Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
От дивно. Я думала, що він відомий на всю Україну. Йому вже багато років.
У вас є такі речі, які притаманні тільки Ха.. Наприклад, оте.. типу печиво, прямокутне, і рожевий шар всередині.. Щось середнє між печивом і тістечком.. Як же воно?! :rolleyes: "Союзное", вибачаюсь за такий совкізм :-)

.webp

Думала-думала, що б таке підсмажити, нічого не придумала, і потушкувала картоплю з цибулею і морквою :іржач: Неоригінально, зато дуже смачно вийшло чомусь. А ти тушкувала з тим, що вчора написала - квасоля, капуста?
Ні, без того. Просто тушкована. В мене ж не було квасолі. І капусти.

У вас є такі речі, які притаманні тільки Ха.. Наприклад, оте.. типу печиво, прямокутне, і рожевий шар всередині.. Щось середнє між печивом і тістечком.. Як же воно?! :rolleyes: "Союзное", вибачаюсь за такий совкізм :-)

.webp
Ну союзне - то хай вже. Але торт мав би бути. Його і рецептів повно в інеті, і виробники різні.

Виявилося, що усі виробники у Харкові. 4 різні. Хоча доставляють і по Україні.
Як так вийшло, що такий смачний і недорогий торт не розповсюдився по Україні? :незнаю:

Виявилося, що усі виробники у Харкові. 4 різні. Хоча доставляють і по Україні.
Як так вийшло, що такий смачний і недорогий торт не розповсюдився по Україні? :незнаю:
Він не встигає розповсюдитись. В Харкові його зразу зʼїдають.

Він не встигає розповсюдитись. В Харкові його зразу зʼїдають.
А ти коли-небудь самостійно робив оселедець під шубою? :) Точніше, шубу для оселедця? :-)

Мені чогось здається, що чоловіки не стали б заморочуватися таким. Щось попростіше, поїстивніше :їжа:

А ти коли-небудь самостійно робив оселедець під шубою? :) Точніше, шубу для оселедця? :-)

Мені чогось здається, що чоловіки не стали б заморочуватися таким. Щось попростіше, поїстивніше :-) :їжа:
Да, з цим би я точно не возився.

А з чим би возився?
Чоловіків, які б стали возитися зі складною їжею, дуже небагато, гадаю :) Хоча і кажуть, що кращі кухарі-чоловіки, але це скоріше виключення з правил. Хто б дивився, витріщивши очі з подиву, на чоловіків в Ютубі, які щось готують! :-)

Один знайомий колись епічно розповідав, як вони з другом вирішили зробити млинці з м'ясом. Це був ще той квест :іржач: Для людей, які жодного разу не пекли млинці.. :-)

Мабуть після війни доведеться нам з вами зібратися. Айвенго нам плов зробить... Я... не знаю, я не дуже спец в готовці. Можу млинців насмажити :-)
Нуашо, ми ж уже майже родина. Он як паха казав: три сестри і брат :-)

Приятель підкотив шараду:

- Як ви думаєте, хто таке сказав? Це переклад з англ., так шо це не Кличко :-)
"Я не чув, щоб він казав речі, які змусили б мене відчути, що мені треба відповісти на гіпотетичне питання..."

-------
Я спочатку витріщалася.. А потім.. А би ви знайшли відповідь? :)

Назад
Зверху Знизу