Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Так, виглядає незвично, що є то є, але вибачайте, якщо десь сказав щось не так, я тільки за те, щоб всім вдалося полікувати зуби і все-все-все, і щоб усім було якнайкраще. Бо все це - *****ий ****ець.
Помните оту шутку про те шо колись ми знайдем в кармані старої куртки помяту маску і ностальгічно улибнемось, поправляючи скафандр? Так це не шутка оказалось, хотя "скафандр" у кажного свій...
Отож(. Ну тіпа я за булочками по 7 центів їздю в самольотах обично?

Давайте вже краще про "Бєдронку на Мадейрі" та "волосаті лапи" :-)
Кстаті реально подорожало всьо... заказали мені помаду купити яка була по 58 зл. А дзуськи- нема такої ціни вже...67+☹ ну я по скидкі за 40 урвала канєш. 9 зл це 2 є примєрно на ровнім місті((

Кстаті реально подорожало всьо... заказали мені помаду купити яка була по 58 зл. А дзуськи- нема такої ціни вже...67+☹ ну я по скидкі за 40 урвала канєш. 9 зл це 2 є примєрно на ровнім місті((
Головне, не купувати дезік :-)

А так, я теж свій рахунок бачу...

Головне, не купувати дезік :-)

А так, я теж свій рахунок бачу...
А духи в меня ж не отберуть? Якшо я їх в бутильочок отой спеціальний налила і в прозрачну барсєтку положила?2?
что такое канапки? на них сало хоть положить можно?
Обожє... ви дайотє... бутєри це з булочки і всякого разного?
27 злотых на карман себе положили. так и запишем:D
Я чесна дєвочка нінада. Я наперьод не брала копійчат.

А духи в меня ж не отберуть? Якшо я їх в бутильочок отой спеціальний налила і в прозрачну барсєтку положила?2?
Ну, якщо у спеціальний, то ні :) але, якщо щось піде не так, рішуче виливайте їх на себе і крокуйте до літака :-)

Я наперьод не брала копійчат.
Ніщо так не цементує віру в людей, як попередня оплата! :-)

Ну, якщо у спеціальний, то ні :) але, якщо щось піде не так, рішуче виливайте їх на себе і крокуйте до літака :-)

Ніщо так не цементує віру в людей, як попередня оплата! :-)
Та я їх випью! Шоб знали!

Та падумаєш... сама накрасюсь єслі шо... буду така красіва в цвєті... забула... шось среднє між вишня і теракот?

ржаной чи цельно зерновой хлеб продают - очень полезно

лучше в ручную кладь берите, а то тоже поляки спереть могут :D
Я шото непойму як пиво з ПП у вас сочетається?

Так я в ручну і буду. Можна ж духи? Переживаю... в Пампасії нашій вони такі дорогі шо хоть плачь... ?

Так я в ручну і буду. Можна ж духи? Переживаю... в Пампасії нашій вони такі дорогі шо хоть плачь... ?
Та можна :) В ємкостях до 100 ml, загальним об'ємом до 1 L. Але, з власного досвіду, оті 10 бутилочок іноді дуже дратують співробітників на контролі :-)

Ви ще тоді й відосік зробіть, будь ласка :-)
Для пана гішпанця? Шоб зненавидів ше більше поляців?
Та можна :) В ємкостях до 100 ml, загальним об'ємом до 1 L. Але, з власного досвіду, оті 10 бутилочок іноді дуже дратують співробітників на контролі :-)
Та в мене 5 всього? і то може шось потіряю... дякую шо успокоїли??
так пиво - это ***кий хлеб. причем же не с пшеницы, как белый хлеб
Яснопонятно... слєгка увлєкаєця пивчанським... тоісь стане товстим і добрим...а добрі мені подобаються?

та со следующего года планируют постепенно в аэропортах устанавливать новые сканеры, что можно будет ***кости больших объемов провозить и электронику из сумок не доставать. заживем!
А Ще я чула шоб не платить за котомки! Ото реально лафа буде!

?? Канада оголосила про нову міграційну програму для українців

Вона стартує 23 жовтня і дозволить тим громадянам, які мають близьких родичів-резидентів або громадян Канади, отримати дозвіл на постійне проживання в цій країні.

Канада відкрила нову міграційну програму для українців, які бажають отримати дозвіл на постійне проживання. Про це Посилання видалено у Міністерстві імміграції Канади.

Прийом заявок на участь у програмі буде відкритий 23 жовтня.

Програма надає можливість отримати дозвіл на постійне проживання громадяни України, чиї близькі родичі мають канадське громадянство або статус постійного жителя Канади. Близькими родичами вважаються діти, батьки, бабусі й дідусі, подружжя, а також брати й сестри.

Програма також дозволяє подати заявку громадянам третіх країн, якщо їхня дружина чи чоловік мають українське громадянство, але не можуть виїхати з України або ж загинули чи зникли безвісти.

Наразі інформації про терміни розгляду заявок та ціну подання немає. Вона має з’явитися 23 жовтня.

ну то таке, и так ручную кладь когда-то бесплатной сделали, чтобы еще и чемоданы, то авиакомпании вряд ли пойдут, либо увеличат цены на билеты. Но вот то, что хотят стандартизировать размер ручной клад - это да, т.к. у каждой авиакомпании свои стандарты и иногда люди с этим попадают в неприятности.

та пока Bmi в норме, так что надежд мало:D
В смислі бесплатной? Я платю?Чи це ви так замануху називаєте з однією дохлою сумочкою ?

Ну хоть не тощій як Кощей???

Назад
Зверху Знизу