Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Військовий із позивним «Капа»👇👇👇

«Київ знову в огні. Чесно кажучи, я вже давно перестав засмучуватись чи взагалі щось відчувати.

Ми просто мовчки точимо ножі та заряджаєм магазини.
»

Займись, займись Мне похуй на это , раз употребляете это слово в отношении меня. Строчи доносы..Не называйте то , что я запостил, когда вы дрыхли , флудом для данной "душевной" темы, как и не подумавшая об этом ТС. В отличии от вас, она не лезет со своими кураторскими нравоучениями, причем субъективными ...
Що тобі заважає створити свою тему і викладати туди новини які ти навалюєш в інших темах?

В данной теме я увидела про события этой ночью в Киеве. Что там творится.И там кстати наши форумчане тоже живут..
Если это флуд - тогда я точно охреневаю...
Це не флуд, це завалювання новинами в дискусійній темі. До того ж взагалі без жодних своїх коментарів ;)
На ХФ достатньо і розділів і тем для цього.

Це не флуд, це завалювання новинами в дискусійній темі. До того ж взагалі без жодних своїх коментарів ;)
На ХФ достатньо і розділів і тем для цього.
Якщо ти не відчуваєш події, людей, враження та міркування від тих "новин", що було викладено сьогодні, ще з ночі, коли деякі мабуть спали у тиші, то те - твоя справа і так може бути. До того ж там бувають й короткі коментарі, до яких додавати ще особисті міркування було б не доречно, якщо міркування й враження - однакові...

Ті пости - не зовсім "новини" (на мій погляд). До речі в них точно присутні події та враження. В більш виразній формі, ніж у сухих повідомленнях- у стилі "от советского информбюро" після того як... До речі ці важливі сухі підсумкові повідомлення обов'язково нам надають деякі відомі юзери. В цілому маємо завершену в певній мірі картину з подіями , людьми, враженнями та міркуваннями.

Якщо ТС зазначить у шапці теми, що в ній повинні бути на 99% слова від власної першої особи, тоді ти на ці 99% правий.
А так, судячи по назві теми те, що тебе (й деяких) засмутило - відповідає (на мій погляд).
До речі- тобі респект, що ти просто або реагуєш відповідним смайликом, або якось ще, але без маніпулювання.

Останнє редагування:
Доречі, сьодня прілєтєло практічєскі по посольству Азєрбайджана.

Займись, займись Мне похуй на это , раз употребляете это слово в отношении меня. Строчи доносы..Не называйте то , что я запостил, когда вы дрыхли , флудом для данной "душевной" темы, как и не подумавшая об этом ТС. В отличии от вас, она не лезет со своими кураторскими нравоучениями, причем субъективными ...

...ТС. В отличии от вас, она не лезет со своими кураторскими нравоучениями, причем субъективными ...
ТС ясно высказалась,
что не желает видеть тут ваши перепосты со всех заборов разной степени достоверности.
Дозор! Вы таки решили зафлудить мою тему...
Даже Ирочка здесь более уместна. Потому что встроена в события, уж как - это другой вопрос.
А вы встроены в сообщения СМИ.

Якщо ти не відчуваєш події, людей, враження та міркування від тих "новин"
Альо, гараж, дома есть кто? Или в зобу дыхание сперло???

Впечатления о войне - это личные впечатления/истории/факты/размышления,
основанные на ЛИЧНОМ опыте,
а не на прочтении телег/инфосайтов/фейсбучиков и просмотров видео.
На ЛИЧНОМ опыте.

А то, что вы делаете - это "впечатления от просмотренного на ютубе/прочитанного в телеге",
НО - не личное впечатление.

Условно говоря, "впечатление о прочитанной книге/просмотренном фильме".
Вот это ВЫ пытаетесь выдать за свои впечатления.

Либо у вас полная каша в голове , с определениями,
либо вы сознательно это делаете с завидным упорством.

Дубль. Для *****

ТС ясно высказалась,
что не желает видеть тут ваши перепосты со всех заборов разной степени достоверности.

Дозор! Вы таки решили зафлудить мою тему...
вы встроены в сообщения СМИ.

Назад
Зверху Знизу