3000 грн на місяць

Йога

• Автор теми Автор теми a_ria
  • Дата створення Дата створення
православно-апологетские троли вроде вас только тем и занимаются что матерят и унижают всех неправославных…

Вони такі православні як я балерина. Просто табір бродячих ворожок. Їм не вигідно якшо народ буде займатися йогою - тоді до них ніхто не прийде на віск зливатиі і яйця катати.

Вони такі православні як я балерина
Всё таки ты балерина.
Їм не вигідно якшо народ буде займатися йогою -
К тебе это не относится, животное это не народ, как и йог с тебя, ты и йога не совместимо, достиг растяжки и слава Богу, раком тебя будет легче нагибать балерину.

В зашитого дах рве як завжди.

вони захищають московське православ'є так чи інакше, i це я мав на увазi.

Виручка мабуть низька. Цигани можуть і з ведмедями танцювати, і під гітару співати, крім ворожіння, а ці тільки локшину вішати.

из стойки на голове виднее должно быть

А шо, в кабалі немає стійки на голові?

В такому головному уборі же зручно має бути

bfjh8a.webp

Йоги на вершинах Гималайских гор, должно быть, нектаром стекающим с пениса Шивы питаются. А мы вот плохие, кушать нормальной еды хотим.
Насосались его нектара и хрень несут, что теоретически, что фезически. Ситу красавец в своей теме, жаль что из за таких животных как эти двое слаживается негативное впечатление.

Насосались его нектара и хрень несут, что теоретически, что фезически. Ситу красавец в своей теме, жаль что из за таких животных как эти двое слаживается негативное впечатление.
Быки какие-то бесполезные. Быкам кнут и ярмо!

А шо зашитого так бомбить весь час? Може його покропити чимось і вітамінів йому купити?

Назад
Зверху Знизу