Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Яку чудову забавку знайшов кицик у сміттєвому відрі :-) Свіже лушпиння з картоплі. Витяг лушпинку, яка закрутилася в колечко і вже хвилин 40 грається з нею :-) І кусати їх добре - зуби вгризаються чудово, і котиться вона, і маленька - зручна :-)

P.S. Схоже, він її щойно зхом'ячив - звуки були характерні, а зараз поліз у відро за новою.
P.P.S. Це лушпиння не з картоплі, а з баклажана. Невже аж такий голодний? Чи вітамінів не вистачає...

Сховала відро і він тепер волає. Мабуть таки голодний.
Годину тому дала ложку сухого корму :rolleyes:

Яку чудову забавку знайшов кицик у сміттєвому відрі :-) Свіже лушпиння з картоплі. Витяг лушпинку, яка закрутилася в колечко і вже хвилин 40 грається з нею :-) І кусати їх добре - зуби вгризаються чудово, і котиться вона, і маленька - зручна :-)

P.S. Схоже, він її щойно зхом'ячив - звуки були характерні, а зараз поліз у відро за новою.
P.P.S. Це лушпиння не з картоплі, а з баклажана. Невже аж такий голодний? Чи вітамінів не вистачає...
Я він дуже худенький?

Вкладення

• IMG_20251010_180147~2.webp
    IMG_20251010_180147~2.webp
    1.4 MБ · Перегляди: 3
А на дотик? Бо в такому віці, в цьому ракурсі вони всі я шпроти:)
Не товстий, але я б не сказала, що худющий. Звісно, він голодний, бо 10 днів діареї впливає на вагу, ну і сидить вдень 8 год без їжі. Але давати більшу кількість - не варіант, бо це не покращить травлення, тим більше ще не все ідеально. Завтра схожу зважу скільки корму в ложці.

Він такий гарячий, що мені в ноги пече, коли він на них лежить 😬 Перші три дні міряли темп, було норм, так що не думаю, шо вона зараз підвищена.

Він такий гарячий, що мені в ноги пече, коли він на них лежить 😬 Перші три дні міряли темп, було норм, так що не думаю, шо вона зараз підвищена.
Так, коти дуже теплі. Якщо полежить у ліжку, то ліжко як з грілкою прогріто :)

Точно, коли ми завели кицю - довелося мусорне відерко ховати під мийку. Бо вона постійно цікавилася - що там таке в тому відерці? І перевертала його.

Таки справді дуже голодний. Дала ще ложку корму, а собі взяла грушу. Він з'їв його за хвилину, а потім прибіг до мене, нявчав, дивився уважно як я їм, потім понюхав і почав гризти огризок груші. І обурювався, коли я його сховала.
Навіть не уявляю як його годувати правильно.

Таки справді дуже голодний. Дала ще ложку корму, а собі взяла грушу. Він з'їв його за хвилину, а потім прибіг до мене, нявчав, дивився уважно як я їм, потім понюхав і почав гризти огризок груші. І обурювався, коли я його сховала.
Поки маленький, десь до року, я вважаю треба годувати поки їсть. Без фанатизму звичайно. Молодий зростаючий організм, так би мовити.

Може потроху щось додавати? Не груши:) Відварену курку, наприклад

Поки маленький, десь до року, я вважаю треба годувати поки їсть
Ну, лікарі вважають інакше, особливо зважаючи на розлад шлунку. Таке важке лікування було, а я зараз почну годувати стільки, що він не зможе переварити... 🙄

Назад
Зверху Знизу