Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Ну и любителям Высокой поэзии.:(

Это страшно, согласен. Мне тоже стремновато. Но без паники. А вот именно страха нету. И не у меня одного. Когда можно погибнуть в любую секунду - относишься к жизни проще. Я никогда не думал, что взгляну на некоторые вещи совсем иначе. И что реально стану меняться. Но это случилось со мной.
зы: а за город не переживай - отстроим!

Привет.
Написала тут исповедь... потом стерла.
прорвемся)

Та я не через те цей ролик запостила, пісню можна будь-яку переробити, а тому що мелодія нашою виявилася. Хоч мені цікаво було б послухати ту стару в оригіналі, і мелодію порівняти, й так взагалі...
Тоже слышала, что наша, неожиданно...:)

Из вики:
Пісня зі схожою мелодією побутувала в Україні під назвою «Повстань, народе мій»[9][10][11]. Схожість мелодій зауважив кобзар Тарас Силенко[12]. На думку музикознавиці Любові Морозової, є показовим, що пісня «Священна війна» написана на 3/4, а не на 2/4, що властиво радянським маршам, і ця мелодія могла би звучати в супроводі кобзи

Тоже интересно было бы послушать оригинальную мелодию

Привет.
У тебя все норм?

Тоже слышала, что наша, неожиданно...:)

Из вики:

Тоже интересно было бы послушать оригинальную мелодию
Знайшла тільки ноти. Якби хто зіграв, то можна б порівняти. Є в інеті виконання на кобзі, але там і мелодія, і слова адаптовані.

1486-coffee-nails.jpg

Привіт! Так, добре, наскільки це можливо у теперішній час :(

Привіт!
Коли є дах над головою, вода, тепло і їжа - це вже добре.
Про емоційний стан не питаю. Зараз він у всіх нестабільний.

Всі живі? Слава богу!

Может кому-то будет интересно

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

SheCodes безкоштовно навчать 10 000 жінок-біженок кодувати
За офіційними даними українських біженців налічується близько 10 мільйонів. 90% з них жінки та діти, які тимчасово переїхали в іншу країну або ж в відносно безпечне місце в Україні. Біженці часто не мають багато можливостей інвестувати в свою освіту та покращити свій кар’єрний горизонт, тому вимушені працювати у недооцінених і низькооплачуваних сферах.

Тож, SheCodes Foundation вирішили безкоштовно навчити 10 000 українських жінок програмуванню, щоб відкрити нові кар’єрні можливості.

Сьогодні в Полтаві та Кременчуці (((

Всі живі? Слава богу!

Хочеться на прогулянку в ліс, але не можна.

Привіт!

Привіт!:пиво:

Та усім привіт!:пиво::україна:

Привітання)

Может кому-то будет интересно

Мені потрібні курси екстремального водіння...

Мені потрібні курси екстремального водіння...

Я банально - мне очень нужны работа и целое жилье. Волшебная тема, работай.:)
Моим соседям в селе нужны лучи поноса :D Снова чуть мой дом не сожгли в процессе сжигания своей прошлогодней травки.
А я даже поехать посмотреть и убрать не могу.

Не дуже приємне залишилося відчуття після спілкування з дівчиною з 23 серпня. Пам'ятаєте, я розповідала, що восени познайомилися і відчули взаємну симпатію? З початку війни кілька разів списувалися, просто дізнатися як справи. Спілкувалися російською і ось днів 5 тому написала їй українською. А вона прочитала і мовчить. Відповіла наступного дня, що вони за кордоном. А вчора я побачила, що вона на в фб у групі пропонує віддати бажаючим дитячі речі, у Харкові. Є, звичайно, варіант, що віддавати буде не сама, а чоловік чи мати... Але є в мене підозра, що злякалася вона моєї української та набрехала. Бо ще до війни не раз казала, що думають поїхати жити у Крим. Я про її погляди не питала, бо люди можуть просто хотіти жити біля моря чи там є умови для розвитку бізнесу. І тепер ось така дивна ситуація.

Попала на интервью с Татьяной Лазаревой.
Кто забыл, кто она такая, напомню:
3c850c3295f378a8471c.webp
Она приехала в Киев за неделю до начала войны. Под утро 24 февраля возвращалась с вечеринки по случаю окончания съёмок передачи "Лига смеха". И тут зарево, звуки обстрела. Уехала из Киева далеко не сразу (недели через 3), т.к. считала, что в эвакуационные поезда вперёд дети с мамами и пожилые, а она ещё вполне крепкая тётка и может подождать.
В 2012 году поддержала оппозицию, её выгнали с рос.телевидения и она перебралась в Испанию.

Назад
Зверху Знизу