Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Привет.
Зщєл медлєнно на єтот сайт через Google
Спасибо.
Так, прочитав цей текст у розділі "Оповіщення" на сайті.В ноябре парламент принял Закон Украины «О жилищно-коммунальных услугах», которым вводится начисление штрафных санкций - пени (процентов) за каждый день просрочки оплаты счета за коммунальные услуги, в т.ч. природный газ.
Просрочки при оплате могут появиться по разным причинам. Возможны задержки при перечислении средств финансовыми учреждениями, в связи с временным отсутствием плательщика и т.п. Однако штрафные санкции предусмотрены независимо от причин несвоевременной оплаты.
Учитывая такие нововведения, поставщики газа в счетах для потребителей ввели новую графу - рекомендуемый платеж на следующий месяц (стоимость прогнозного потребления). При формировании текущего баланса для потребителей газа по нормам (среднемесячным или предельным объемам) учитывается базовая норма (объем) для текущего периода, для потребителей со счетчиками - прогнозное потребление от даты последних фактических показаний до последней даты текущего месяца. Прогнозное потребление рассчитывается по такому же алгоритму, что приводится здесь.
Уплата рекомендованного платежа позволит потребителям избежать долгов за газ, а также - начисления пени и штрафов.
Бестолку. Ответят отпиской. Неоднократно проверено. с момента создания сего непорозумiня.Румцайс сказав(ла):Поставив запитання на сайті:
"Чому у особистому кабінеті замість фактичного балансу вказана розрахункова сума на поточний місяць?
Де тоді можна побачити фактичний поточний баланс , а не надуманий? Я як споживач маю на це право.
Чому у завантаженій з сайту квитанції ви виставляєте рахунок виходячи не з фактичних показань, а з розрахунку на поточний місяць?При тому що в тій же квитанції не врахована навіть здійснена проплата за місяць, що вже минув.
Як взагалі можна виставляти рахунок до сплати за неспожитий товар?"
вчора ви не були боржником на вчора, як і я і багато інших, коли не було ніякого авансуА у завантаженій сьогоднішнім числом квитанції мені пропонують оплатити листопад ще раз, тобто по цій квитанції я вже боржник! Хоча ще вчора ним не був.
А до какого собственно нужно вносить оплату, что бы не было этих пеней и штрафов?
Пеня и штрафы вводятся с 2019-го года. А лишение субсидии - уже сегодня (спасибо Гройсману).
ну то понятно, а по суди в датах есть инфо когда платить считается своеверменным?
Там прямо на главной есть справа кнопка «Завантажити рахунок». Скачайте его, и ваша реальная задолженность будет в графе «Заборгованість на 30.11.2017». А та цифра которую вы видите - это просто демонстрация того, как зарвавшиеся барыги утрачивают связь с реальностью. Это они насчитали «прогнозируемое потребление» за декабрь, и хотят чтоб вы дали им денег авансом за непотребленный еще газ.
Точно- сегодня заплатила по данным прошлой недели- цифра была совсем другая. Сейчас глянула- почти в два раза больше. Последнее время в "моем кабинете" начисляли без аванса...Видимо, опять поменялось- кто-то не разберется и вперед заплатит...
Так, тут я згоден, усі дані у квитанції станом на кінець листопада.вчора ви не були боржником на вчора, як і я і багато інших, коли не було ніякого авансу
квитанція з НОВОЮ графою сформована за листопад станом на 1.12, тобто в ній все, що відбувалося в листопаді і проплата в грудні ніяк не може в ній бути відображена.
я також ніколи квитанцій не чекаю, сплачую за своїми показникамиТак, тут я згоден, усі дані у квитанції станом на кінець листопада.
Тому-то я і не користувався квитанціями, бо вони йдуть з великим запізненням( а ті, що приносять у пошту - так і взагалі, тільки на гвіздок повісити.
А тепер і сайт малює розрахунок замість фактичного стану рахунку. Хоча б зробили окрему графу, як у квитанції, так ні - ставлять у поточний баланс. По-моєму, це підміна понять. Або звичайне **********.
Фактична сума до оплати - тільки в графі "Заборгованість" у завантаженій квитанції.
Так, але десять копійок в день, Wowa! Хіба це та сума, ради якої треба спонсорувати Харгаз наперед? А саме цією страшилкою вони мотивують свої нововведення.Пеня с 2019-го года, не нагнетайте.
Тут более интересный вопрос: если не заплатить этот "аванс", отменят ли субсидию?
как там БОМСы поживают?
нет конечно, аванс это не задолженность, аванс они предлагают во избежание образования задолженности.