Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пороблено. Я сьогодні прийшла з магазину, виклала пакет з печивом у кухні на полку, закрила дверку , виклала інши пакунки і думаю, боже, забула у магазині проплачене печиво. Треба йти , забирати ( район де всі свої, і чужі не скупляються). Потім пошукала чек, перевірила пакет і...пригадала свій рух до кухні з печивом. Подивалась - воно, рідне, вдома! А як би я приперлася у крамничку і почала щось верзти, як місцева божевільна? 😊
Чи це погода, зимовий дощ, чи треба щось робити? 😊
Це перевантаження мізків. Ми ж у постійному потоці інформації. Іноді треба давати собі "розвантажувальні дні" . Зараз дивлюся "Граф Монте-кристо" 2024 року. Все знайому з дитинства, просто як картинка, щоб не "вантажило" :)

А я ось думаю, я дивилася такий серіал чи тільки книги читала? Книги точно читала.
Лі Бардуго, "Тінь і кістки". Обличчя немовби усі знайомі :ги:

photo.webp

А я ось думаю, я дивилася такий серіал чи тільки книги читала? Книги точно читала.
Лі Бардуго, "Тінь і кістки". Обличчя немовби усі знайомі :ги:
Є такий серіал. В відгуках читала, що хто читав книжки, трилогія чи як там, не усі задовольнені. Екранізація завжи ризик.
Я не читала , і не дивилася. Поки що. 😊

Алгоритм телеграма вирішив, що той канал не заслуговує бути знайденим.
:-)

**
Фраза нагадала мені звичку одного розважального сайту стирати негативні коменти, на заміну писати:

"Коментар випадково витерла прибиральниця баба Шура".
"Коментар пішов випити чашку кави. Чи дві."
"Коментар на концерті улюбленої групи. Не чекайте його до ранку".
"На цей коментар прилягла кішка".
"Коментар полетів, але обіцяв повернутися".
"Не можете знайти коментар? Спитайте у мами".
"Нам нема чого приховувати. Окрім цього коментаря".
"Це дуже скромний коментар. Він заховався".
"Цей коментар з'їв єнот".
"Упс. Коментар був перехоплений НЛО!"

Є такий серіал. В відгуках читала, що хто читав книжки, трилогія чи як там, не усі задовольнені. Екранізація завжи ризик.
Я не читала , і не дивилася. Поки що. 😊
Сам по собі сюжет там цікавий. Спец ефекти, костюми клас, персоналії - так!. Але, є одно але, такий собі закос під країну з сцарем. Може то у мене психоз, а може це руське ім'я героїні винно

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу