Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я на днях бачила. На Холодній горі. Такий інопланетянин. 😁
Йому рукою ,,привіт,, а він присідає у відповідь і як кружляє на місці. Ще й пищить-свістить.
Давали його фоткать на відстані. Я не наважилась. Поліцейський срібний собака. 😁
Хоч іди кататися на метро цілий день:D

Я на днях бачила. На Холодній горі. Такий інопланетянин. 😁
Йому рукою ,,привіт,, а він присідає у відповідь і як кружляє на місці. Ще й пищить-свістить.
Давали його фоткать на відстані. Я не наважилась. Поліцейський срібний собака. 😁
Так, з ним купа людей фоткалася. Він ще й по сходах ходив.

Так, з ним купа людей фоткалася. Він ще й по сходах ходив.
Цього не побачила. Народ був в ажіотажі, штовхалися, щоб якісне фото зробити.
Хтось присів і ,,йди до мене,, Хтось киць киць. Йому -який киць? А як його покликати? Тю, пес Патрон.
Який Патрон, він не рудий. Дітлахи у захваті.
Мені настрій підняло. Це було так здорово!

Цього не побачила. Народ був в ажіотажі, штовхалися, щоб якісне фото зробити.
Хтось присів і ,,йди до мене,, Хтось киць киць. Йому -який киць? А як його покликати? Тю, пес Патрон.
Який Патрон, він не рудий. Дітлахи у захваті.
Мені настрій підняло. Це було так здорово!
Так, я теж отримала дозу позитиву. Єдине шкода, що все це з такого сумного приводу робиться.

А під вечір позитив зник. Зідзвонилася з квартиранткою, у нас виникло непорозуміння з оплатою, а потім набрала сусідку. Ну і вона мені розповіла, що кошачим лотком тхе аж у коридорі, і аж так, що вона відчиняє вікно провітрювати. Тобто ото як я приїздила, і воно смерділо, то все так і залишилося. Ви уявляєте що там твориться у кімнаті, якщо провітрюють коридор? Буду її виселяти. Не знаю як, бо хотілося б якнайшвидше, а де вона швидко знайде нове житло... Так ще й в неї проблеми з грошима. Мала мені віддати залог в кінці минулого місяця - так і не віддала. А вже нова оплата завтра за графіком.

Коли Степан Гіга замовить у мого знайомого, щоб той написав йому шлягер?
Вже не замовить... :(

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У п’ятницю, 12 грудня, у віці 66 років у Львові внаслідок хвороби помер народний артист України, відомий естрадний співак Степан Гіга.

1765576746879.webp

Назад
Зверху Знизу