Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Йога

• Автор теми Автор теми a_ria
  • Дата створення Дата створення
у какого гуру учился
Ну например у Намкая Норбу.
Іхтіандр не може бути йогом, бо в Біблії не сказано шо можна займатися йогою.
Все правильно, я начал читать Библию и оставил эти сатанинские дела.

Та в вас з зашитим все сатанинське, крім мордобоя і чотириповерхового мата.
Опять начались какие-то невнятные оскорбления на ровном месте. Я вот с тобой сейчас общаюсь - разве матом ругаюсь? Что ты говоришь глупости?

Давай проще - твоя критика йоги - это разглагольствования на форуме о том, чего ты в глаза не видел и знать не знаешь.
Он вас дятлов по азам уделал, *****ы считающими себя знатоками йоги.

я начал читать Библию и оставил эти сатанинские дела.

Раджу вчиться медитації і концентрації. Таким чином можна досягти екстатичного стану злиття з Божественним, наприклад Господом Муруганою (сином Шиви). А після 18-місячної медитації в гімалайському храмі на висоті 3000 метрів йогін досягає просвітлення.

Раджу вчиться медитації і концентрації.
Спасибо конечно, только вот я медитациями начал заниматься, когда ты пешком под стол ходил. Еще мне лет 15 было, я в медитациях по несколько часов проводил, с помощью практики цигун добивался различных феноменов, лечил близких и так далее.

аким чином можна досягти екстатичного стану злиття з Божественним, наприклад Господом Муруганою (сином Шиви).
Как-то нет желания становиться одержимым каким-то демоном по кличке Мурхуян.

Как-то нет желания становиться

Тобі в принципі і не світить. Йога існує для того, щоб знайти Божественну свідомість, і стати Махасідхою.Тіло просвітленого йогіна не піддається дії хвороб і не вмирає. На відміну від аватарів Вішну, перебування яких у фізичному плані обмежена. Йогін буде жити на Землі дуже довго. Спосіб його існування перевершує людське розуміння - він живе в світловій формі. Як джерело Істини, і несе в неосвічений світ світло свідомості і блаженства. Ось для чого існує практика йоги, а не твоє ляси точити.

Тобі в принципі і не світить.
Ну и слава Богу.
Йога існує для того, щоб знайти Божественну свідомість, і стати Махасідхою.Тіло просвітленого йогіна не піддається дії хвороб і не вмирає. На відміну від аватарів Вішну, перебування яких у фізичному плані обмежена. Йогін буде жити на Землі дуже довго. Спосіб його існування перевершує людське розуміння - він живе в світловий формі. Як джерело Істини, і несе в неосвічений світ світло свідомості і блаженства. Ось для чого існує практика йоги, а не твоє ляси точити.
Феномен долгожительства может быть достигнут с помощью базовых методик западного оккультизма, которые известны посвященным. И для этого не требуется скручиваться в трубочку.

Феномен долгожительства может быть достигнут с помощью базовых методик западного оккультизма, которые известны посвященным. И для этого не требуется скручиваться в трубочку.

Ти як завжди тільки поверхнево все бачиш, тобто не далі свого носа, і неспроможний зазирнути в глибину. Ти навіть не можеш на міліграм осягнути наскільки безмежні там можливості. Просвітлений йогін це втілення Муругана, Махаватар Шива. Він постійно присутній на тонкому плані, він має здатність втілюватися в людському тілі і розвтілюватися.

Ти як завжди тільки поверхнево все бачиш, тобто не далі свого носа
Ты как всегда вместо критики моей позиции скатываешься до переходов на личности. Я так понимаю - этому учит лично Патанджали в главе про яму/нияму.
Ти навіть не можеш на міліграм осягнути наскільки безмежні там можливості.
С чего ты взял, что западный оккультизм не дает таких возможностей? Или христианская духовная практика?
Просвітлений йогін це втілення Муругана, Махаватар Шива. Він постійно присутній на тонкому плані, він має здатність втілюватися в людському тілі і розвтілюватися.
Это просто восторженный набор слов, который в итоге не несет практического смысла.

Ты как всегда вместо критики моей позиции скатываешься до переходов на личности. Я так понимаю - этому учит лично Патанджали в главе про яму/нияму.

С чего ты взял, что западный оккультизм не дает таких возможностей? Или христианская духовная практика?

Это просто восторженный набор слов, который в итоге не несет практического смысла.

Можеш так?

?t=1m41s

Да, похожего феномена я добивался с помощью цигун, хотя сейчас я такое не практикую, меня отрывало от пола и подбрасывало вверх, в итоге я по нескольку секунд висел в воздухе. А ты?

Да-да, розказуй. А потім вирішив перейти на новий рівень - гадання картами.

Я говорю как есть. Ты спросил, а я ответил. Это истинная правда. Что бы достигнуть такого феномена я занимался ежедневно и по долгу. Прогуливал школу даже ради этого.

А потім вирішив перейти на новий рівень - гадання картами.
А какой прок 3 часа дышать и концентрироваться на движении энергии ци, что бы тебя подкидывало в воздух, или даже что бы ты висел в воздухе как этот дед? В чем практический смысл? Кому ты так поможешь? Какая польза для тебя лично? Это никакой не уровень, а бредовая трата времени. Еще я мог, например, так концентрировать флюид, что кода я его направлял на руку человеку, у него оставались следы как от ожогов, а сам он ощущал что-то вроде электрического разряда. Защита, которого ты ругаешь демонстрировал простую форма телекинеза - двигал мелкие предметы.
Ты совершенно не осознаешь во-первых опыт людей, с которыми ты общаешься. Во-вторых - наш уровень развития. А кроме того - у тебя восторженное представление о бесполезных и непрактичных вещах.

Я говорю как есть. Ты спросил, а я ответил. Это истинная правда. Что бы достигнуть такого феномена я занимался ежедневно и по долгу. Прогуливал школу даже ради этого.

А какой прок 3 часа дышать и концентрироваться на движении энергии ци, что бы тебя подкидывало в воздух, или даже что бы ты висел в воздухе как этот дед? В чем практический смысл? Кому ты так поможешь? Какая польза для тебя лично? Это никакой не уровень, а бредовая трата времени. Еще я мог, например, так концентрировать флюид, что кода я его направлял на руку человеку, у него оставались следы как от ожогов, а сам он ощущал что-то вроде электрического разряда. Защита, которого ты ругаешь демонстрировал простую форма телекинеза - двигал мелкие предметы.
Ты совершенно не осознаешь во-первых опыт людей, с которыми ты общаешься. Во-вторых - наш уровень развития. А кроме того - у тебя восторженное представление о бесполезных и непрактичных вещах.

Якшо мавпі дати компютер, вона не буде знати шо з ним робити, це для неї ні до чого непридатний предмет. Так само з гуру рівня "Битви екстрасенсів", все на шо їх вистачає - демонструвати фокуси в цирку за гроші.

Первинна духовна практика. В процесі цього становлення людина може отримати те що для інших недоступно. Це просто побічні ефекти.

Якшо в тебе віз попереду коня і ти без руля як використати практику, хто тебе куди посвятити взагалі міг, бездарщина налице.

Якшо мавпі дати компютер, вона не буде знати шо з ним робити, це для неї ні до чого непридатний предмет. Так само з гуру рівня "Битви екстрасенсів", все на шо їх вистачає - демонструвати фокуси в цирку за гроші.
А какое тут отличие с этим ********ым летуном?

Це просто побічні ефекти.
Ты очень ошибаешься. Сиддхи могут быть и целью.

Назад
Зверху Знизу