Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Впечатление дня. :(

Случайный разговор с женщиной, чей отец "выкорчевывал" лесных братьев в Западной Украине.
Не спорила - это бесполезно. Там в голову забита гвоздями отцова "правда".
Продолжила разговор со знакомым евреем из другой страны.
- Скажи, почему немцам оказалось проще простить то, что они натворили? Почему ваши спокойно эмигрируют в Германию? Ведь времени с тех событий прошло фактически одинаково.
С евреем проще говорить, в силу знакомства.
Объяснить, что были основания для сопротивления на СВОЕЙ земле. Излишнюю жестокость вывожу за скобки.
Но причинам несколько столетий. Имею в виду не только евреев.

...

Вкладення

• Screenshot_20250914-093304.webp
    Screenshot_20250914-093304.webp
    980.4 КБ · Перегляди: 30
Ох, не хочеться тут флудити. Може перенести це у тему НП?
) "любой каприз" )
... :

Вчера такой милый ребенок толкнул 3-х летнюю девочку, она упала лицом вниз, а потом на ожидаемый крик мамы девочки сказал - "а мы бухаем" , ну не было такого на Алексеевке раньше, и поймите меня правильно, переселенци не по своей воле приехали, я им сочувствую, но нужно же не вести себя как свиньи

По факту - а ви не помічаєте змін?

Kraas, зміни стосовно чого? П'яниць бачила завжди. Дітки також різні траплялися.
Так, пияки як були так і залишилися))
А взагалі населення Харкова змінилося. Це помітно майже всюди. Я не стверджую що це погано, просто констатую факт. В принципі, це мабуть завжди так при значній міграції населення.

А взагалі населення Харкова змінилося. Це помітно майже всюди. Я не стверджую що це погано, просто констатую факт. В принципі, це мабуть завжди так при значній міграції населення.
Просто той чувак реально ***ню написав

Думаю, і ми змінилися.

Kraas, зміни стосовно чого? П'яниць бачила завжди. Дітки також різні траплялися.
Є такий момент в людській психології - валити на переселенців містечкові негаразди.
На заході країни у всьому винні переселенці зі сходу.
В Харкові у всьому винні переселенці з Купянську і т.п.
Я того року піддалась цьому психозу коли квіти з-під вікна висмикали і мама каже - то точно переселенці, і я така - ага! хоча в той же час той дім мабуть наполовину переселенцями заселений і всі нормальні люди наче, знайомих багато.

На заході побутує у місцевих (не у всіх) думка що російськомовні біженці привезли їм російську культуру і матюки, але варто поїхати в галицьку провінцію, де російськомовних біженців практично нема, як ми зустрінем місцеву молодь яка матюкається і слухає російський реп, сама по собі, але в своєму оці не видно, як то кажуть

Є такий момент в людській психології - валити на переселенців містечкові негаразди.
На заході країни у всьому винні переселенці зі сходу.
В Харкові у всьому винні переселенці з Купянську і т.п.
Я того року піддалась цьому психозу коли квіти з-під вікна висмикали і мама каже - то точно переселенці, і я така - ага! хоча в той же час той дім мабуть наполовину переселенцями заселений і всі нормальні люди наче, знайомих багато.

На заході побутує у місцевих (не у всіх) думка що російськомовні біженці привезли їм російську культуру і матюки, але варто поїхати в галицьку провінцію, де російськомовних біженців практично нема, як ми зустрінем місцеву молодь яка матюкається і слухає російський реп, сама по собі, але в своєму оці не видно, як то кажуть
Це природно як для внутрішньої так і для зовнішньої міграції. Але відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.

відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.
+
Плюс статистика (общее количество, каждый пятый(и это только из точно зарегистрированных), фактически, с вот этим - другим укладом)
+ статистика роста "мелкой" преступности, связанной
+ статистика ох***ного роста дтп и т.п.
Комплекс.

Останнє редагування:
Це природно як для внутрішньої так і для зовнішньої міграції. Але відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.
Як і той факт, що серед корінного населення купа бидла.
То про шо розмова?

Звичайно. Просто мова не про те що "понаїхала куча бидла".
Як нє, якщо да.
Приїхали бидло-діти переселенські, ****ять наших бусінок, поки їхні батьки бухають. Олексіївка алко треш і угар.

Вибачте за переселенський суржик але лягає добре і душевно, так шо. :)

Назад
Зверху Знизу