Статус: Офлайн
Повідом.: 4387
Повідом.: 4387
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а сколько она в Харькове стоит? тут примерно 3,5 - 4,5 доллара, смотря по какому курсу считатьотличная туш,я уже и маме и подруге прикупила,моя заканчиваеться,пойду за след.
а сколько она в Харькове стоит? тут примерно 3,5 - 4,5 доллара, смотря по какому курсу считать
49 грн,при курсе 1 грн-8 дол.
то же самое получается, будто на таможне денег не берут![]()
я курс перепутала,сори-1 дол=8 грн
Мне тоже понравилось мыло ручной работыБрала на подарки друзьям у девочки на форме, у всех хорошие отзывы....кожа и правда очень мягкая и не сушит совсем
![]()
Чекала спеціально нової сторінки, щоб занести міцелярний розчин для зняття макіяжу Віши. Я завжди найбільше уваги приділяю саме очищувальним засобам, і біодермівська міцелярка в мене була, і з полуничики замовляла, але все не те... Від міцелярки Віши реально не очікувала такого - макіяж прекрасно прибирає, в тому числі з очей (взагалі перша річ, яка не щипає при потраплянні в очі). Коротше, при абсолютній опосередкованості інших засобів від Віши, ця міцелярка тепер в мене маст хев.
А у меня такие же ощущения от Биодермовской, даже с глаз смываю, правда Виши не пробовала.
а вы после с глаз еще водой ее смываете? в аннотация написано, что нужно, я не смываю и меня слегка мучают угрызения, а надо бы, но лень![]()
Я лет 5 уже Сансибио пользую, мне тоже лень ее смывать с контура глаз, ничё пока не случилось.Не, ну могу термалкой брызнуть, для очистки совести.
![]()
В мене була біодермівська міцелярка себіум (для жирної та змішаної шкіри), придбала, тому що стільки гарних відгуків було...
а вы после с глаз еще водой ее смываете? в аннотация написано, что нужно, я не смываю и меня слегка мучают угрызения, а надо бы, но лень![]()
А я таки знайшла 1 недолік у міцелярці від Віши. Закінчується швидко((
я не вмиваюсь - шкіра не любить воду з-під крану, тому я уникаю контактів з водою.
мицелярка эксфолиак. медленно расходуетсякуплю еще раз