Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вже заліз у шкоду. На мою умовну "антресолю". Це вже майже під стелею. Все, нема місця де я можу щось сховати :( Мені навіть купальний халат нема куди повісити, коли він вологий :rolleyes:

Останнє редагування:
Справа не в тому коли він з'їсть саме цей корм. Він мав поїсти о 12 год, а поїв о 17-й, коли я прийшла з роботи. Тобто за добу отримає три порції замість чотирьох.
Лена правильно каже - скоріше за дрихнув, набирався сил до вашого прихода))) вони такі!

Вже заліз у шкоду. На мою умовну "антресолю". Це вже майже під стелею. Все, нема місця де я можу щось сховати :( Мені навіть купальний халат нема кули повісити, коли він вологий :rolleyes:
Лізе по халату?

Щойно поставила кота поряд з годівницею, вона зацвірінькала, подала корм, а він навіть не звернув уваги і продовжував волати :-)

А ще забула її вимкнути, бо програмувала на 1 хв, і в процесі вона знову увімкнулася і забрала від нього корм :-)

IMG_20251016_204646.webp

Щойно поставила кота поряд з годівницею, вона зацвірінькала, подала корм, а він навіть не звернув уваги і продовжував волати :-)
Наша Настя навідріз відмовляється їсти "несвіжий" сухий корм. Але варто його висипати в пачку та насипати знов - їстиме із задоволенням. Зовсім інший смак жеш.

Наша Настя навідріз відмовляється їсти "несвіжий" сухий корм. Але варто його висипати в пачку та насипати знов - їстиме із задоволенням. Зовсім інший смак жеш.
Гаррі так саме

У нас проблеми несвіжого нема. Нема корму - нема проблеми :-)

Пішов пити воду. Не встиг встромити носа - взбрикнув :-) Миска - під тумбочку, вода - по підлозі, кіт на трьох ногах по квартирі. Потім повернувся і було ще кілька спроб нападу на миску, (але вже акуратно), на диван, і на ковдру.
А далі на Рисика підступно напала пральна машина, та він героїчно вирвався з її пащі :-)

Вкладення

• IMG_20251016_214437.webp
    IMG_20251016_214437.webp
    9.3 MБ · Перегляди: 4
  • IMG_20251016_214509.webp
    IMG_20251016_214509.webp
    8.8 MБ · Перегляди: 4
Ви чистите котам вушка? Яким засобом?

Знову прокинулася о четвертій, бо сусід голосно розмовляв. Ми разом з котом прокинулися. Я знову до нього пішла. Знову "вибачте, намагатимуся тихіше" і "тут що - ізоляції зовсім нема?".
Потім ще годину не спала, він розмовляв трохи тихіше, але все одно чути в цілковитій-то тиші. Позавчора теж разів 5 прокидалася. В мене вже хронічний недосип. Хз що тут робити. Не можна ж людині заборонити розмовляти. Я так розумію, що у нього це робота, якщо він весь час ночами не спить і розмовляє в навушниках.
Але як мені бути, це ж ніч!
А кіт одразу почав просити їсти, як побачив вночі, що я встала :-)
Ну, я так думаю, що скоро ми залишимося з мінімумом світла і газу, і хтось з нас з'їде.

Я теж так роблю. Мені підказав продавець у зоо.
Хоча може й сама б допетріла. Згодом. 😁

Пішов пити воду. Не встиг встромити носа - взбрикнув :-) Миска - під тумбочку, вода - по підлозі, кіт на трьох ногах по квартирі. Потім повернувся і було ще кілька спроб нападу на миску, (але вже акуратно), на диван, і на ковдру.
А далі на Рисика підступно напала пральна машина, та він героїчно вирвався з її пащі :-)
Це чарівне котяче дитинство. Потім , коли вимахає в здоровенного котяру - це буде вже в минулому. Зараз мою дорослу кицю можуть привабити тільки грошові купюри . Вона обожнює їх запах та текстуру. Але ж хто їй дасть ними бавитися.. Як ******** грошова фарба чомусь..😊

Це чарівне котяче дитинство. Потім , коли вимахає в здоровенного котяру - це буде вже в минулому. Зараз мою дорослу кицю можуть привабити тільки грошові купюри . Вона обожнює їх запах та текстуру. Але ж хто їй дасть ними бавитися.. Як ******** грошова фарба чомусь..😊
У моєї знайомої є фотка - кіт лежить на дивані, де розкидана купа доларів ))

Назад
Зверху Знизу