Ви помиляєтеся. Слово ***** завжди було образливе. Просто в нас ще за імперських, а потім і за радянських часів провадилася національна політика, за якою росіянський шовінізм вважався нормальним явищем і був державною національною політикою, а щонайменший прояв української свідомості а то й націоналізму винищувався на корню. Я вже наводив на форумі приклад, коли в Москві мене одна особа цілий день називала ****ом і не реагувала на мої зауваження. Але коли я їй в черговий раз зробив щодо цього зауваження і тільки додав (навіть не назвавши її), що я ж її москалькою не обзиваю, піднявся такий вой: "ах ти ж бЄндєровєц", "ах ти ж хфашист"... Так що запихніть своє панібратство до сраки і навчіться поважати народ, серед якого живете. Я ж вас смердючим *****ом тут не обзиваю? Вірно? А ви мене і всіх українців тут вже неодноразово обзивали і продовжуєте обзивати свідомитами. У вас хоч якесь розуміння культури є? Ви розумієте, що ображаєте людей? Не самим словом, яке саме по собі носить досить позитивне значення. А своїм ставленням до цих людей. Ви ж і є той паразит, що живе в цій державі і сре на народ. Навчіться відноситися з повагою до співбесідника. Вам же неодноразово і росіянам в тому числі казали про недопустимість зверхнього та образливого ставлення до українців. Так ні ж. Треба свою смердючу шовіністичну агресивну натуру показати у всій красі. Українці у вас і вам подібним виключно бЄндєровці, свідоміти, оранжоїди... Ви не сприймаєте словосполучення "в Україні", а виключно "на Україні". І навіть в офіційний правопис вносите відповідні виключення з правил, аби тільки Україну і українців принизити у своїх очах. Так же, Руро? Єбашить вас шовінізм в голові? Чи ні? Припинете ви на форумі українців свідомитами обзивати? Чи ні? ****** ви росіянський? Чи ні? Відкрийте ж нам врешті свою правдиву особистість.
А пишу, бо маю час і натхнення.
Ви ж тут на форумах весь час проводите. Чому ж іншим претензії ставите? У вас вон і зірочок за ****обольство більше, вибачте за росіянську. В мене дописів і то в сотні разів менше.
Іди лікуйся, виродку.