Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я маю відчуття, що це якась хрень. Ну, припустимо, хтось реально звернеться і що? Усі ламатимуться поради в коментах давати. Так і буде. А це саме те, що людині з проблемами треба. Якнайбільше свідків, порадників, *****ів та клікуш.
У цьому фейсбуці взагалі можна коментарії закрити чи, в принципі, не передбачено?
Коменти закривати можна, але це допис у психологічній групі, а не на власній сторінці, автор чекає відповіді у коментах - це принцип роботи групи.

У мене є чітке відчуття, що це троль. До уваги брала не тільки допис, а й коменти. Аргументувати не можу. А вам так не здається?
О, посилання не видно. Тоді прибрати 123 напочатку.
123https://www.facebook.com/groups/287510122349545/permalink/999589827808234/
Допис - отой, шо на червоному тлі ?
Чи я шось не зрозуміла ?

Ну, то воно взагалі дивне :незнаю:
Чому не звичайним текстом?
Якщо людині погано, шукає на допомогу - написав був звичайним текстом
Оте "чо" , дивне враження, навіть якшо вважати, шо "криша" то помилка
Мабуть ви праві, але то може бути не "тролль", а вкид задля реклами, у коментах

Ну, то воно взагалі дивне :незнаю:
Чому не звичайним текстом?
Якщо людині погано, шукає на допомогу - написав був звичайним текстом
Оте "чо" , дивне враження, навіть якшо вважати, шо "криша" то помилка
Мабуть ви праві, але то може бути не "тролль", а вкид задля реклами, у коментах
Так, не троль, тобто не для срачу, а по приколу. Таких маленьких нюансів там багато, які викликають недовіру. А люди ж відповідають серйозно, допомогу пропонують. Хоча можливо це ми все-таки помиляємося.

У Харкові провели фешн-шоу. Красиво йдуть :rolleyes:
IMG_20231119_225148_752.jpg

Думаю, ця блондинка посередині :-) Ну а шо. Нам добре відомо по фото, шо Іра струнка і ногаста, а те, що колір волос не той - перука.
Что ж з обличчям.. :rolleyes: ну, загримували якось, надавши зовсім інши риси! :-)

Ще одна фотка з фешна.
Еффектно виглядає дівчина. Але дуже смішать ці двійко хлопців :-) Особливо цей товстун, ну чистий фрік. Мало того, що товстий, ще й волосся навіщось носить жіноче на всю спину, а ця куртка. Думаю, люди, які ідуть позаду цієї пари, сприймають їх за хлопця з дівчиною :-)

леді ін ред.jpg

Омелюх - п'яниця серед птахів. У холоди в ягодах починається бродіння. Омелюхи п'ють це ягідне вино. А цікаво, вони співають напідпитку? :-)

Омелюх - п'яниця серед птахів. У холоди в ягодах починається бродіння. Омелюхи п'ють це ягідне вино. А цікаво, вони співають напідпитку? :-)
Напилася я п'яною, не дійду долечу я додому :D

Дівчата, ви чули, щоб коріння селери смажили, як картоплю? :незрозумію: І який же смак може вийти, навіть не уявляю.

Дівчата, ви чули, щоб коріння селери смажили, як картоплю? :незрозумію: І який же смак може вийти, навіть не уявляю :-)
Як картоплю - ні не чула. Але в засмажку для супів – дуже добре. До м'яса з цибулею – цимес. Роблять навіть як корейську моркву, як закуску :їжа:

Назад
Зверху Знизу