Статус: Онлайн
Повідом.: 32693
Повідом.: 32693

дякую за слово "сад"сад им. Шевченко Т.Г.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
дякую за слово "сад"сад им. Шевченко Т.Г.
Нема за що )))дякую за слово "сад"
Не зрозумів суті претензії. 🤷♂️Лишу це тут, як буде час і настрій, може прокоментуєш, бо якийсь дисонанс у мене))
До відповідальності мам описаних тобою харківських діток виходить шо питань нема) А до мене, яка три роки є переселенкою в чужий і далекий край України саме з-за відповідальності за дітей і батьків, які вже часом теж як діти - претензія про безвідповідальність, бо я, бачте, не втекла в Європу, а мала би.
Втекла всього навсього за 1000 км. З двома сумками і дітьми, навіть не уявляючи куди їду, бо ніколи там не була і ні знайомих, ні рідних, нікого. Три роки сама вирішую всі питання з житлом, ремонтами, установами, лікарнями і т.п. Три роки живу не своє життя, а тупо одними обов'язками і при цьому маю тримати спину рівно бо я головна в своєму прайді, за мене всі тримаються і мені ж всі сідають на ручки. Але все одно егоїстична сука і думаю лише про себе, бо ж не в Європі)
Ще й їзжу в Харків гуляти рідними місцями (с) Бо обов'язки (себто сидіть в Європі) мені нудні і я натомість краще погуляю по центру Харкова рідними місцями з дитиною)) За всю війну вона 5 раз була в центрі - грудень 22 до лікаря, весна 23 на гірку до прапора, серпень 23 до лікаря, серпень 24 в Шевченка і Саржиному Яру. Я буваю частіше але без дітей. Діти гуляють на районі біля укриттів і привчені за півтори хвилини в будь яку пору доби спуститись в сховище, якщо в нашу сторону летить каб. А щодо мене, то в Харкові у мене близькі люди з моєї сторони, мати чоловіка, ці люди потребують уваги а також допомоги в вирішенні певних справ, аналогічно з дітьми, бо Харків це високий рівень в багатьох сферах навіть зараз. Хай би це все хтось робив а я пішла би повтикала на качок в яру, я не проти) але нікому, зате завжди знайдеться хтось, хто розкаже як тобі треба жити)
![]()
Неправильно. Заважаєш. Своєму чоловіку. Бо він, замість того, щоб думати, як бойову задачу, виконати, хвилюється, чи не прилетить його дитині. Підставляє себе та побратимів (у яких теж є діти, батьки...).Претензія була у тебе до мене. Хоча я тобі не жінка, не близька подруга і в принципі ніхто шоб таке вивалювать.
Ти не викопаєш свою дитину - ну і молодець. Твоя дитина виживе в Європі, чим ти красіво виєбнувся перед жінками, які обрали інший шлях. Навіть якщо цей шлях - здохнути в Україні. Разом з дітьми.
Каб летить півтори хвилини. За півтори хвилини я встигала з яру добігти до станції метро. Або спуститись з поверху в сховок.
Ракети прилітають швидко. Скільки їх летить і куди? Скільки в 2024 постраждало цивільних в своїх будинках від ракет, і скільки від кабів?
Не треба свої болі на сторонніх баб виливати. Зайве це. Ти робиш свою роботу. Ми - жінки в Україні - робимо свою. І ми тобі не заважаємо робити твою роботу, бо Харків зараз не передній край. Отже - розходимось.
Б-гообраних.який врятував ізбранніх українців
Можно подумать, Гордон - АполлонМеня от Комаровского трясет.
Ну и отвратная рожа.
Це трагічне питання, і рішення воно не має.Не зрозумів суті претензії. 🤷♂️
Всіх мамочек з дітками в Харкові я також вважаю безвідповідальними. Бо вони свідомо різикують життям дітей, які це не усвідомлюють і не можуть покинути небезпечну зону.
Розмови про укриття - це "дитячий садок". Хто був хоча б під обстрілом танка, коли чуєш свист і одразу вибух (навіть пукнути не встигаєш) - той зрозуміє. А тут - загроза ракети.
"Незламний Харків", патріотизм, тяга до рідних місць - це все круто... Поки не викопаєш свою бездихану дитину з під завалів...
Ну они же признают/не признают исходя из интересов своей страны.И некоторые страны не признали рашку агрессором. Что тогда в их понимании агрессор? 😕
Україна. Дуже агрєссівно захищається.И некоторые страны не признали рашку агрессором. Что тогда в их понимании агрессор? 😕
КУДИ ЇХАТИ???Неправильно. Заважаєш. Своєму чоловіку. Бо він, замість того, щоб думати, як бойову задачу, виконати, хвилюється, чи не прилетить його дитині. Підставляє себе та побратимів (у яких теж є діти, батьки...).
Це раз.
А два - це відповідальність за дитину.
Чи ти вважаєш, як Брєжнєв - "я тобі породив, я тобі і вб'ю"?
Израиль не показатель. Все знают его историю и никто насильно их там не собирал жить. Решили так для себя - их дело. У нас здесь могилы всех наших предков, столетиями. Это моё мнение.Ну они же признают/не признают исходя из интересов своей страны.
Вот Украина в ООН поддерживает все антиИзраильские резолюции.
А потом нарід удивлеятся чего Израиль не на нашей стороне.
Не, просто вот Китай не признаёт Крым российским. Почему? Потому что есть Тайвань. И т.д.Израиль не показатель. Все знают его историю и никто насильно их там не собирал жить. Решили так для себя - их дело. У нас здесь могилы всех наших предков, столетиями. Это моё мнение.
США не признало рашку агрессором. Я про это.Не, просто вот Китай не признаёт Крым российским. Почему? Потому что есть Тайвань. И т.д.
Ну опять же со своих интересов.США не признало рашку агрессором. Я про это.
Питер Пен выложил свой дневник начала войны. Начала нападения агрессора . Не пойму, что не так?Ну опять же со своих интересов.
Потому шо політіка.США не признало рашку агрессором. Я про это.
Ага. США даёт оружие . Но не для защиты от агрессии? А для чего?Потому шо політіка.
Вот ответ:Питер Пен выложил свой дневник начала войны. Начала нападения агрессора . Не пойму, что не так?
Потому шо політіка.