Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Так, пияки як були так і залишилися))
А взагалі населення Харкова змінилося. Це помітно майже всюди. Я не стверджую що це погано, просто констатую факт. В принципі, це мабуть завжди так при значній міграції населення.
Просто той чувак реально ***ню написав

Так, пияки як були так і залишилися))
А взагалі населення Харкова змінилося. Це помітно майже всюди. Я не стверджую що це погано, просто констатую факт. В принципі, це мабуть завжди так при значній міграції населення.
Думаю, і ми змінилися.

Kraas, зміни стосовно чого? П'яниць бачила завжди. Дітки також різні траплялися.
Є такий момент в людській психології - валити на переселенців містечкові негаразди.
На заході країни у всьому винні переселенці зі сходу.
В Харкові у всьому винні переселенці з Купянську і т.п.
Я того року піддалась цьому психозу коли квіти з-під вікна висмикали і мама каже - то точно переселенці, і я така - ага! хоча в той же час той дім мабуть наполовину переселенцями заселений і всі нормальні люди наче, знайомих багато.

На заході побутує у місцевих (не у всіх) думка що російськомовні біженці привезли їм російську культуру і матюки, але варто поїхати в галицьку провінцію, де російськомовних біженців практично нема, як ми зустрінем місцеву молодь яка матюкається і слухає російський реп, сама по собі, але в своєму оці не видно, як то кажуть

Є такий момент в людській психології - валити на переселенців містечкові негаразди.
На заході країни у всьому винні переселенці зі сходу.
В Харкові у всьому винні переселенці з Купянську і т.п.
Я того року піддалась цьому психозу коли квіти з-під вікна висмикали і мама каже - то точно переселенці, і я така - ага! хоча в той же час той дім мабуть наполовину переселенцями заселений і всі нормальні люди наче, знайомих багато.

На заході побутує у місцевих (не у всіх) думка що російськомовні біженці привезли їм російську культуру і матюки, але варто поїхати в галицьку провінцію, де російськомовних біженців практично нема, як ми зустрінем місцеву молодь яка матюкається і слухає російський реп, сама по собі, але в своєму оці не видно, як то кажуть
Це природно як для внутрішньої так і для зовнішньої міграції. Але відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.

відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.
+
Плюс статистика (общее количество, каждый пятый(и это только из точно зарегистрированных), фактически, с вот этим - другим укладом)
+ статистика роста "мелкой" преступности, связанной
+ статистика ох***ного роста дтп и т.п.
Комплекс.

Останнє редагування:
Понаехи привезли в маленькие городки столько денег, что раньше там и не снилось
В Кремне слышала несколько раз такие разговоры. Даже кассиршы на кассах жаловались, что очереди в магазине. А раньше не было
В первое время треть машин в городе были ХА
Набережная по вечерам людьми забита, все рестораны-кафе ожили, всякая детская развлекушка. Куча детей приехали
Через какое-то время даже отменили закрытие магазинов и всего, на тревогу )))

Це природно як для внутрішньої так і для зовнішньої міграції. Але відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.
Як і той факт, що серед корінного населення купа бидла.
То про шо розмова?

Звичайно. Просто мова не про те що "понаїхала куча бидла".
Як нє, якщо да.
Приїхали бидло-діти переселенські, ****ять наших бусінок, поки їхні батьки бухають. Олексіївка алко треш і угар.

Вибачте за переселенський суржик але лягає добре і душевно, так шо. :)

Як нє, якщо да.
Приїхали бидло-діти переселенські, ****ять наших бусінок, поки їхні батьки бухають. Олексіївка алко треш і угар.
На Олексіївці багато общаг різних ВУЗів. Зараз там живуть переселеньці. От біля них реально алко треш і угар. Часто з самого ранку.

Зараз там живуть переселеньці. От біля них реально алко треш і угар. Часто з самого ранку.
А що iм ще робити, втратившим житло, роботу, авто, родичiв, вiру в майбутне?

Як нє, якщо да.
Ось вам випадок з "бидло-донбасянами", що попали під окупацію та вискочили. 2022 рік.
Батько зразу пішов у ВСУ, мати влаштувалась на роботу, бабуся з дитиною.

На Олексіївці багато общаг різних ВУЗів. Зараз там живуть переселеньці. От біля них реально алко треш і угар. Часто з самого ранку.
А ти-ви побудьте переселенцями, мля. Все життя жигулям під згнивший вихлоп. Тут якщо навіть не бухав, то все одно від стресу дозволишь собі "розслабитися"...

А ти-ви побудьте переселенцями, мля. Все життя жигулям під згнивший вихлоп. Тут якщо навіть не бухав, то все одно від стресу дозволишь собі "розслабитися"...
Для розуміння - я не осуджую, лище констатую факт.

Назад
Зверху Знизу