Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Так я же не о наших. У наших другие заботы. И другие тревоги
Да ну, не поверю, что переживания за близких людей сильно отличаются в зависимости от страны. Единственное, что меньше вовлеченность, если война далеко.

Імхо хороший терапевт порадив би інформаційну гігієну і заспокійливе для початку,
Якщо нема особистого втягнення у ситуацію. Тобто нікого з близьких на фронті.
А є загальне нервування.
Я два дні поспіль з післяобіду читаю про каву з кардамоном і навіть ноут не вмикаю.
Суцільна інформацційна гігієна. Бо навіть читаючи ХФ, подекуди можна здуріти від прочитаного.

Есть нормальные факультеты и есть нормальные преподы - но их как раз на укомплектовать 1-2 ВУЗа в Харькове и набереться.
На першому курсі я теж очикував нормальних преподів. Але потім прийшло розуміння, що само студентське середовище дає більше інформації та знань, ніж будь-який препод. Ми на преподів не зважали з 2 курса, вони в свою чергу студентів не сприймали. На парах на одне комп. місце давалось аж 3 мегабайти трафіка, тому на парах він витрачався лише на Аську і т.п., а у вільний час на свої гроші купували інтернет для того, що дійсно було потрібно для професії чи заробітку. Загальна вища освіта потрібна, хоча би щоб мати оточення нормального рівня. Бо будь ти навіть професором, а йти тобі додому всеодно через натовп певного культурного рівня.

вот кто будет отстраивать
Хто там на будівництві в Гамериці? Мексиканці? Настоящого американця на будівництво навіть ф-150 не затягне, бо він вечорами стартапи мутить та на фріланс-біржах проекти різні виставляє або в Китай на оутсорс закидує на виробництва всілякі девайси електронні (а всі думають, що то китайці таке напридумували).

не может спроектировать
Як ви собі це уявляєте? Після пар збираються викладачі з різних кафедр (у т.ч. з кафедри фізкультури) і починають проектувати виріб?
Для таких задач існують конструкторські бюро, спеціально створені відділі розробки та проектні бюро - які не займаються навчанням студентів та перевірками курсових робіт.

Будь яке нервування. Якшо жінка з дітьми доведе себе переживаннями до психлікарні, чоловіку на фронті навряд чи стане легше.
А как не нервничать, если человек дорог?..
И где найти силы и баланс, чтобы не сорваться.. чем мотивироваться, когда руки опускаются..
Даже за посторонних или едва знакомых болит, не говоря уже о близких и родных..
Да уж, тяжело все это и хорошие мозгоправы нам всем не помешают)

Не нервуються тільки трупи.
Треба шукати.
Робота і свої люди поруч, оточення - найкращі мозгоправи)
Я-то лично таким и спасаюсь) не всегда помогает, но в большинстве случаев работает, + перезагрузка, смена обстановки
Это так, для поговорить, подумать. За почти 2 года у каждого накопился свой ворох переживаний... держимся)

В Женском никого нет (( :незнаю: Подумала что тут лучше спросить
В общем может кто-то видел в Харькове вот такие конфеты ? Это "Маленький принц" от фабрики Salex из Кременчуга
В Харькове пока не нашла. Если увидите , напишите плиз в личку. Спасибо )

IMG_20230314_134104.jpg

Останнє редагування:
А в Харькове сейчас на вот эти подсела. Очень вкусные конфеты. Есть в магазинах Рошен
Не реклама. В Рошене не работаю. Просто они классные ))) Не приторные с очень интересным шоколадно миндальным вкусом

IMG_20240120_171523.webp

Интересное сочетание сообщений на странице из серии "Нарочно не придумаешь".

Люди різні.
Може штучний інтелект увірвався у наше життя набагато раніше, аніж нам здавалось.
Згадую ще тамагочі.

Отлично! Я закончил в 1999 и тоже не платил ни разу. С этим разобрались. На определенных специальностях это было (и есть) возможно. У моей жены, кстати, нет - в КНТЭУ она много чего сдавала за взятку, а потом, когда нашла "покровительницу" на кафедре - через звонок. За знания - никак. Она мне такое рассказывала, после чего я должен был своим преподам, которые меня учили, святые лимбы вешать.

Вопрос второй - пригодился ли диплом (работали ли вы по специальности)? Если работали - круто, тогда я буду продолжать спрашивать. Я действительно не троллю. И да, я считаю что некоторые факультеты ХНУ гораздо "чище" других с точки зрения коррупции (радиофак, например). Кстати, какой факультет?
звісно пригодився..*за спеціальності не працювала (я мєдієвіст), однак навчання надало мені багато скілів (Університет він на те і університет - там багато чому навчають: основи медіціни, соціологія, політологія...)
ну і одразу про "пригодився"...коли дитину навчають музиці - то то не завжді для поступу в консеваторію..*натяк..:кава:
з приводу "чістише" - а ви, на період знаходження в нашої Країні - в принціпі навали хабарі *наприклад: школа, державни установи?

Дома постоянно в ушах звучит сирена. Прицепилась и не отпускает.
Надоело проверять, есть ли она на самом деле.
С учетом того, что она у меня не над головой и только изредка слышу отчетливо у окна.

Дома постоянно в ушах звучит сирена. Прицепилась и не отпускает.
Надоело проверять, есть ли она на самом деле.
С учетом того, что она у меня не над головой и только изредка слышу отчетливо у окна.
Було таке. Минуло.

Сьогодні на дверях під'їзду з'явилося оголошення - "Музична школа №.... Набір до класу акустичної гітари. Від 8 років. Ім'я, Прізвище викладача, телефон"
У цього педагога займалася моя дитина...

Эти твари нам жить не дадут. Опять ударили по Купянску. Просто стирают с земли.

Назад
Зверху Знизу