Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Лена правильно каже - скоріше за дрихнув, набирався сил до вашого прихода))) вони такі!Справа не в тому коли він з'їсть саме цей корм. Він мав поїсти о 12 год, а поїв о 17-й, коли я прийшла з роботи. Тобто за добу отримає три порції замість чотирьох.
Лізе по халату?Вже заліз у шкоду. На мою умовну "антресолю". Це вже майже під стелею. Все, нема місця де я можу щось сховатиМені навіть купальний халат нема кули повісити, коли він вологий
![]()
ЗвісноЛізе по халату?
Це підступно!увімкнулася і забрала від нього корм![]()
Корм дали, корм утягли...Це підступно!![]()
Наша Настя навідріз відмовляється їсти "несвіжий" сухий корм. Але варто його висипати в пачку та насипати знов - їстиме із задоволенням. Зовсім інший смак жеш.Щойно поставила кота поряд з годівницею, вона зацвірінькала, подала корм, а він навіть не звернув уваги і продовжував волати![]()
Гаррі так самеНаша Настя навідріз відмовляється їсти "несвіжий" сухий корм. Але варто його висипати в пачку та насипати знов - їстиме із задоволенням. Зовсім інший смак жеш.
У нас проблеми несвіжого нема. Нема корму - нема проблемиНаша Настя навідріз відмовляється їсти "несвіжий" сухий корм. Але варто його висипати в пачку та насипати знов - їстиме із задоволенням. Зовсім інший смак жеш.
Ми не чистимо.Ви чистите котам вушка? Яким засобом?
Я теж так роблю. Мені підказав продавець у зоо.Наша Настя навідріз відмовляється їсти "несвіжий" сухий корм. Але варто його висипати в пачку та насипати знов - їстиме із задоволенням. Зовсім інший смак жеш.
Це чарівне котяче дитинство. Потім , коли вимахає в здоровенного котяру - це буде вже в минулому. Зараз мою дорослу кицю можуть привабити тільки грошові купюри . Вона обожнює їх запах та текстуру. Але ж хто їй дасть ними бавитися.. Як ******** грошова фарба чомусь..😊Пішов пити воду. Не встиг встромити носа - взбрикнувМиска - під тумбочку, вода - по підлозі, кіт на трьох ногах по квартирі. Потім повернувся і було ще кілька спроб нападу на миску, (але вже акуратно), на диван, і на ковдру.
А далі на Рисика підступно напала пральна машина, та він героїчно вирвався з її пащі![]()
Та просто вологим ватним диском протираю за необхідності. Дуже рідкоВи чистите котам вушка? Яким засобом?
У моєї знайомої є фотка - кіт лежить на дивані, де розкидана купа доларів ))Це чарівне котяче дитинство. Потім , коли вимахає в здоровенного котяру - це буде вже в минулому. Зараз мою дорослу кицю можуть привабити тільки грошові купюри . Вона обожнює їх запах та текстуру. Але ж хто їй дасть ними бавитися.. Як ******** грошова фарба чомусь..😊