Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та вже все передивиласяВ мене фішка класти щось маленьке у скляну горку- шафу , де вазочки, рюмочки, фужеріки, різні сервізи , одним словом, посуд. Може і ви так поклали? 😳
Хто мені пояснить щодо ТГ? Чому можна знаходить канали за покликанням, а просто за назвою - не можна?
Публічні канали мають імʼя користувача. Будь-хто може знайти їх у пошуку Telegram і приєднатися. Приватні канали є закритими спільнотами — ви маєте бути додані власником або отримати запрошувальне посилання, щоб приєднатися.
Теж мучаюся, коли хочу знайти якийсь новий канал за запитом. Поки що не зрозуміла, як з цим боротися. Після пояснення Сіра зрозуміліше не сталоХто мені пояснить щодо ТГ? Чому можна знаходить канали за покликанням, а просто за назвою - не можна?
Ф'ям, а ти як знайшла того Василя Вусатого?
Окуляри то взагалі повний алярм. От так бігаю по хаті та волаю "Алярм! Алярм! Окуляри!"Та вже все передивиласяЯ його перекладала кілька разів з місця на місце, бо пакетик маленький, легко загубити, і певного ж місця для нього нема окрім тієї косметички. І ось з тиждерь томуя його взяла до рук (а косметичка вже вдома), і... і не знаю.
Я останнім часом стала така неуважна, що можу машинально абикуди запхнути, в таке місце, що і не здогадаєшся там шукати.
Окуляри зараз кожного дня шукаю![]()
Я так само. Тому придумала собі коробочку, куди кидаю щось маленьке, але особливе.Та вже все передивиласяЯ його перекладала кілька разів з місця на місце, бо пакетик маленький, легко загубити, і певного ж місця для нього нема окрім тієї косметички. І ось з тиждерь томуя його взяла до рук (а косметичка вже вдома), і... і не знаю.
Я останнім часом стала така неуважна, що можу машинально абикуди запхнути, в таке місце, що і не здогадаєшся там шукати.
Окуляри зараз кожного дня шукаю![]()
Але в мене не виходить знаходити публічні. І в моєї подруги теж.Повідомлення Сіра, яке не можна процитувати
Можеш дати посилання на той канал? Я бачу, що в Василя є у деяких віршах перегляд більше 1000 осіб, тож хочу дізнатися що то за канали.Теж мучаюся, коли хочу знайти якийсь новий канал за запитом. Поки що не зрозуміла, як з цим боротися. Після пояснення Сіра зрозуміліше не стало
Василя Вусатого знайшла тільки тому, що вже відомий мені котячий канал перепостив його допис.
Коробочку також можна запхати. А так запхала коробочку з нитками, яка повинна була бути у ящику зі всяким для шиття. Знайшлася у шафи, в іншої кімнаті, на полиці з феномЯ так само. Тому придумала собі коробочку, куди кидаю щось маленьке, але особливе.
Там у мене шматочок від упаковки для фарби доя волосся, бо як прийду у Єву - тю, яка ж в мене фарба була остання - без розуміння.😊 А так знаю, де клаптик і беру з собою
😁 А, і ця коробочка , там де фужери. Такий логістичний ланцюжок.
Пороблено. Я сьогодні прийшла з магазину, виклала пакет з печивом у кухні на полку, закрила дверку , виклала інши пакунки і думаю, боже, забула у магазині проплачене печиво. Треба йти , забирати ( район де всі свої, і чужі не скупляються). Потім пошукала чек, перевірила пакет і...пригадала свій рух до кухні з печивом. Подивалась - воно, рідне, вдома! А як би я приперлася у крамничку і почала щось верзти, як місцева божевільна? 😊Коробочку також можна запхати. А так запхала коробочку з нитками, яка повинна була бути у ящику зі всяким для шиття. Знайшлася у шафи, в іншої кімнаті, на полиці з феном![]()
Алгоритм телеграма вирішив, що той канал не заслуговує бути знайденим.Але в мене не виходить знаходити публічні. І в моєї подруги теж.
Це не один канал, який я шукалаАлгоритм телеграма вирішив, що той канал не заслуговує бути знайденим.
У мене є велика косметичка, куди складаю дріб'язок. Але те, що маєте там довго зберігатися. А бісер збиралася незабаром використовувати, крім того якби він там розсипався, то було б йой. Тому лежав на поличці біля косметики, потім знайшла його в коробочці з прикрасами і витягла, подумавши, що там я його не знайду, коли буде потреба. Тому положила десь ближче під руками. Ну таке... А може то все-таки він і є - оранжевий. Бо потрібного кольору не було, тому обирала більш-менш схожий. Але ж він на сонці міг мати інший вигляд. То ще восени було.Я так само. Тому придумала собі коробочку, куди кидаю щось маленьке, але особливе.
Там у мене шматочок від упаковки для фарби доя волосся, бо як прийду у Єву - тю, яка ж в мене фарба була остання - без розуміння.😊 А так знаю, де клаптик і беру з собою
😁 А, і ця коробочка , там де фужери. Такий логістичний ланцюжок.
Ледве знайшла у перепостах..Можеш дати посилання на той канал? Я бачу, що в Василя є у деяких віршах перегляд більше 1000 осіб, тож хочу дізнатися що то за канали.
Я в таку складаю ще клаптики паперу, де надвидкуруч записую назву книги, яку хотіла б послухатиУ мене є велика косметичка, куди складаю дріб'язок
Ні, цей же ти давала. Той канал, де був перепост.Ледве знайшла у перепостах..
Це не один канал, який я шукала
А! "Кіт не пригай"Ні, цей же ти давала. Той канал, де був перепост.
У мене теж.А цей, до речі, в мене теж не знаходиться без посилання.