Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
... Это у нас и в 50 лет все еще дети, и родители суют из пенсии какую-то копейку.
11600.png&fb_obo=1&utld=you-drems.ru&stp=c0.5000x0.webp

да мы помним, что все с зубной болью и другими болячками...
Як одна з основних причин. Для інтересу спросила тута у стоматології щодо своїх зубних проблем - скривились і сказали шоб не морочила голову, а робила дома. А вапще - у вас інше життя і сприйняття ситуацій, не неопредєльонно- біженське. Тому вам смішно навєрно?‍♀️

Кстатє, європейци, а чи є в вас булочкі навроді гамбургєрових за 7 центів? Не гамняний спонж, а власна випічка маркету?

А скіко біло нє к дантісту?
Не опрашувала. ?‍♀️ може хто і до того... уролога напримєр? А вопще це не смішна тєма. Ви ж тоже з заробітчан, а не з нашого брата бомжа, то зачим язвить над нещасними людями?

Нє прівлєкался, то ві путаєте с кєм-то. Польщу бачив, але виключно туристом.
Звиняюсь, навєрно путаю вжє☹ Але тоді вапще незрозумілий ваш сарказм шо за 600е один зуб то людЯм дорого, дешевше з рюкзачком мотнуться до умовного Львова і зробить чек ап всих зубів за 200 є ?‍♀️ або ждать УЗІ по півроку немає сил і тре шото срочно дєлать?‍♀️

Звиняюсь, навєрно путаю вжє☹ Але тоді вапще незрозумілий ваш сарказм шо за 600е один зуб то людЯм дорого, дешевше з рюкзачком мотнуться до умовного Львова і зробить чек ап всих зубів за 200 є ?‍♀️ або ждать УЗІ по півроку немає сил і тре шото срочно дєлать?‍♀️
Ееее, а де то я таке казав?

немцы не гамбургерный народ, в выпечке ни разу не видел булочек, чтобы продавали. ну и за 7 центов...наверное дешевле 15 центов ничего не купишь

у каждого свои проблемы. не все беженцы страдают уж прям, многие живут счастливой жизнью
Отакої... ну канапки ж є? У всіх є. Як же без канапок завтрікать напрімер?

у каждого свои проблемы. не все беженцы страдают уж прям, многие живут счастливой жизнью
Безумовно. Тіко навряд чи туристять в таких масштабах шо вже мєсних переплюнули, а перевощити тіко рейсів добавлять вспівають?‍♀️
Ееее, а де то я таке казав?
Ну ви так підсміюєтесь наче я чи дєвочки брешуть?‍♀️

Ну ви так підсміюєтесь наче я чи дєвочки брешуть?‍♀️
Та нє, ну шо ви так одразу - брешуть, сарказм. Я може десь іронізував, але вдогонку за сюжетом. Про зуби та дантистів ще Моргану чи Краку писав, що вважаю це реальністю, але не всі емігранти так роблять, может процентів 20-30. Ну про повний літак тих, хто їде зуби лікувати то ж було смішно насправді, хіба ні?

Та нє, ну шо ви так одразу - брешуть, сарказм. Я може десь іронізував, але вдогонку за сюжетом. Про зуби та дантистів ще Моргану чи Краку писав, що вважаю це реальністю, але не всі емігранти так роблять, может процентів 20-30. Ну про повний літак тих, хто їде зуби лікувати то ж було смішно насправді, хіба ні?
Ну канєш не у всіх зуби слава богу, но ще є много всяких органов, ну і докУменти всякі робити - теж актуальна тема. Ну і родичів там провідать і т д канєш. Вам жє ізвєсні чатіки ні до чого, а там зрання до вечора по 100 раз одні ті самі вопроси де і як. Це як примєр. А со сторони оно вигляда навєрно подебільному трохи.

Ну канєш не у всіх зуби слава богу, но ще є много всяких органов, ну і докУменти всякі робити - теж актуальна тема. Ну і родичів там провідать і т д канєш. Вам жє ізвєсні чатіки ні до чого, а там зрання до вечора по 100 раз одні ті самі вопроси де і як. Це як примєр. А со сторони оно вигляда навєрно подебільному трохи.
Так, виглядає незвично, що є то є, але вибачайте, якщо десь сказав щось не так, я тільки за те, щоб всім вдалося полікувати зуби і все-все-все, і щоб усім було якнайкраще. Бо все це - *****ий ****ець.

Назад
Зверху Знизу