Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Час перекусити :їжа:

_зрази.webp

🦫 Харківський бабак Тимко не впадав у сплячку: чи буде прогноз на весну

Цьогорічна тепла зима вплинула на диких тварин — бабаки прокинулися раніше. Як пояснили у ХНУ ім. Каразіна, постійні струси землі від обстрілів завадили їм міцно заснути.

Тимко ІІІ теж не впадав у глибоку сплячку, тож подорож до біостанції в Гайдарах для нього небезпечна.

Цього року він зробить прогноз прямо з рідної домівки — біостепового стаціонару в селі *********.

Я знов захопилася в'язанням та вишиванням. Але є проблема як в цей час розважатися. Воно добре пішло, бо слухала чат рулетку, але вже не хочу, бо хочеться спокою.
Де б взяти таку аудіокнигу, щоб і цікава, і голос не дратував.

Я знов захопилася в'язанням та вишиванням. Але є проблема як в цей час розважатися. Воно добре пішло, бо слухала чат рулетку, але вже не хочу, бо хочеться спокою.
Де б взяти таку аудіокнигу, щоб і цікава, і голос не дратував.
Ну то тільки ти сама можеш визначити, який голос тобі треба:)
Може тут щось знайдется
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну то тільки ти сама можеш визначити, який голос тобі треба:)
Звісно. Поки що жоден не підійшов.
Може тут щось знайдется
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дякую.
Наразі знайшла розвагу. Увімкнула Альфа. Його дивитися не обов'язково ))

• Це лайк!
Реакції: E.N
Слухала перед сном гумористичне фентезі, яке тепер загубила :) Можна знайти, якщо як слід поритися в історії, але вже не впевнена, чи точно хочу дослухати :-) Про дівчину, яка до 20 років жила при храмі, вважалась донькою богині і мала магічні здібності з народження. Наприклад, виявилося, що вона збільшує тварин. Подарували маленьке порося - потримала на руках - до вечора вже здоровенна свиня :-) І ось обрала нареченого - лорда з драконом. Однак щось пішло не так і у дракона виріс тільки хвіст, а не весь пропорційно, завдяки чому тепер не літає, а повзає. Наречений в шоці від такого "щастя".. 😟

Не можу знайти бежевий бісер. Вже все обшукала :незнаю: Він весь час лежав окремо, бо косметичка, в який весь бісер складений, була на роботі, а цей пакетик купувала пізніше, то лежав удома. Пам'ятаю, що збиралася його положити в косметичку, але тепер вже сумніваюся чи правильно пам'ятаю колір. Бо там є оранжевий. Може то його я купила :незнаю: От прямо бісить. Ну невже я могла купити такий непідходящий колір? Чи та3и кудить щапхнула? Але куди? :рл:

Не можу знайти бежевий бісер. Вже все обшукала :незнаю: Він весь час лежав окремо, бо косметичка, в який весь бісер складений, була на роботі, а цей пакетик купувала пізніше, то лежав удома. Пам'ятаю, що збиралася його положити в косметичку, але тепер вже сумніваюся чи правильно пам'ятаю колір. Бо там є оранжевий. Може то його я купила :незнаю: От прямо бісить. Ну невже я могла купити такий непідходящий колір? Чи та3и кудить щапхнула? Але куди? :рл:
В мене фішка класти щось маленьке у скляну горку- шафу , де вазочки, рюмочки, фужеріки, різні сервізи , одним словом, посуд. Може і ви так поклали? 😳

Назад
Зверху Знизу