Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ти йому скрізь потрібна!:D
Видалила твій вірш в ВП. Якщо ти бачила, що я його постила.

стоїть дилема у антона
така що бачать всі її
а він не знає що робити
знайти труси чи зняти хрест

Мені написали, що це старезний анекдот. Я хотіла його пошукати, почала набирати рос, бо так більша вірогідність знайти, і от рос цю фразу і сама згадала. Так що вибачайте :)

Останнє редагування:
Видалила твій вірш в ВП. Якщо ти бачила, що я його постила.

стоїть дилема у антона
така що бачать всі її
а він не знає що робити
знайти труси чи зняти хрест

Мені написали, що це старезний анекдот. Я хотіла його пошукати, почала набирати рос, бо так більша вірогідність знайти, і от рос цю фразу і сама згадала. Так що вибачайте :)
Не бачила. Раз знаходить – туди його :)

Лено, останній вірш шикарний. Треба доробити. Бо забрАло, а крім того, про мову кажуть відібрало.
Можна його там видалити, доробити, а тоді я одразу запощу в ВП.

Лено, останній вірш шикарний. Треба доробити. Бо забрАло, а крім того, про мову кажуть відібрало.
Можна його там видалити, доробити, а тоді я одразу запощу в ВП.
Ок:)
Таке може бути

глеб від кохання збожеволів
від щастя мову відняло
а все тому що у оксани
тату на дупі буде борщ

або таке

що відібрало мову геть
а все тому що у оксани
тату на дупі буде борщ

Останнє редагування:
від щастя мову відняло
а все тому що у оксани
тату на дупі буде борщ
Цей кращий. А ще мені здається, що було б сильніше, якби тату вже було, а не буде колись.
"Тату на всю сідницю борщ"?

Цей кращий. А ще мені здається, що було б сильніше, якби тату вже було, а не буде колись.
"Тату на всю сідницю борщ"?
Я мала на увазі, що тату вже є, у вигляді "Буде борщ!" :) Тобто, як обіцянка борщу. Але якщо це не одразу зрозуміло..

від щастя мову відняло
а все тому що у оксани
тату на дупі борщ зварю

:)

Останнє редагування:
Я мала на увазі, що тату вже є, у вигляді "Буде борщ!" :) Тобто, як обіцянка борщу. Але якщо це не одразу зрозуміло..

від щастя мову відняло
а все тому що у оксани
тату на дупі борщ варю

:)
А! :-) Так, не було зрозуміло, он теребинов теж не зрозумів :)

Обоже!:D
Так що, оцій останній нести?
Ну, якщо хочеш саме з ідеєю, що не просто тату Борщ, а саме про його майбутнє приготування, то мабуть так.
Хоча може ще прийде Ф'ям і скаже, що їй одразу було зрозуміло. Я просто інколи вірші розумію трохи інакше, не схоплюю одразу ідею.

Ну, якщо хочеш саме з ідеєю, що не просто тату Борщ, а саме про його майбутнє приготування, то мабуть так.
Хоча може ще прийде Ф'ям і скаже, що їй одразу було зрозуміло. Я просто інколи вірші розумію трохи інакше, не схоплюю одразу ідею.
Добре, чакаємо:)

) Смаколиків треба ?
РОЗРЕПАНЦІ з МАШТАРКОЮ(с) (Пішла дивитись тіки задля зрозуміти взагалі шо воно таке :D)

Назад
Зверху Знизу