Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вирішилося питання зі шнурком. Виявляється, що того шкіряного, який я купила, щоб сплести з нього косичку, досить одного не плетеного. Не каучуковий, звісно, але виглядає непогано, і коли не сплетений, то він м'який, не дряпається :)

Звісно, нема межі досконалості, але мені вже набридло покращувати картину. Так що ділюся. Так і не змогла зрозуміти який варіант краще. З п'ятнами живіше, але вони тут не такі, як хотілося б.
З п'ятнами дійсно краще :угу:

Усім доброго каворанку.

857478f635e1a72d24e63951bd21aca5.webp

Ви знаєте, я тааак затишно почуваю себе у тому кублі, яке собі відгородила, що вчора до 3-ї ночі лежала і думала про ремонт - як все облаштувати, щоб оцю зону залишити. Єдиний мінус, що там дуже гуде труба у стіні (чи грець її знає де вона там), спати вона не заважає, бо звук одноманітний, але краще б без нього. Треба або звукоізоляцію, або килим на стіну.
Тобто мені там затишно не через те, що від вікон трохи відгородилася, а взагалі. Така міні-спальня вийшла )) Будуар :-)

Ви знаєте, я тааак затишно почуваю себе у тому кублі, яке собі відгородила, що вчора до 3-ї ночі лежала і думала про ремонт - як все облаштувати, щоб оцю зону залишити. Єдиний мінус, що там дуже гуде труба у стіні (чи грець її знає де вона там), спати вона не заважає, бо звук одноманітний, але краще б без нього. Треба або звукоізоляцію, або килим на стіну.
Тобто мені там затишно не через те, що від вікон трохи відгородилася, а взагалі. Така міні-спальня вийшла )) Будуар :-)
О, це приємні думки! Вони призводять до рівноваги тому що творчі. ІМХО.
Я так, подумки, вже дві квартири відремонтувала:)

А що за труба? Вода, опалення?

Дуже добре :клас:

А мені пригадалася ситуація одного знайомого, він жив з батьками в двокімнатній, але усі спали в одній :рл: :іржач: Вони перегородили кімнату шафою і вдавали, що це абсолютно нормально. :-) Знайомому було 30 років, якщо що.

О, це приємні думки! Вони призводять до рівноваги тому що творчі. ІМХО.
Я так, подумки, вже дві квартири відремонтувала:)

А що за труба? Вода, опалення?
Думаю, що опалення. Тому що влітку наче не чути.

А мені пригадалася ситуація одного знайомого, він жив з батьками в двокімнатній, але усі спали в одній :рл: :іржач: Вони перегородили кімнату шафою і вдавали, що це абсолютно нормально. :-) Знайомому було 30 років, якщо що.
А в другій що було?

Вони всі були бежевільні?:D

Точно.

Але це не останній кур'єзний випадок серед моїх знайомих. Моя подружка дитинства спала в одній кімнаті з мамою, бо це ж "спальня". А друга кімната в квартирі - "зал". І боже збав порушити цей шаблон. :-)

Точно.

Але це не останній кур'єзний випадок серед моїх знайомих. Моя подружка дитинства спала в одній кімнаті з мамою, бо це ж "спальня". А друга кімната в квартирі - "зал". І боже збав порушити цей шаблон. :-)
Та шож таке!:D

Назад
Зверху Знизу