Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Так в посте, с которого эта дискуссия началась, человек об этом и написал :незнаю:
Ну так це факт. У нас місцева алкашня десь ховається, шифрується. Біля будинку не видно. А ось біля общаг - алкотреш і пісні розенбаума.

Фєдя вірно підмітив, нема в цій історії головного - шо по сабжу зробив її автор. То шо дитину образили ми в курсі, мама її захищає, та сторона бикує. Шо робить в цей момент автор цього оповідання - хз. Мовчки дивиться?

А ти-ви побудьте переселенцями, мля. Все життя жигулям під згнивший вихлоп. Тут якщо навіть не бухав, то все одно від стресу дозволишь собі "розслабитися"...
Я не бухал и не бухаю

Фєдя вірно підмітив
Федя просто знае якi западлiстi отi дiточки, вiком 3-х рокiв! Могла пiску повен ковшик кинути в обличчя "особи ВПО вiком до 14 рокiв", коли та особа нагнулася, щоб пiдняти впавший телефон, або ключi вiд хати, де грошi лежать... В мене у двох друзiв отакi дiточки, вiком 3-5 рокiв, свого часу запороли голки не програвачах вiнiлу, динамiки в колонках пальцями своiми шелудивими наскрiзь попроштрикували, убив би, гад! :відстій: Самий паскудний вiк у дитини, коли вона вже може щось нашкодити, но ще не соображае, що цього не можна робити!:відстій:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

самий паскудний вік, коли нема ні дітей, ні, тим паче онуків, ти Андрюха цього не відчував та не відчуєш, мабуть на жаль, а може на щастя
Ти що, задрачуеш???:рл::-), в мене як раз нi дiтей нема, анi онукiв, залишився сам, напризволяще, ще й вiд цивiльноi жiнки пиiшов пiвтори мiсяцi тому!:клас: Я зараз як "Лев Лещенко, без ансамбля, сам ***, один ***!"(С)

Ти що, задрачуеш???:рл::-), в мене як раз нi дiтей нема, анi онукiв, залишився сам, напризволяще, ще й вiд цивiльноi жiнки пиiшов пiвтори мiсяцi тому!:клас: Я зараз як "Лев Лещенко, без ансамбля, сам ***, один ***!"(С)
Вот это поворот (с)

Назад
Зверху Знизу