Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Не могу сдержать слез ...
Это страшно, согласен. Мне тоже стремновато. Но без паники. А вот именно страха нету. И не у меня одного. Когда можно погибнуть в любую секунду - относишься к жизни проще. Я никогда не думал, что взгляну на некоторые вещи совсем иначе. И что реально стану меняться. Но это случилось со мной.
зы: а за город не переживай - отстроим!

Утро :кава:
Стою в очереди в собес, общаюсь с земляками салтовчанами.

Как жизнь, сестрёнка?)

Життя потроху лине. Не сказати, щоб гарно, але й не так погано як деяким людям зараз. Так що мабуть добре. А якщо не будеш мені адресувати пісень з матюками, то буде ще краще :) Ось почекайте, після перемоги повернуся і знов наведу тут порядок :мораль: :ги:

але й не так погано як деяким людям зараз. Так що мабуть добре
Рад это слышать :клас:
А якщо не будеш мені адресувати пісень з матюками, то буде ще краще
Та меня Фьяма уже отругала за это :D Я же хотел тебя взбодрить. А вышло как всегда, короче :D
зы: ок)

Старые песни на новый лад,

Та я не через те цей ролик запостила, пісню можна будь-яку переробити, а тому що мелодія нашою виявилася. Хоч мені цікаво було б послухати ту стару в оригіналі, і мелодію порівняти, й так взагалі...
Та меня Фьяма уже отругала за это :D Я хотел тебя взбодрить

:іржач: Ну, тобі це вдалося. Я дійсно, коли в роздратуванні, то бадьоренька :ги:

c76d5b394f401e97.webp
Вах. :прапор:
Прикордонник Роман Грибов, який є автором відомої фрази про російський військовий корабель, повернувся додому, у Черкаську область.
Про це Міністерство внутрішніх справ повідомило у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Російський військовий корабль пішов за відомим напрямком, а автор цього гасла повернувся до рідного дому! Прикордонник Роман Грибов, повернувся з полону на рідну Черкащину. Він разом із побратимами продемонстрували всьому світові твердість і міцність українського духу, нашу незламність», - йдеться у дописі.

Зазначається, що Грибову також вручено відзнаку «За заслуги перед Черкащиною».

Як повідомлялося, фраза-відповідь українських військових з острова Зміїний російським загарбникам стала мемом і одним із символів боротьби українського народу з окупантами.
Рада, что этот герой жив и что удалось узнать, как он выглядит. Кстати, его голос похож на одного моего приятеля из родного города. Но внешне - нет, не похож.

А что тебе впоследствии не понравилось в Днепре?
Центр Днепра как наша Кацарская, в основном. Т.е какие то мещанские постройки. Ну и плюс металлургические заводы и пр., которые дают о себе знать. Плюс мосты, на которых вечно пробки. Когда пердяне, мои знакомые, приезжали ко мне, они говорили, что как будто бы в Европу приехали. Европа Харьков или не Европа- ****а тоже хватает, но таки на несколько порядков лучше Днепра,особенно центр. Хотя и в Париже окраины ****о похлеще Салтовки, а в центре крысы жирные бегают толпами.А Рим вообще засранный.

Ну и любителям Высокой поэзии.:(

Это страшно, согласен. Мне тоже стремновато. Но без паники. А вот именно страха нету. И не у меня одного. Когда можно погибнуть в любую секунду - относишься к жизни проще. Я никогда не думал, что взгляну на некоторые вещи совсем иначе. И что реально стану меняться. Но это случилось со мной.
зы: а за город не переживай - отстроим!

Привет.
Написала тут исповедь... потом стерла.
прорвемся)

Та я не через те цей ролик запостила, пісню можна будь-яку переробити, а тому що мелодія нашою виявилася. Хоч мені цікаво було б послухати ту стару в оригіналі, і мелодію порівняти, й так взагалі...
Тоже слышала, что наша, неожиданно...:)

Из вики:
Пісня зі схожою мелодією побутувала в Україні під назвою «Повстань, народе мій»[9][10][11]. Схожість мелодій зауважив кобзар Тарас Силенко[12]. На думку музикознавиці Любові Морозової, є показовим, що пісня «Священна війна» написана на 3/4, а не на 2/4, що властиво радянським маршам, і ця мелодія могла би звучати в супроводі кобзи

Тоже интересно было бы послушать оригинальную мелодию

Привет.
У тебя все норм?

Тоже слышала, что наша, неожиданно...:)

Из вики:

Тоже интересно было бы послушать оригинальную мелодию
Знайшла тільки ноти. Якби хто зіграв, то можна б порівняти. Є в інеті виконання на кобзі, але там і мелодія, і слова адаптовані.

Привіт! Так, добре, наскільки це можливо у теперішній час :(

Привіт!
Коли є дах над головою, вода, тепло і їжа - це вже добре.
Про емоційний стан не питаю. Зараз він у всіх нестабільний.

Всі живі? Слава богу!

Назад
Зверху Знизу