Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Точно.

Але це не останній кур'єзний випадок серед моїх знайомих. Моя подружка дитинства спала в одній кімнаті з мамою, бо це ж "спальня". А друга кімната в квартирі - "зал". І боже збав порушити цей шаблон. :-)
Одна моя співробітниця лізла спати в кімнату доньки та зятя. Тому що раніше вона спала в іншій кімнаті зі своєю мамою. А та померла. А співробітниці однієї спати було страшно :рл:

Спальня, зал - ця градація мала б сенс, якщо це було б подружжя. Вони чомусь не второпали, що у випадку мати-донька слід влаштуватися якось інакше :-)
Це відсутність поняття "особистий простір"
Ще чудово коли брата та сестру селили в одну кімнату. І в пубертаті починалися веселощі - у хлопчика ерекція вранці, така що ковдра дибки, у дівчинки менструація раптом. І обидва дивляться один на одного як на чудовисько. Натомість у батьків "зала"

"Зал"! :-) Диван, телевізор.
Щоб скрізь разом бути. От дружня сім'я :іржач:
Спальня, зал - ця градація мала б сенс, якщо це було б подружжя. Вони чомусь не второпали, що у випадку мати-донька слід влаштуватися якось інакше :-)
До речі, якщо дві жінки, і не заважають одна одній, то норм. Якщо вони туди лише спати приходять.

Це відсутність поняття "особистий простір"
Ще чудово коли брата та сестру селили в одну кімнату. І в пубертаті починалися веселощі - у хлопчика ерекція вранці, така що ковдра дибки, у дівчинки менструація раптом. І обидва дивляться один на одного як на чудовисько. Натомість у батьків "зала"
Ось-ось :угу: :хмммм:
До речі, якщо дві жінки, і не заважають одна одній, то норм. Якщо вони туди лише спати приходять.
Це все одно дурня і повна відсутність особистого життя у дівчини. Еротичну літературу не почитаєш, хлопця не приведеш.

Це все одно дурня і повна відсутність особистого життя у дівчини. Еротичну літературу не почитаєш, хлопця не приведеш.
Може їй цього і не треба. Якби хотіла - переселилася б в іншу кімнату.
Перепрошую, а за шо мова, шо за "кубло-відгородила" ?
Це накшталт двох стін, чи для чогось іншого ?
Для уявного відчуття безпеки :іржач:
Шафою відгородилася від вікна :-)
В мене кімната така довгенька. Тож ліжко - під стіною посеред кімнати, а у дальньому кутку - диван. Ото я їх поміняла місцями і шафу розвернула, щоб створити бар'єр. Ніби маленька кімната вийшла.

Шафою відгородилася від вікна
В мене кімната така довгенька. Тож ліжко - під стіною посеред кімнати, а у дальньому кутку - диван.
Ото я їх поміняла місцями і шафу розвернула, щоб створити бар'єр. Ніби маленька кімната вийшла.
Зрозуміло, дякую за відповідь :пиво:

Може їй цього і не треба. Якби хотіла - переселилася б в іншу кімнату.
Там проблема була в домінантній матері і повній нездатності їй щось заперечити дівчини. (мрія твоєї) :-)
Мати була зовсім не проти, щоб дочка вийшла заміж "Треба ж відмітитися! :увага:". Але мати не сумнівалася, що дочка повернеться до неї з дитиною, бо саме так було в її житті, і це їй здавалося цілком нормальним.

З чату Харківсіті. "Ну що, з першим снігом?".

Уявляю, з якою зверхністю на цього собаку дивляться домашні коти :-)

З чату Харківсіті. "Ну що, з першим снігом?".

Уявляю, з якою зверхністю на цього собаку дивляться домашні коти :-)

Вони взагалі ніяк не дивляться. Вони поїли та сплять:D

Бігом на ліжко, бо на балконі під хвіст холодом задуло!
Тут він має варіанти:
а- бігом до ліжка
б-бігом у плед на дивані
в-бігом у гніздо
г - репетувати щоб взяли на ручки
д - бігом пожерти і далі пункти а-г на вибір :D

У мене є чітке відчуття, що це троль. До уваги брала не тільки допис, а й коменти. Аргументувати не можу. А вам так не здається?
О, посилання не видно. Тоді прибрати 123 напочатку.
123https://www.facebook.com/groups/287510122349545/permalink/999589827808234/

Останнє редагування:
У мене є чітке відчуття, що це троль. До уваги брала не тільки допис, а й коменти. Аргументувати не можу. А вам так не здається?
О, посилання не видно. Тоді прибрати 123 напочатку.
123https://www.facebook.com/groups/287510122349545/permalink/999589827808234/
Я маю відчуття, що це якась хрень. Ну, припустимо, хтось реально звернеться і що? Усі ламатимуться поради в коментах давати. Так і буде. А це саме те, що людині з проблемами треба. Якнайбільше свідків, порадників, *****ів та клікуш.
У цьому фейсбуці взагалі можна коментарії закрити чи, в принципі, не передбачено?

Назад
Зверху Знизу