Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Запрет соцсетей

Запретить соцсети?

• Да.

Голосів: 144 44.3%
  • Нет.

Голосів: 181 55.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    325
проблема в тому що ви чомусь вважаєте що люди розуміють що вони роблять
але це не так
до чого призводить пропаганда - ми все всі бачили
і бачили зойки "мінстєць, чому нічо не робишь" та таке інше
одножопники - це потужне джерело пропаганди
ВК - ну, напевне що не таке потужне, але воно готує до споживання пропаганди

Мені трохи важко розказувати це коротко в кількох словах, а довго не хочеться - я зараз намагюся розколтунити свого цуцика після зими, не вистачає вже ані сил ані нервів

Забор тоже может для пропаганды использоваться - давайте заборы сносить.

Быть может хватит ума хоть туда не лезть всяким киевским *****ам из этой ****овласти. И так уже натворили дел

А вот теперь я за запрет ВК! Полностью!!
Из вредности. :D

Ибо некуй было тянуть сюда российский пропагандоский мэи "киевская власть".
Это Кличко,да?

Как ты это технически реализуешь? Я сейчас в Омске, здесь заблокирован ХФ, на котором я отписываюсь, заблокирован рутрейкер с которого я качаю фильмы, заблокирован блог НОАМА хомского который читаю, это интернет детка, тут не катит низзя!
50% користувачів не вміють через тирнет сплатити за мобілу

крім того, завжди треба пам'ятати, що 100% захисту не існує
Можна тільки зробити досягнення чогось дорожчим

от наприклад, є форуми, де для перегляду, скажімо, зображень у повному розмірі чи там посиланнь - треба зареєструватися
як ти вважаєш, коли я шукаю якусь інформацію в тирнеті та потрапляю на такий форум - то куди йде такий форум? правильно, *****, бо є невеличка перешкода.

якщо перешкода буде більш значною - то 80% аудіторію зникне, хоча завжди буде спосіб вирішення проблем
наприклад банальний ВПН коштує 10 баксів на місяць, заплати та лазь де завгодно
як думаєш, скільки користувачів втентаклі заплатить 10 баксів на місяць? :)

о, до речі, народилася ідея
не заборона
абонемент
30 баксів на місяць - анлім доступ до сайту
50 баксів - анлім до обох сайтів.

і заборони немає, і гроші є

а можна, до речі, тупо заборонити опсосам надавати безкоштовний доступ до цих сітей

а ты никогда не задумывался(ой,о чем я?чем задумываться то))))-что язык-материален?что все твои проклены-Колы ты вже здохнеш-тебе же и вернутся?на твоих детей,семью,собак?на тебя в конце концов?попомни мои слова...Колы ты вже здохнеш.....посмотрим...кто из нас выживет лет через пять)))

зверни увагу: я - цікавився, ти - погрожуєш та проклинаєш.
цікаво, правда?

Це тому що я дійсно щирий, а ти просто зла істеричка.

.я тебе не пророк,и не бабка ведунья...но когда,сученок,умоешься слезами от потери кого то близких-вспомни меня,и шо ты тут писал-желал...запомни мой слова...
квод єрад дємонстратум
звичайна істерічка.
як там щодо, як ти там писав "что язык-материален?что все твои проклены-Колы ты вже здохнеш-тебе же и вернутся?на твоих детей,семью,собак?на тебя в конце концов"

а все чому? тому що я - щирий, а ти так, істерічка

Для начала нужно прокси тор ипрочее платным сделать, ну ка расскажы, умничка причесанная, как это технически сделать, только нинада про технические трудности чесать, через неделю после введения ограничений будут решения все в одном, типа скачал запустил и все работает, уже проходили.
Ти, мабуть, неписьменне зовсім, так?
читай трохи вище

так, є тор, є проксі
є банальна кнопка в тій такі опері (а може й в хромі)
але для цього треба мати деякі технічні навички
вони є не у всіх
і на деякий час вистачить і цього

на що ще я б хотів звернути увагу - тема заборони викликає цікавість
"ой, як, чому, та що таке робиться!"
Але ж заборони легко обходяться, то чому такий гвалт? :)

Да, ****о просто. Сначала набросили темку для мамок с китами, дальше в ход ****утый спикер ( в этот раз Шкриряк), а дальше проверка как зайдёт.

на що ще я б хотів звернути увагу - тема заборони викликає цікавість
"ой, як, чому, та що таке робиться!"
Але ж заборони легко обходяться, то чому такий гвалт? :)
Потому что приняли аналог *****ского пакета Яровой и всем пох. Чо чо? А когда ссать а лицо начнут, то тоже анаконду там найдут?

Назад
Зверху Знизу