Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хто мені пояснить щодо ТГ? Чому можна знаходить канали за покликанням, а просто за назвою - не можна?

Ф'ям, а ти як знайшла того Василя Вусатого?

В мене фішка класти щось маленьке у скляну горку- шафу , де вазочки, рюмочки, фужеріки, різні сервізи , одним словом, посуд. Може і ви так поклали? 😳
Та вже все передивилася :незнаю: Я його перекладала кілька разів з місця на місце, бо пакетик маленький, легко загубити, і певного ж місця для нього нема окрім тієї косметички. І ось з тиждерь томуя його взяла до рук (а косметичка вже вдома), і... і не знаю.
Я останнім часом стала така неуважна, що можу машинально абикуди запхнути, в таке місце, що і не здогадаєшся там шукати.
Окуляри зараз кожного дня шукаю :-)

Хто мені пояснить щодо ТГ? Чому можна знаходить канали за покликанням, а просто за назвою - не можна?
Публічні канали мають імʼя користувача. Будь-хто може знайти їх у пошуку Telegram і приєднатися. Приватні канали є закритими спільнотами — ви маєте бути додані власником або отримати запрошувальне посилання, щоб приєднатися.

Ф'ям, а ти як знайшла того Василя Вусатого?
Теж мучаюся, коли хочу знайти якийсь новий канал за запитом. Поки що не зрозуміла, як з цим боротися. Після пояснення Сіра зрозуміліше не стало :ги:

Василя Вусатого знайшла тільки тому, що вже відомий мені котячий канал перепостив його допис.

Та вже все передивилася :незнаю: Я його перекладала кілька разів з місця на місце, бо пакетик маленький, легко загубити, і певного ж місця для нього нема окрім тієї косметички. І ось з тиждерь томуя його взяла до рук (а косметичка вже вдома), і... і не знаю.
Я останнім часом стала така неуважна, що можу машинально абикуди запхнути, в таке місце, що і не здогадаєшся там шукати.
Окуляри то взагалі повний алярм. От так бігаю по хаті та волаю "Алярм! Алярм! Окуляри!"

А мені поясніть за відмінки.
IMG-9a4e296d7a66e5ad0ed9b65973084b51-V.webp

Я так само. Тому придумала собі коробочку, куди кидаю щось маленьке, але особливе.
Там у мене шматочок від упаковки для фарби доя волосся, бо як прийду у Єву - тю, яка ж в мене фарба була остання - без розуміння.😊 А так знаю, де клаптик і беру з собою
😁 А, і ця коробочка , там де фужери. Такий логістичний ланцюжок.

Теж мучаюся, коли хочу знайти якийсь новий канал за запитом. Поки що не зрозуміла, як з цим боротися. Після пояснення Сіра зрозуміліше не стало :ги:

Василя Вусатого знайшла тільки тому, що вже відомий мені котячий канал перепостив його допис.
Можеш дати посилання на той канал? Я бачу, що в Василя є у деяких віршах перегляд більше 1000 осіб, тож хочу дізнатися що то за канали.

Я так само. Тому придумала собі коробочку, куди кидаю щось маленьке, але особливе.
Там у мене шматочок від упаковки для фарби доя волосся, бо як прийду у Єву - тю, яка ж в мене фарба була остання - без розуміння.😊 А так знаю, де клаптик і беру з собою
Коробочку також можна запхати. А так запхала коробочку з нитками, яка повинна була бути у ящику зі всяким для шиття. Знайшлася у шафи, в іншої кімнаті, на полиці з феном :eek:

Коробочку також можна запхати. А так запхала коробочку з нитками, яка повинна була бути у ящику зі всяким для шиття. Знайшлася у шафи, в іншої кімнаті, на полиці з феном :eek:
Пороблено. Я сьогодні прийшла з магазину, виклала пакет з печивом у кухні на полку, закрила дверку , виклала інши пакунки і думаю, боже, забула у магазині проплачене печиво. Треба йти , забирати ( район де всі свої, і чужі не скупляються). Потім пошукала чек, перевірила пакет і...пригадала свій рух до кухні з печивом. Подивалась - воно, рідне, вдома! А як би я приперлася у крамничку і почала щось верзти, як місцева божевільна? 😊
Чи це погода, зимовий дощ, чи треба щось робити? 😊

У мене є велика косметичка, куди складаю дріб'язок. Але те, що маєте там довго зберігатися. А бісер збиралася незабаром використовувати, крім того якби він там розсипався, то було б йой. Тому лежав на поличці біля косметики, потім знайшла його в коробочці з прикрасами і витягла, подумавши, що там я його не знайду, коли буде потреба. Тому положила десь ближче під руками. Ну таке... А може то все-таки він і є - оранжевий. Бо потрібного кольору не було, тому обирала більш-менш схожий. Але ж він на сонці міг мати інший вигляд. То ще восени було.

Можеш дати посилання на той канал? Я бачу, що в Василя є у деяких віршах перегляд більше 1000 осіб, тож хочу дізнатися що то за канали.
Ледве знайшла у перепостах..

Підписалася щойно, про всяк випадок :-)

Я знайшла новенький англійський серіал. Пам'ятаєте ,,Ігра престолів,, Санса Старк? Ця акторка, Софи Тернер, грає головну роль у серіали ,,Джоан,,.
Опис дивний, ,,Матір у відчаї, яка захоплена хвилюючим світом злочинів, процвітаючою та сміливою кар'єрою викрадача коштовностей намагається повернути свою доньку з опіки,,.
Як я зрозуміла, щось типу Соньки Золотої ручці.
Героїня міняє особистості, то вона коханка, то вона злодійка, то вона чесна та бідна мати-одиначка.

Може хто схоче відволіктися, і подивитися.
Я починаю. 😊

Назад
Зверху Знизу