e dct[У когось ще так стало?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
e dct[У когось ще так стало?
пардон дети поставили английскую мову. у всех поменяли.e dct[
у особистому кабінеті, у вікні "поточний баланс" з'явились нижче загальної суми поточна заборгованість - окремо(тобто дійсний стан справ) і прогнозні нарахування(хотєлки) - теж окремо.
Власне, я цього і вимагав у своєму запиті.
У когось ще так стало?
По суті все так і виглядає. Як би своєчасно не заплатив, а поки не заплатиш наперед по їхньому "розрахунку", завжди висітиме якась сума "до оплати".Цікаво щось після відображення платежу в кабінеті зміниться чи тепер споживачів чекає "вічний борг"?
По суті все так і виглядає. Як би своєчасно не заплатив, а поки не заплатиш наперед по їхньому "розрахунку", завжди висітиме якась сума "до оплати".
Хоча фактичний баланс - це не оті великі цифри, що лякатимуть до інфаркту пенсіонерів та необізнаних людей, а оті маленькі цифри внизу зліва - "заборгованість".
Можливо, на початку місяця після подачі показань буде невеликий проміжок часу, коли відображатиметься нарахування за минулий місяць, але ще не буде "розрахунку" на поточний. Побачимо на початку січня.
На початку грудня, після подачі показань, виставленого мені рахунку та оплати по ньому в мене теж була невелика переплата (четвертак). І, якби не нинішні фокуси Облгазу, то вона б висіла до кінця місяця, поки я не подав би нові показання з 1 січня. Так і повинно бути насправді, ці цифри відображали реальну картину.в мене постійно невеличка переплата, по логіці, після погашення графи "поточна заборгованість" у "поточному балансі" повинна з'явитись переплата, а у "прогнозних нарахуваннях до кінця цього місяця" та "поточна заборгованість" - нулі.
я сегодня посмотрим что будетоплатив через П24 в четвер,
Але...
Зараз у особистому кабінеті, у вікні "поточний баланс" з'явились нижче загальної суми поточна заборгованість - окремо(тобто дійсний стан справ) і прогнозні нарахування(хотєлки) - теж окремо.
Власне, я цього і вимагав у своєму запиті.
У когось ще так стало?
я сегодня посмотрим что будет
Ви вимагаєте від них неможливого - стати порядними людьми.Осталось только попросить их, чтобы текущая задолженность печаталась крупным шрифтом, а всякие их прогнозы и потаённые желания - мелким

3,65% годовых!!!... щоб ненароком у мене не з'явилась заборгованість, за яку начислять пеню аж у десять копійок за день.
Фактично шахрайським шляхом спонукають платити за послугу наперед.
работает как часы.всегда первый показует про субсидии. в этот раз 21 а уже показалЭтот рекламно-троянский ресурс 104.уа не работает.
Отец в селе квитанцию получит и как ему эту хрень обьяснить?
Была переплата - 327 грн.
Намотано 134 куба (из них 107 пильговых, хотя вот сейчас уже пишет 191 куб).
А рекомендованная сумма - 2277 грн!!! (374.39м3 х 6,9579 грн/м3)
Где эти 374 куба взялись? Предоплата что ли?
Вот это намутили, козлы.

Что с сайтом 104.ua? Все браузеры определяют как недоверенный. Ломанули, что-ли? Утром еще все было нормально. Спасибо.
Работает без проблем, и вчера и сегодняЗаходил сегодня пару раз сайт лежит. Вот хитровы... ные как только у людей возникают к ним вопросы, сразу обсир.