Статус: Офлайн
Повідом.: 9664
Повідом.: 9664
Мені більше подобається варіант, коли інвертор, акумулятор та зарядний пристрій є окремими девайсами. Це значно спрощує ремонт та модернізацію всієї системи. А тут "все-в-одному", і якщо згорить, наприклад, щось в колах зарядки, то ви не зможете замінити окремо зарядку. Доведеться тягнути в ремонт весь пристрій. І не факт, що його зможуть полагодити взагалі. Або скажуть "треба замінити основну плату". А ця плата коштує як половина пристрою чи більше. В моїй саморобці, якщо щось вийде з ладу, я можу замінити окремо інвертор, БМС, батареї чи зарядку. І мені не треба шукати такий самий інвертор чи БМС, як там був. Можу купити ****ог іншої фірми. Навіть з ліпшими характеристиками. Або, наприклад, додати до системи сонячний контролер чи додатковий DC/DC конвертор 19 В для ноутбука, якщо буде потреба.4 кВт на кольосіках
А тут в ЕкоФлоу навіть додаткову батарею можна причепити тільки "рідну, фірмову", зроблену конкретно для цієї моделі.
Це як різниця між стаціонарним комп'ютером та ноутбуком. В комп'ютері модульна структура, і можна власноруч замінити чи додати диски, пам'ять чи кулер. Або встановити всередині якесь додаткове обладнання, наприклад, супутниковий приймач чи плату відеозахвату. І якщо згорить, наприклад, модуль пам'яті, чи материнка, то можна піти в магазин і швидко купити іншу сумісну чи навіть кращу. А в ноутбуці ви обмежені тим "залізом", що встановив виробник. І можете додати чи замінити лише ті блоки, заміну яких виробник передбачив. А якщо згорить щось специфічне, наприклад, материнська плата в ноутбуці, то звіздєц.
А от сам форм-фактор ЕкоФлоу вигляді "кравчучки" мені здається вельми зручним.