Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Знайшла бісер. У тій коробочці, де кілька разів дивилася. Просто не долізла до самого дна. Я думала, що його трохи більше, а там зовсім тонким шаром лягло, то й не бачила.
А колір все-таки не той, що треба, не було такого. Оце думаю чи розмалювати акриловими фарбами? :-)

:кіт:

_об'єм талії.webp

Підписалася. І одразу натрапила на конкурс.
Перший раз бачу хоч в якомусь з подібних каналів конкурс малюнків :) Таке враження, що його зробили на честь твоєї підписки :-)
Взяла участь і намалювала
:клас: Гарний малюнок, безвідносно умов конкурсу.
Побачила і другий малюнок - думаю, цей більш підходить для нашивки, войовничий такий :)
Надпис "смерть щурам!" набагато краще звучить, ніж "смерть катам!", бо нема непорозумінь :ги:

Кажуть що бабак цього року не робив прогнозів у нас щодо весни (не спав зимою, нервував) Але у мене во дворі так виють коти, що і без Тімка зрозуміло - весна іде :D

Останнє редагування:
Кажуть що байбак цього року не робив прогнозів у нас щодо весни (не спав зимою, нервував) Але у мене во дворі так виють коти, що і без Тімка зрозуміло - весна іде
Ну як не робив.. трошки робив, "на вушко" біологу.. :-) Я відео бачила, як його витягували з будиночка (яке котохульство все-таки.. чи як його.. бабакохульство! :мораль: :) Тварина спокійно спить, ніт, треба розбуркати..)

Вікуля передає нам привіт від київських бабаків :)

то якась величезна коза
:угу: Коза.

А мені вона нагадала Холлі-Доллі. (тільки що дізналася, що Холлі-Доллі зовсім не корова, як я думала весь час, а віслючка :незрозумію: :-) А інші троє хоча б точно вівці?! :ги: ) На 2:08 хвилині йде сніг :любов:

Побачила і другий малюнок - думаю, цей більш підходить для нашивки, войовничий такий :)
Я коли перший малювала, то не дуже розуміла що їм треба. Просили ж мем, то таке й спробувала. А потім пошукала минулі піни. Там не тільки нашивки, а металевий вироб - на джинсах. Та вони там багато різного роблять.
А от як туди потрапив вірш Василя - не зрозуміла. Бо постять же адміни, а то він сам. Чи блат, чи заплачено.

Прочитала, що нібито парацетамол, який приймають на постійній основі, може вплинути на здатність відчувати емоції. Може мені треба приймати парацетамол? :-)

Прочитала, що нібито парацетамол, який приймають на постійній основі, може вплинути на здатність відчувати емоції. Може мені треба приймати парацетамол? :-)
А він посилює чи зніжує? А то ж можна отримати не той ефект:D

А він посилює чи зніжує? А то ж можна отримати не той ефект:D
Знижує.
Одне з найпоширеніших у цілому світі знеболюючих, що перебуває у вільному продажі, має дотепер непомічений побічний ефект: парацетамол послаблює не лише біль, а й позитивні чи негативні відчуття, розповідають американські психологи. Учасники їхнього дослідження повинні були визначити силу власних емоцій, які відчували, дивлячись на спеціальні фото. Коли вони приймали парацетамол, їхні почуття були менше вираженими, ніж тоді, коли їм давали плацебо, пишуть учені в «Psychological Science».

Кажуть що бабак цього року не робив прогнозів у нас щодо весни (не спав зимою, нервував) Але у мене во дворі так виють коти, що і без Тімка зрозуміло - весна іде :D

Ну як не робив.. трошки робив, "на вушко" біологу.. :-) Я відео бачила, як його витягували з будиночка (яке котохульство все-таки.. чи як його.. бабакохульство! :мораль: :) Тварина спокійно спить, ніт, треба розбуркати..)

коли постану перед богом
дізнаюсь в нього врешті решт

на струнах квантових бринить
коли постану перед богом
дізнаюсь в нього врешті решт
яким макаром простір часом
на струнах квантових бринить

1920.jpg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу