Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А вот лет через несколько при техосмотре ка-ак попросят вас предъявить диск с украинскими песнями!..![]()
Вывод. CesarGeorgiy - ...
По-перше, я казав не про вас, а про аграрія, який цього не знає!
По-друге, ця логіка ваша, бо я ніколи не казав що людина яка не знає слів з чужої мови - дибіл! Там йшло про інше, а ви своє питання висосали з пальця, і тепер мені тичіте. Я ж вам не гопнік!!!
По-третє, я поставив вам питання перекласти дуже просту фразу мовою, якою я так розумію Ви володієте! Де відповідь?
По-третє, я поставив вам питання перекласти дуже просту фразу мовою, якою я так розумію Ви володієте! Де відповідь?
А чем аграрий от меня отличается ? Он что обязан знать чужой ему язык? А кто Вам дал право обзывать его *****ом за то что он не знает двух слов из чужого языка?
ВЫ говорите что никогда не говорили "що людина яка не знає слів з чужої мови - дибіл"?
ВОТ ЦИТАТА:
"Сообщение от CesarGeorgiy
Він дибіл, якщо не знає цих слів!!!"
Так что Вы еще и лгун.![]()
Какой интересный полет фантазии!![]()
В нашем департаменте Гондураса очень часто полет фантазии превращается в жестокую реальность![]()
По статистиці на Посилання видалено прибутки за лютий 2008 виросли на 20% відносно лютого 2007. Тобто або прийшло на 20% більше, або прийшло стількиж, але погодилось платити на 20% більше.
Стосовно пана Бартуха, то якраз його, як бізнесмена, я чудово розумію.
Змусити конкурентів перейти на ті самі схеми роботи що й він, та повбивати секонд-хендщиків - досить непогана мета для такої діяльності. Тут можна й полобіювати через ЗМІ.
Это, однако, не значит, что любая фантазия станет реальностью, не так ли?![]()
Вибач, що поставив під сумнів аксіому про надзвичайно сильну прив’язаність українського глядача до російськомовного дубляжу і не популярність україномовного.![]()
Да причем тут "сумныв"?? На Западенщене наверное ходят в кино. А на Юго-Востоке ... В Харькове залы почти пустые...
Посилання видалено14.02.08 сказав(ла):Харків Кінопалац – Харків...........513
Харків Познань..........................306
Харків росія..............................222
Харків Київ...............................297
Харків ім. Довженка..................338
Харків Парк..............................483
В феврале посещаемость кинотеатров в Украине снизилась на 10 тыс. человек
Посилання видалено
В газеті "Правда" 70 років все було не просто добре, а дуже добре... І чим скінчилося?А чому тоді у Бартуха все добре?
На другому тижні фільм 'здох'. Буває.
Але в цілому, за друго половину лютого, на boxofficemojo вимальовують трохи іншу картину.
February 14–17 $650,367 +71.2%
February 21–24 $436,192 +81.3%
Посилання видалено
Ги.. Я, дипломований інженер-математик, вже другу годину намагаюся збагнути, як це падіння з 650 тисяч до 436 може дати приріст у 81 відсоток?
Це якась батруховська новітня арифметика?![]()