Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Зрозуміло. Так буває. Тільки війскоматів та воєнкомів - у нас більше нема. Є ТЦРК та СП, а також начальники ТЦРК. Це вже по-новому. Так само як у нас більше нема «прописки», є - реєстрація. Просто дехто ще за звичкою каже: «війскомат», «воєнком», та «прописка». Я сам тут буває так пишу, щоб всім було зрозуміло. Хоча, юридично - то не є правильно. А хтось, особливо хто дуже давно не був у війскоматі, взагалі може і не знати, про ці зміни😉 Особливо ті, хто останній раз був там, років 10-15 тому. Помилково вважають, що зараз, все як раніше, виключно на власних спогадах. А вони-то - вже застарілі. В результаті, у людини формується, хибне уявлення, про сучасність. Останього часу - сталося багато змін, насправді.
Переглянути вкладення 13217322

они всех предупреждают, так положено. Однако в редких случаях наказывают если человек пришел сам, хоть и через месяц
Вибачте, одному чоловіку, який запізнився на кілька днів, зателефонував дільничний, (людина залишає свій номер), та повідомив, що має доставити того до війскомату, бо той не явився у зазначений день. Людина, щоб не було примусової доставки, сама швидко приїхала до війскомату. І там їй сказали, що наступного разу, треба бути саме у той день, коли зазначено у повістці. А скільки при мені, у війскомат прямо з вулиці людей привозили!!! Доставляли.

Вибачте, одному чоловіку, який запізнився на кілька днів, зателефонував дільничний, (людина залишає свій номер), та повідомив, що має доставити того до війскомату, бо той не явився у зазначений день. Людина, щоб не було примусової доставки, сама швидко приїхала до війскомату. І там їй сказали, що наступного разу, треба бути саме у той день, коли зазначено у повістці. А скільки при мені, у війскомат прямо з вулиці людей привозили!!! Доставляли.
И шо?
Ну предупредили, он сам пришел и на том все.
А доставленных принудительно что прямо при вас расстреляли?
Вообще сложилось впечатление, что вы тут засланый козачок от военкома
Нагнетаете :D

А те що, так робити не надо. Якщо кажуть - треба йти.
Ваша іронія - не доречна. А головне, що розумного Ви сказали цим. Нічого. Без образ.
:рл:

Тобто, коли Вам пояснюють, які там зараз вимоги, у Вас починає дуже бурхливо працювати фантазія. Я не працівник війскомату. А навіть якби ним був, Ви що, проти них? Вони між іншим, частина нашого Українського війська💪 С приводу «засланый козачок», я вже давно помітив, тільки починаєшь щось правильно казати - обов'язково знайдеться хтось, кому це не сподобається😂 Отже - я прав.
Не фантазуйте, будь ласка.

Я наприклад, пройшов через це, більш того, не шкодую. Єдине, шкода що не взяли. Справді. Я - щіро хотів. Та нажаль, не пройшов.
Вас зняли з обліку по хворобі, чи як? Чи не зняли? Точний діагноз мені не потрібен, якщо що, лише загальний результат цікавий.

И шо?
Ну предупредили, он сам пришел и на том все.
Нагнетаете :D
Дуже нагадує тих,хто вручає повістки.Вони так само розповідають.

Вас зняли з обліку по хворобі, чи як? Чи не зняли? Точний діагноз мені не потрібен, якщо що, лише загальний результат цікавий.
Медкомісію у війскоматі я пройшов. Всіх лікарів. Придатний до війскової служби. Дали повістку на відправку. У частину. Доречі, всі перед відправкою там, у війскоматі - проходять психологічний тест. Без співбесіди, лише на папері. Це 200 запитань. Але лише ті, кому на відправку. Не всі. Зараз - так. Рівно 200 питань, 4 сторінки, по 50 питань. І мене, разом із ще кількома чоловіками, з війскомату, з речами на бусику, повезли до частини. Тут, у Харкові. Одна з військових частин. Там 2 лікаря ще. Одного пройшов, там просто загальна співбесіда, а другий - військовий психолог, вже не на папері, а так - я нажаль «завалив». Мене повернули до війскомату, віддали військовий квиток, і все. Додому. Сказали - нажаль, Ви нам не підходите. Війскомат дав «добро», а ось у частині - отримав відмову. Я вже розповідав, не приємно знову це повторювати. Боляче. Хотів служити, та не вийшло. Не взяли, тому що, психолога не пройшов. Зараз такі вимоги. Людина може хотіти, та це ще не значить, що підходить.
Дуже нагадує тих,хто вручає повістки.Вони так само розповідають.
Байдуже, що це Вам нагадує. Це лише Ваша уява, не обов'язково що Ви праві))) Доречі, ті хто вручають повістки - все правильно розповідають. Я підтримую їх. Зараз війна, та мобілізація, все вони правильно роблять. А хто їх не поважає, не розділяє їх мети - о такі, вже справді викликають підозри. Повістка у ЗСУ, та ті хто їх роздають, точно не є нашими ворогами.
я кажется догадался почему его не взяли
есть люди которые бегают от военкомата
а есть люди от которых военкомат убегает и строго настрого запрещает появляться в их дверях
Здогадуйтесь, що бажаєте. Я не брешу, в жодному слові. Ваші здогадки - Вашій совісті. Все що я кажу, то є правда. Ваші висновки, спроби якось образити мене, на мене не впливають.

Останнє редагування:
Якщо когось дратує моя принциповість, мої погляди, що я не підтримую тих, хто з неповагою ставиться до армії, то іншим я не буду. Я не збираюся ні з ким сваритися, чи ображати. Навпаки, я відкритий для людей, та діалогу, здорової дискусії. Для цього і існує форум😉 Та я ніколи не буду казати те, що просто комусь здається. Людина в цій темі, спитала, я як і всі інші, дав пораду. Поділився власним досвідом. Від щірого серця.

Їх вроді теж мобілізують.
Та хз вроде нет. Ну если очень полезные кадры, то может. Но знаю двоих судимых, с повестками пришли и не взяли именно поэтому, как сказали на таких ещё нет распоряжения.

В оркостані, взагалі не мобілізація, а просто відправка на убой. Як м'ясо. Справжня могилізація. Всіх підряд. Мабуть зеків теж. Мобілізація - це у нас, в Україні. А не в оркостані.

Мене повернули до війскомату, віддали військовий квиток, і все. Додому. Сказали - нажаль, Ви нам не підходите. Війскомат дав «добро», а ось у частині - отримав відмову. Я вже розповідав, не приємно знову це повторювати. Боляче. Хотів служити, та не вийшло. Не взяли, тому що, психолога не пройшов. Зараз такі вимоги. Людина може хотіти, та це ще не значить, що підходить.
Не перемайся так, дядьдку, якщо ти придатний то возитиме тебе військомат ще не в одну частину, в якійсь та заберут. Скажу більше, навіть якщо всі Харківські частини від тебе відмовляться то відправить тебе військомат в другу область, наприклад в Дніпро. Звичайно це за умови що ти тут правду написав.

Не перемайся так, дядьдку, якщо ти придатний то возитиме тебе військомат ще не в одну частину, в якійсь та заберут. Скажу більше, навіть якщо всі Харківські частини від тебе відмовляться то відправить тебе військомат в другу область, наприклад в Дніпро. Звичайно це за умови що ти тут правду написав.
Я нашла занятие для не прошедших комиссию.
В действующих частях:
- чистить картошку;
- писарем;
- поддерживать огонь в грубке.

... или раздавать повестки в метро. :)

Сегодня ты картошку чистишь, а завтра на 0 ловишь 120ки
Это я вспомнила, как некоторые здоровьем отнекивались, а им говорили - писарем или куховаром сможешь, на это здоровья хватит.

Назад
Зверху Знизу