Статус: Офлайн
Повідом.: 23444
Повідом.: 23444

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шоб ви всі туди ломонулись??? Ну уж дудкі! І так продиху немає🤦♀️У тебя только эгоизм на уме. Ты экскурсию проведи. Чудеса природные продемонстрируй людям для разжигания апетитов там где нас нет.
Поляки власть меняют. Может дешевле будет.Шоб ви всі туди ломонулись??? Ну уж дудкі! І так продиху немає🤦♀️
І кстаті, "поляки", сидіть ото щасливі і не скигліть про дороговізну. Просто смішно 🤦♀️
Кстаті да. Ну і так ну оооочень недорого. Прямо ооочень. Повірьте.Поляки власть меняют. Может дешевле будет.
Сколько на месяц у вас уходит на семью из трьох человек?Кстаті да. Ну і так ну оооочень недорого. Прямо ооочень. Повірьте.
У нас нєту трьох...нєдокомплєкт☹ нууу.. мінімум 500...це без кінов, таксів і всякого такого разногоСколько на месяц у вас уходит на семью из трьох человек?
10 000 на месяц вам ваши хватает или нет?У нас нєту трьох...нєдокомплєкт☹ нууу.. мінімум 500...це без кінов, таксів і всякого такого разного
Українця за версту впізнати можна.Шоб ви всі туди ломонулись??? Ну уж дудкі! І так продиху немає🤦♀️
Це компенсується іншимІ кстаті, "поляки", сидіть ото щасливі і не скигліть про дороговізну. Просто смішно 🤦♀️
***яяяУкраїнця за версту впізнати можна.Навіть у лаврових лісах
![]()
Тю..ну ми ж економні... хвата пока шо😳10 000 на месяц вам ваши хватает или нет?
Ну такое, єслі чесно...вроді да, но вот хз як...Українця за версту впізнати можна.Навіть у лаврових лісах
Це компенсується іншим![]()
АшояшоВитопчуть лаврові ліси аж бігом, це точно.
Як з цим питанням у Жирафляндії?...Кстатє ... про бєженцов...
Та так же, канєш🤷♀️ я ж чого за лаврушку і переживаюЯк з цим питанням у Жирафляндії?...
Popisuj XXXSУважаемые беженцы, вопрос нада порешать. Какой тариф телефона пользцется успехом за границей? Конкретно в польше например. Интересуют входящие в первую очередь. Так чтоб много и бесплатно. Дякую за відповіді!
Велике у Вас серце...я ж чого за лаврушку і переживаю
500 це що за валюта?У нас нєту трьох...нєдокомплєкт☹ нууу.. мінімум 500...це без кінов, таксів і всякого такого разного
Тугрики мєсні, шо ще?500 це що за валюта?
Не, я имел ввиду укр операторов, кс, водафон. Как у них с входящимиPopisuj XXXS
Инфа 100%.