Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Не знаю, на стрільбах був.
Сім раз попав.

IMG_2465.jpeg
Мішень багаторазового використання. Розумно :-)

Мішень багаторазового використання. Розумно :-)
Це переді мною стріляло по ній 4 чи 5 чоловік і всі разом влучили 14 раз. А я 7.
Тільки вітер був сильний, так без вітру в центр прямо лягло б.

Як ви гадаєте, на що натякає це кривувате серце? :-) На те, що у людини, (якій воно дісталося) щось нерівноважне у відносинах? :-) Типу, "хтось любить", хтось "дозволяє себе любити".
Або кава - це іноді просто кава? :іржач:

з дещо кривуватим серцем.webp

бути домашнім котом :-)
Генрі заліз до котопроводу (така м'яка труба для котів) і спить там. Вилізе тільки надвечір, я так розумію. Хропить:D Гаррі спить на складеній ковдрі, вкритій пледиком, одні вуха назовні. До цього йому прямо туди принесли смаколик :D

Як ви гадаєте, на що натякає це кривувате серце? :-) На те, що у людини, (якій воно дісталося) щось нерівноважне у відносинах? :-) Типу, "хтось любить", хтось "дозволяє себе любити".
Або кава - це іноді просто кава? :іржач:

капучіно з дещо кривуватим серцем.jpg
Це просто повітряна кулька у формі серця - розвернулася від вітру, то так виглядає у перспективі (не в сенсі які в неї перспективи, а в сенсі зображення) :)

І мене чорна п'ятниця не оминула :-) Пралку не купила, бо вирішила все ж таки брати вживану (шкода, магазин де з Європи привозили з гарантією, мабуть не працює, бо на дзвінки не відповідають), але трошки скупилася на перспективу. Оскільки я не шопоголік і не марнотрат, то все виключно необхідне, просто воно не просто зараз необхідне. Наприклад, пральний порошок для пралки, якої в мене ще нема :-) Але ж буде. Скоро, сподіваюся :) Якщо що - мамі відвезу.
Але в мене було відчуття, що вже за кілька днів НР, бо вже і новорічні іграшки, і прохолодно на вулиці і темно, і ліхтарики, і люди активно скуповуються. Взагалі-то в косметичних магазинах людей мало. А у Класі знижки до їх ДН, там багато.

Але в мене було відчуття, що вже за кілька днів НР, бо вже і новорічні іграшки, і прохолодно на вулиці і темно, і ліхтарики, і люди активно скуповуються. Взагалі-то в косметичних магазинах людей мало. А у Класі знижки до їх ДН, там багато.
Ну це тому шо темно уже, і немає смисла косметику купувати, бо тебе ніхто не бачить.

Ну це тому шо темно уже, і немає смисла косметику купувати, бо тебе ніхто не бачить.
Та мені нема смислу її змивати, бо я нею не користуюся :-) Дуже зрідка, під настрій :)
Як я прочитала змивати? :іржач:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Звісно, нема межі досконалості, але мені вже набридло покращувати картину. Так що ділюся. Так і не змогла зрозуміти який варіант краще. З п'ятнами живіше, але вони тут не такі, як хотілося б.

Вкладення

• 604d1e21-730c-461c-bece-fb2819f5557b.webp
    604d1e21-730c-461c-bece-fb2819f5557b.webp
    230.3 КБ · Перегляди: 39
  • 604d1e21-730c-461c-bece-fb2819f5557b~2.webp
    604d1e21-730c-461c-bece-fb2819f5557b~2.webp
    228 КБ · Перегляди: 43
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу