.... а там зрання до вечора по 100 раз одні ті самі вопроси де і як. Це як примєр. А со сторони оно вигляда навєрно подебільному трохи.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
.... а там зрання до вечора по 100 раз одні ті самі вопроси де і як. Це як примєр. А со сторони оно вигляда навєрно подебільному трохи.

Помните оту шутку про те шо колись ми знайдем в кармані старої куртки помяту маску і ностальгічно улибнемось, поправляючи скафандр? Так це не шутка оказалось, хотя "скафандр" у кажного свій...Так, виглядає незвично, що є то є, але вибачайте, якщо десь сказав щось не так, я тільки за те, щоб всім вдалося полікувати зуби і все-все-все, і щоб усім було якнайкраще. Бо все це - *****ий ****ець.
Отож(. Ну тіпа я за булочками по 7 центів їздю в самольотах обично?
Давайте вже краще про "Бєдронку на Мадейрі" та "волосаті лапи"Отож(.

Кстаті реально подорожало всьо... заказали мені помаду купити яка була по 58 зл. А дзуськи- нема такої ціни вже...67+☹ ну я по скидкі за 40 урвала канєш. 9 зл це 2 є примєрно на ровнім місті((Давайте вже краще про "Бєдронку на Мадейрі" та "волосаті лапи"![]()
Головне, не купувати дезікКстаті реально подорожало всьо... заказали мені помаду купити яка була по 58 зл. А дзуськи- нема такої ціни вже...67+☹ ну я по скидкі за 40 урвала канєш. 9 зл це 2 є примєрно на ровнім місті((
Поздно, уже на форуме зафиксировано27 злотых на карман себе положили. так и запишем![]()

А духи в меня ж не отберуть? Якшо я їх в бутильочок отой спеціальний налила і в прозрачну барсєтку положила?2?Головне, не купувати дезік
А так, я теж свій рахунок бачу...
Обожє... ви дайотє... бутєри це з булочки і всякого разного?что такое канапки? на них сало хоть положить можно?
Я чесна дєвочка нінада. Я наперьод не брала копійчат.27 злотых на карман себе положили. так и запишем![]()
Ну, якщо у спеціальний, то ніА духи в меня ж не отберуть? Якшо я їх в бутильочок отой спеціальний налила і в прозрачну барсєтку положила?2?
але, якщо щось піде не так, рішуче виливайте їх на себе і крокуйте до літака
Ніщо так не цементує віру в людей, як попередня оплата!Я наперьод не брала копійчат.

Та я їх випью! Шоб знали!Ну, якщо у спеціальний, то ніале, якщо щось піде не так, рішуче виливайте їх на себе і крокуйте до літака
Ніщо так не цементує віру в людей, як попередня оплата!![]()
Я шото непойму як пиво з ПП у вас сочетається?ржаной чи цельно зерновой хлеб продают - очень полезно
лучше в ручную кладь берите, а то тоже поляки спереть могут![]()
Ви ще тоді й відосік зробіть, будь ласкаТа я їх випью! Шоб знали!

Та можнаТак я в ручну і буду. Можна ж духи? Переживаю... в Пампасії нашій вони такі дорогі шо хоть плачь... ?
В ємкостях до 100 ml, загальним об'ємом до 1 L. Але, з власного досвіду, оті 10 бутилочок іноді дуже дратують співробітників на контролі 
Для пана гішпанця? Шоб зненавидів ше більше поляців?Ви ще тоді й відосік зробіть, будь ласка![]()
Та в мене 5 всього? і то може шось потіряю... дякую шо успокоїли??Та можнаВ ємкостях до 100 ml, загальним об'ємом до 1 L. Але, з власного досвіду, оті 10 бутилочок іноді дуже дратують співробітників на контролі
![]()
Яснопонятно... слєгка увлєкаєця пивчанським... тоісь стане товстим і добрим...а добрі мені подобаються?так пиво - это ***кий хлеб. причем же не с пшеницы, как белый хлеб
А Ще я чула шоб не платить за котомки! Ото реально лафа буде!та со следующего года планируют постепенно в аэропортах устанавливать новые сканеры, что можно будет ***кости больших объемов провозить и электронику из сумок не доставать. заживем!
В смислі бесплатной? Я платю?Чи це ви так замануху називаєте з однією дохлою сумочкою ?ну то таке, и так ручную кладь когда-то бесплатной сделали, чтобы еще и чемоданы, то авиакомпании вряд ли пойдут, либо увеличат цены на билеты. Но вот то, что хотят стандартизировать размер ручной клад - это да, т.к. у каждой авиакомпании свои стандарты и иногда люди с этим попадают в неприятности.
та пока Bmi в норме, так что надежд мало![]()
Ну мі ще не доросли до Парижів на вікенди канещ... но будем стреміцараньше и за нее деньги просили. А так, на викенд в Париж слетать и такой хватает![]()
Цеякце? Чумудани вже будуть у ціні квитка й не буде супер лайтових тарифів?А Ще я чула шоб не платить за котомки! Ото реально лафа буде!

Нє, їх просто будуть викидать. Зато платити не треба.Цеякце? Чумудани вже будуть у ціні квитка й не буде супер лайтових тарифів?![]()