Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про таке я чула. Вартові на якомусь об'єкті....у нас не зона бойових дій, але військові допомагають місцевим мешканцям їжею постійно
Це вам хто розповів?...пані,хлопці не живуть в окопах,вони чергують там якийсь термін,потім їх міняють
...пані,повірте, я знаю, що кажуЦе вам хто розповів?
А якщо батьки за непрямими ознаками визначають, де їх син?
Тиждень у окопі, тиждень відпочинок, наприклад.
І чекають дзвінка.
Я теж правду кажу. У мене сусіди такі є....пані,повірте, я знаю, що кажу
і коли на відпочинку, в 5-10км від лбз, хєр платять бойові, все по-годинноТиждень у окопі, тиждень відпочинок, наприклад.
...військові на постійній основі годують бажаючихПро таке я чула. Вартові на якомусь об'єкті.
Там взаємообмін на добровільній основі. Військовим хочеться чогось домашненького, тому щиро віддячують. Мо' й самі не просять, та люди здогадуються, що консерви вже й набридли.
То вже мабуть як зовсім сутужно....військові на постійній основі годують бажаючих
Будинку пощастило, що попадання непряме.А я думаю, знайоме щось. Ми туди на виставку ходили, в 2019, здається, пані Олеся Вакуленко свої картини в стилі петриківки показувала.
Це той, що біля дитячого театру?Недавно їхала по Полтавському шляху. Отой сірий будинок напівколом. Я там колись часто бувала, моя подружка в ньому винаймала кімнату разом з мамою. Десь було фото, стою на балконі поруч з кам'яною кулею. Ех, люблю старі кам'яниці.
Колись там був Круглий сквер.
У березні-травні 2022 знайомий прикордонник постійно щось привозив з їжі. Бо порахувати залишившихся у його багатоповерхівці було достатньо пальців однієї руки. А крамниці ще не працювали.Нам наш сусід-військовик подарував якрсь по бляшанці вітчини якоїсь.
Скуштувати нічого, а як істи постійно... А вони там вимушені на лбз. Аби часу вистачало бляшанку відкрити.
Нам тоже перепадало. Тушенка. Родственник и присылал Новой почтой и привозил. Говорил, наелись они её, уже не шла. Хотя мы и не просили....У березні-травні 2022 знайомий прикордонник постійно щось привозив з їжі. Бо порахувати залишившихся у його багатоповерхівці було достатньо пальців однієї руки. А крамниці ще не працювали.
Уперше тоді побачив банку з кількою на 600 грамів чи що? Куштували з апетитом - що мешканці будинку, що дворові коти![]()
Искренне рада вашему злоровью и спортивным достижениям. Объясните вашим истеричным поклонницам, как у вас всё хорошо.Вспомнила ИРОЧКУ. аааааа
Мне попался человек, рожденный в Харькове и никогда в жизни не прочитавший ничего на мове.
Не знаю, как действовал мезанизм освобождения от изучения в школе - только относительно языка или литературы тоже?
Потенциальные медалисты, скорее всего, лолжны были иметь аттестацию по обоим предметам.
У меня пррблема была с физкультурой. Болезненная девочка с приобретенными проблемами сердца.
Но в последнем классе пришлось на физкультуру ходить.
Я и не вспоминала никогда о сердце - ни в институте, ни потом...
А тут уже на работе сдача норм ГТО, перед ней медицинский контроль.
И... о Боже! Хронических сердечниц признают годными, а меня больной. Хронички меня чуть не сожрали - она значит больная а мы здоповые???
Но я ездила во все колхозы, кагаты и прочие стройки.
Кроме времени, пока ребенку не исполнилось 8 лет. Нависла угроза колхоза на месяц.
И я вспомнила - я ж БОЛЬНАЯ!
Ага щас. Комиссия в поликлинике признала меня здоровой. А я уже вовсю курила.
Вот и теперь могу приседать![]()
Клайди! Твои стихи хулиганские мне понравились.я тя налуплю Бонька
ни оружия у тя ни бк((
Клайди! Да пусть живет, как хочет, только ко мне не цепляется с навязыванием знакомого ей образа жизни.да че ты
Ирочка по своему живет
как и мы все
люблю вас всех письки вы от природы
Кажется писала о здоровье, но вы ответили про страсти...Надо жить страстями, Ирочка!
Я неоднократно это писала.
Притом, не исключительно темой ваших малюнков, а в широком смысле - страстями.
Как советовал академик из советского фильма "У озера".
Кстати, там Белла Ахмадулина играла журналистку.
Поскольку вы не очень образованы, хотя и глубинны в узком смысле слова,Белла Ахмадулина - лучшая в русской поэзии 20 века. Или третья, после Цветаевой и Ахматовой, по-нашему, Горенко.
Тут кому что нравится.
В тебе есть душа, Клайди.я рифмоплет
не тот
пули нож
эт не я((
я жив(((
Ирочка! Хотите разбора вашего творчества?Вы мои рисунки назвали "малюнками". Намек на примитивность )) В русском языке "намалеванный" = убогий рисунок
Не подумайте, что я обиделась. Просто интересно замечать такие оттенки )))![]()