Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Импичмент госизменнику Зеленскому, который сдал Украину в Минске!

• Автор теми Автор теми etomoinick
  • Дата створення Дата створення
Дякую, але звідки він у мене взявся, і чому я його не помітив?:незнаю:
Дивись, твої марення мене турбують, до фахівців зверталась давно? Звернись, то буде не зайве, ви нарід такі слабі на вуха, що можливо всіляке.

Так ты шмаркли гоняешь, сам написал:D лечись, кароч:D

Шо тут? Соевый глист Petroff Бахмутский рассказывает, как он храбро забил стрелку, но для надежности никому об этом не рассказал? :D

Призначив час в діапазоні три години. Краще би електронну чергу запустив.

Шоколадники, вам привет
Лапонька не кушает шоколадников. Он кушает мелких шавок. Я их убиваю и морожу в камере на неделю-две. При необходимости расчленяю перед заморозкой. Я бы с удовольствием скармливал бы их живьем, но нельзя: Лапонька может подхватить гельминтов. А здоровье Лапоньки важнее здоровья бубочки и гнид, которые за него голосовали.

Пив, але зачмурений забздів, виявилось дарма.:нудно:

Лапонька не кушает шоколадников. Он кушает мелких шавок. Я их убиваю и морожу в камере на неделю-две. При необходимости расчленяю перед заморозкой. Я бы с удовольствием скармливал бы их живьем, но нельзя: Лапонька может подхватить гельминтов. А здоровье Лапоньки важнее здоровья бубочки и гнид, которые за него голосовали.

Шмаракатица, циклодола въеби себе перед сном

Капец, вам скучно, заморыши:D

Малыш, это не у меня сопли:D
Караката, я тобі відразу написав що відносно мого стану ти мариш, а поскільки ти продовжувала щось розвивати у тому ж напрямку стало зрозуміло що тебе турбує. Бо ти як шмаркля тільки про соплі як основу шмаркатості і могла нести усіляку ахінею.

Караката, я тобі відразу написав що відносно мого стану ти мариш, а поскільки ти продовжувала щось розвивати у тому ж напрямку стало зрозуміло що тебе турбує. Бо ти як шмаркля тільки про соплі як основу шмаркатості і могла нести усіляку ахінею.

Ты сказал, что сопли гоняешь. Гонять их ты можешь только по носу. Шо тут думать? Температуру померяй:D

Ты сказал, что сопли гоняешь. Гонять их ты можешь только по носу. Шо тут думать? Температуру померяй:D

Каракта шмаркля, невже ти вирішила від свого стада відректися?:незнаю: Дивно, раніше ти була така ідейна.:нудно:

Назад
Зверху Знизу