким рядкам? Я ж недарма просила схемуСпочатку - по рядкамХоча спробувала по кругам - так ще простіше і взагалі якось зрозуміліше
![]()

Картинку бачу. Якщо на неї тисну - опиняюся у інстіУх ти! Воно картинкою показує! Оце я не знала, а то б одразу так зробила.
Отже, треба туди перейти і подивитися
Лена, в якої нема Тредса, а ти теж бачиш картинку?
Та я знала, що ти зайдеш, не була впевнена, чи тут тобі показує, бо може це бачать лише ті, хто в Тредсі, хто його розбере...Картинку бачу. Якщо на неї тисну - опиняюся у інсті
це якась кардіограма!