Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Бла бла бла..,охинея..,я туда хожу с июня....и по первой повестке пришёл с опозданием в неделю.. пязнули что типа почему.. я говорю заболел.. отметили и прошел......они эти повестки сотнями выдают .....весь прикол в том,что в век компьютеров и смартфонов нет общей базы..ну тоесть на блокпосту незнают кто ты,ментам похеру на то что там военкомат ищет.....посему и говорю чушь ....не ну может просто пугнули **** никто не спорит..

Я вот когда читаю рашистские помойки, уж извините имею такую привычку, так вот там тоже такое пишут, что оказыается если не придет украинец по повестке, то его направляют разминировать минные поля, конечно так и происходит.....
Я вот помню телефон спиздили у жены, я нашел кто спиздил, где живет, фамилию имя, даже магазин где его сдавали, по геоданным вычислил и вайберу, вставили свою карточку.
И что думаете, дело закрыли даже меня не уведомили, и на вопросы полный игнор.А тут прямо сразу в полицейскую базу и поиск уклониста.....

Добрый день, у меня проблемка. Ещё летом получил повестку на улице по месту жительства индустриальный район, хотя прописан я в киевском. Прошел всю медкомиссию, был признан ограниченно годным в военное время. После всего этого в индустриальном тцк мне отдали обходной лист со всеми ****изами и выводами и сказали ехать становится на учёт в Киевский тцк. Прошло больше четырех месяцев, но из-за работы я туда так и немогу попасть. Подскажите какая может быть за это ответственность, да и вообще что мне делать дальше??? И да, мне 29 лет
расстрєл чєрєз павєшєніє, дважди
чомусь здається, якби вручили купон на 1млн гривень, то ти знайшов би час на його отримання ;) )

А если человек не дойдет до Киевского?
Як це, не дійде? Умисно, передумає? Нікому не раджу так робити. Хіба що тільки, за обставин, що від нього не залежать. Тобто - поважні причини.
И не пройдет процедуру до конца?
С учетом наших обстоятельств можно весь военник такими отметками о посещениях заполнить, и места для окончательного вердикта там уже не останется.
У військовий квиток, відмітки ставлять, тільки при остаточному рішенню. Тобто, коли не взяли, списали, визнали обмеженно придатним, призвали на службу. Всі інші - тимчасові, роблять у повістку. Тому весь військовий квиток, відмітками ніхто не «прикрашає». Там ставлять тільки основні. Наприклад, людина прийшла по першій повістці. Їй кажуть, після завтра на медкомісію. Забирають стару повістку (ту, за якою людина прийшла, яку виписали наприклад у метро), і дають нову. Де вказана дата, коли людина вже була у війскоматі, і дата, коли їй треба знов прибути. Якщо знову патруль зупиняє, людина показує, ось я вже був, є відмітка. І треба ще після завтра. Все. Нову повістку, патруль не пише. Бо у людини вже є повістка, свіжа, яку їй дали у війскоматі. А от якщо не взяли на службу, наприклад, тоді відмітка робиться у самому квитку.
А на какой странице военного билета ставят отметки о посещениях военкоматов по повестке?
Там на кількох. У мене так, в усякому разі. Коли, зняли/поставили на облік, коли був на медкомісії, цього року, вже по мобілізації, коли був раніше. Ну, ще у 2000-х роках. Це все на різних сторінках. Я завжди ношу, квиток із собою. Якщо ще раз зупинять, я його покажу, де все є. Мені це і у війскоматі пояснили.

Там пишуть, у повістці, наприклад, прибув 15.01.2023, а також підпис співробітника війскомату. Це для того, щоб було ясно, що людина була, коли треба. Була у війскоматі. А також дата, коли треба ще. Навіть час. Вони стару повістку, як би обмінюють на нову, свіжу. І людина виходить з війскомату, з новою повісткою. Тому, тільки першу повістку дають у метро/блокпостах, і таке інше. Всі інші повістки, вручають у війскоматі. Тому, часто приходиться їздити туди не раз. І на кожен раз - нова повістка, з датою попереднього візиту, і майбутнього. Коли остаточне рішення - тоді це відмічають вже у самому квитку. Коли вас зупиняє патруль для повістки, то вам її не випишуть, якщо ви вже були. А довести це треба - відміткою, у повістці, чи квитку. От якщо цього нема - тоді справді вам буде ще одна повістка, і вам доведеться знову те саме, бо ви не змогли довести, що вже були. Ось для чого це треба.

Останнє редагування:
Ребята, у меня как у автора этого поста, ещё раз объясню дату и время явки никто не объяснил. Махнули рукой как на **** и сказали едь по месту прописки если обмеженно прыдатный и туда неси свои бумаги с фото и ксерокопиями

Пойду завтра в военкомат, расскажу что было...
Оце вже інша справа👏
Ребята, у меня как у автора этого поста, ещё раз объясню дату и время явки никто не объяснил. Махнули рукой как на **** и сказали едь по месту прописки если обмеженно прыдатный и туда неси свои бумаги с фото и ксерокопиями
Дивно що у Вас була медкомісія не у Вашому війскоматі. Але ще більш дивно те, що не призначили дату наступної явки. Я не знаю, чи поставили Вам, дату, про прибуття до Індустріального РЦТК, повинні, що Ви там були. Просто, Ви були в Індустріальному РЦТК, по повістці, там, в Індустріальному РЦТК, що Вам віддали, крім результатів медичної комісії? Мабуть у Вас залишився військовий квиток, і ще повинна обов'язково бути повістка. Від Індивідуального РЦТК до Київського. Перенаправлення, обов'язково з повісткою. Це як Ваше забов'язання, що Ви явитесь. Дату наступної явки не ставлять, тільки у випадку прийняття остаточного рішення. І то не завжди. Якщо кінцеве рішення - мобілізація, то Вам буде повістка на відправку. З датою. Якщо не беруть - дату явки не ставлять. Я так розумію, остаточне рішення по Вас ще не прийнято, тож Вас повинні були, не словами перенаправити, а з повісткою. Я знаю що кажу, бо в мене є свіжий, власний досвід. Вам сказали, стати на облік, ще 4 місяці тому. Ви не зробили цього. І скоріш за все, законні наслідки, для Вас будуть. Вибачте, але явка до війскомату, тим паче під час війни, це не запрошення на вечірку, де Ви можете відмовитися. Це - Ваш громодянский обов'язок. І доречі, законний також. Придатні Ви, чи ні, це вже інше питання. Але явитися - забов'язані. Вам це доречі, будь який юрист підтвердить. Я наприклад, пройшов через це, більш того, не шкодую. Єдине, шкода що не взяли. Справді. Я - щіро хотів. Та нажаль, не пройшов. Ладно, я вже розповідав. Вам 29? Згідно Указу Президента, у нас проходить загальна мобілізація. Всі чоловіки до 60 років, повинні як мінімум, прибути до війскомату. Тож, Ви точно це повинні зробити.
Успіхів.

Останнє редагування:
Добрый день, у меня проблемка. Ещё летом получил повестку на улице по месту жительства индустриальный район, хотя прописан я в киевском. Прошел всю медкомиссию, был признан ограниченно годным в военное время. После всего этого в индустриальном тцк мне отдали обходной лист со всеми ****изами и выводами и сказали ехать становится на учёт в Киевский тцк. Прошло больше четырех месяцев, но из-за работы я туда так и немогу попасть. Подскажите какая может быть за это ответственность, да и вообще что мне делать дальше??? И да, мне 29 лет
Тільки явка з повинною облекшить твою участь.

Иди и становись на учет.
Скажешь, что денег нет и шел пешком с Пролета, поэтому так долго. Шел медленно.

Там пишуть, у повістці, наприклад, прибув 15.01.2023, а також підпис співробітника війскомату. Це для того, щоб було ясно, що людина була, коли треба. Була у війскоматі. А також дата, коли треба ще. Навіть час.
С ЧАСОМ ты перегнул палку. :)
Супермаркет или метро - не регистратура в поликлинике, где говорят - это время занято, есть свободное тогда и тогда.
Раздаватели повесток ведь не перезваниваются между собой - ты на какое время выдал, на 10.00? Тогда я выпишу на 10.15. :)
Встречаю соседа, говорит - НА ЗАВТРА обилетили.
"ЗАВТРА" опять встречаю - ну что, ездил?
- Да нет, собираюсь, сейчас поеду.
Нужно попасть в часы работы этого центра.
А если все придут на 10.00, то и до "очереди за гуманитаркой на НП" можно достояться.

Да можешь пока не ёрзать. Сейчас активно взялись за тех кто не приходит, так что если бы ты был в их списках тебя бы уже нашли, в полицию они регулярно передают сейчас списки. А вот когда ты приедешь в свой военкомат(пока он о тебе и не знает), то после этого о тебе они будут помнить и фиксировать, когда был и когда прийти в следующий раз.

С ЧАСОМ ты перегнул палку. :)
Супермаркет или метро - не регистратура в поликлинике, где говорят - это время занято, есть свободное тогда и тогда.
Раздаватели повесток ведь не перезваниваются между собой - ты на какое время выдал, на 10.00? Тогда я выпишу на 10.15. :)
Встречаю соседа, говорит - НА ЗАВТРА обилетили.
"ЗАВТРА" опять встречаю - ну что, ездил?
- Да нет, собираюсь, сейчас поеду.
Нужно попасть в часы работы этого центра.
А если все придут на 10.00, то и до "очереди за гуманитаркой на НП" можно достояться.
Мені кожен раз писали час. І іншим теж. Багатьом виписують, на однин і той самий час. Там черги. Вже о 9:00 там збирається черга. Всім, наприклад на 10:00. Потрапляють, як викличуть. По черзі. Як вийде. Але у всіх в повістках - зазначено час, коли треба прийти. Так що, нічого я не «перегнув». Пишу так, як все відбувається насправді, а не як мені здається. Одному чоловіку, при мені виписували, наприклад на 10:30, і ще попередили, Ви повинні, у цей час з'явитися. Мені так само було. Кожен раз.

Мені кожен раз писали час. І іншим теж. Багатьом виписують, на однин і той самий час. Там черги. Вже о 9:00 там збирається черга. Всім, наприклад на 10:00. Потрапляють, як викличуть. По черзі. Як вийде. Але у всіх в повістках - зазначено час, коли треба прийти. Так що, нічого я не «перегнув». Пишу так, як все відбувається насправді, а не як мені здається. Одному чоловіку, при мені виписували, наприклад на 10:30, і ще попередили, Ви повинні, у цей час з'явитися. Мені так само було. Кожен раз.
они всех предупреждают, так положено. Однако в редких случаях наказывают если человек пришел сам, хоть и через месяц

Да можешь пока не ёрзать. Сейчас активно взялись за тех кто не приходит, так что если бы ты был в их списках тебя бы уже нашли, в полицию они регулярно передают сейчас списки. А вот когда ты приедешь в свой военкомат(пока он о тебе и не знает), то после этого о тебе они будут помнить и фиксировать, когда был и когда прийти в следующий раз.
Ось, вірно, вони у поліцію передають списки тих, хто вирішив «забити» на це. Бо вони співпрацюють, з поліцією. Та їм допомогає. Доречі, я вітаю це👏 Коли так разом працюють. І буває, співробітники війскомату, разом із працівниками поліції, їздять по адресам уклонистів.
Бывает по-разному. Но в основном пофиг, где ты прописан.
Та ні, треба в основному, у той, де зареєстрований. Того району.
Послали с киевского в индустриальный опять за печатью военкома а потом опять к ним. Вобщем завтра к военкому
Зрозуміло. Так буває. Тільки війскоматів та воєнкомів - у нас більше нема. Є ТЦРК та СП, а також начальники ТЦРК. Це вже по-новому. Так само як у нас більше нема «прописки», є - реєстрація. Просто дехто ще за звичкою каже: «війскомат», «воєнком», та «прописка». Я сам тут буває так пишу, щоб всім було зрозуміло. Хоча, юридично - то не є правильно. А хтось, особливо хто дуже давно не був у війскоматі, взагалі може і не знати, про ці зміни😉 Особливо ті, хто останній раз був там, років 10-15 тому. Помилково вважають, що зараз, все як раніше, виключно на власних спогадах. А вони-то - вже застарілі. В результаті, у людини формується, хибне уявлення, про сучасність. Останього часу - сталося багато змін, насправді.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу