Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

ему до сраки, одним проклятьем больше или меньше, ничего не изменит

1741638912770.webp

Про палаточні лагеря. Ми вже бачили що робить влада коли починається махач - вона ховається в туман. Чи організувала влада хоч один автобус на Салтівку в лютому, щоб безлошадні жінки по кілька тищ гривень не платили за таксі? Не згадаю. Наші люди самі собі дають раду. Не купчаться десь в полях чи на вокзалах, а розїзжаються країною і влаштовуються. В Україні і досі багато пустого житла.
Про Салтівку не скажу.А от з Дергачів організовували виїзд автобусами.Місцева влада.Не багато і не часто,але було

ЗАБВЕНИЕ

Читаю Ивана Багряного "Сад Гетсиманський".

Там героя везут на Совнаркомовскую от вокзала через Пушкинскую в тюрьму ОГПУ-НКВД.
А я за несколько дней перед чтением шла по Пушкинской, но на Совнаркомовскую не сворачивала.
Герой видит перед собой огромное здание управления, занимающее целый квартал (нынешнее, по-моему уже послевоенное), проходит мимо него и сворачивает на Чернышевскую к проходной.
Ааааа... не на Чернышевскую, там перед поворотом музейный комплекс. Ему на Дзержинского сворачивать.
Страшное место, описанное наверняка не одним Багряным.
А теперь все переименовано, и вроде не так страшно.
Как между Чайковской и Лермонтовской, ныне переименованными, над обрывом стояло тоже страшное пыточное место. А ныне никто об этом и не узнает, даже если прочитает.

Останнє редагування:
Вона мені нагадує мою покійну бабцю.
Якщо їй в наказовій формі (бєз должного почтєнія) хтось щось пропонував, таке шо їй не треба, то летів він зі своєю пропозицією пташечкою далі чим бачив.
Спасти рядового Райена :)

Окупація - страшна річ.
І місцева влада скоріше за все нас кине напризволяще.
Я бачу на вулицях жінок з дітьми.
Мо' серед них є й такі, кому однаково, якого кольору прапор.
Але тих, кому не однаково, потрібно буде спасати.
Не нас, по яких земля давно плаче. Дітей з жінками!

І я трішки не те, що ото на аватарці запропонованій.
Не сивоголова бабця з дулею, і не перечитана книжками інтелігентка в окулярчиках - Господа... вы звери... і очками блим-блим.
Я маненька худенька стара жінка з дякувати Богові досі здоровими ногами.
Ось про кравчучку тре' подумати, а то каремат у мене є, великий шмат товстого поліетилену є, а ось на чому везти - нема.
І наплічник є для найважливішого.
Як що буде горе, буду вибиратись будь-яким чином з міста у купі таких само.
Тільки що як прочитати книжки, як це буває, то йой... ми ж з ордою маєм справу.

По-перше, шістці не повинні дати вислизнути з країни. Як це вдалося четвертому...
вот же как бывает, пятый был шестеркой у *****....
главное чтоб пятый не смог вывезти наличку всю, что прячет в козине, а то бумажек просто не останется в обращении, даже америке придется печатать новые купюры.

это почему так шестой себя ведет, потому что знает что пятый в загашник спрятал несколько бюджетов в подвале, есть где разжиться.

Останнє редагування:
Якщо це зелене опудало, що начепило на себе мілітарі, віддасть Харків під рашу, я його проклену найстрашнішими прокляттями, оцього голобородька.
а если пятый отдаст, наверное будешь в ладоши хлопать..... в чем логика тогда, нужно подумать.....

а если пятый отдаст, наверное будешь в ладоши хлопать..... в чем логика тогда, нужно подумать.....
Як може п'ятий віддати якщо він давно не президент?? Зараз за все відповідає шостий. За все!!!

У меня стойкое ощущение, что зеленский все делает по плану *****. Вот как велели ему в Омане - так он и фигачит по пунктам.
Думаю, ***** с Беней в свое время договорились.
Беня сейчас типа ж в тюряжке, но то такэ, понты для приезжих. А если посмотреть на то, что произошло и происходит, то по всему видать, вариант с отдачей Харькова и Запорожья - вполне вероятный.

Назад
Зверху Знизу