Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
що це було пару хвилин тому?

тобто не готові ще до Сражения под Прохоровкой Краматорском? :D
до Великої битви за Донбас та найбільшої танкової битви з часів другої світової? :D
Ще трохи , тільки трактора заправити і повний ажур:yahoo:

тобто не готові ще до Сражения под Прохоровкой Краматорском? :D
до Великої битви за Донбас та найбільшої танкової битви з часів другої світової? :D
столько целых танков небудет в одном месте. После ww2 была Корейская война, арабо-израильские войны, Буря в Пустыне, Индо-Пакистанские терки куда нам до них потенциал протрачено :D

Это разные юридические определения на разные действия :нудно:
А чем дезертирство по сути отличается от сзч? Солдат отсутствует в окопе и там, и там, решение уйти из окопа принимает сам и там, и там, что еще?

СЗЧ – це коли військовий покидає місце служби без дозволу командира або поважних причин. Але якщо у нього є намір ухилитися від служби, то це вже дезертирство.
Гениально...
Утром ,где Коля ?
В сзч
?
Ссать захотел человек

Вітер дує, дощ ****ує, а я трохи облаштував собі нове робоче місце:
1000026352.webp

Залишився на домашньому. Ноут на фото - не для сучасних шутерів:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та й не до Сталкера якось воно зараз. Ото я тут, ахуєвший новачок, ще буду в ігру года єбашити ;)

Останнє редагування:
Залишився на домашньому. Ноут на фото - не для сучасних шутерів:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та й не до Сталкера якось воно зараз. Ото я тут, ахуєвший новачок, ще буду в ігру года єбашити ;)
Ну то понятно. Я же шуткую))но ты начальству на полном серьёзе можешь сказать.что я тренируюсь )))21 век ведь )))

Капец какой дорогой ноут и он не для игр((( я в 13 году ноут покупал за 4 штуки и на минималках танки шли...

Останнє редагування:
Чемпіонат Формули 1 ще не завершився, а Макс Ферстаппен на сьогоднішньому Гран Прі Лас Вегасу став 4-кратним чемпіоном! Красавчік, давненько за нього вболіваю. Хоча пам'ятаю ще як його батя виступав в чемпіонаті))
1000026432.webp

Це вже еліта еліт - Макс долучився до сузір'я справжніх легенд Формули 1.

Чемпіонат Формули 1 ще не завершився, а Макс Ферстаппен на сьогоднішньому Гран Прі Лас Вегасу став 4-кратним чемпіоном! Красавчік, давненько за нього вболіваю. Хоча пам'ятаю ще як його батя виступав в чемпіонаті))
1000026432.jpg

Це вже еліта еліт - Макс долучився до сузір'я справжніх легенд Формули 1.
Ще цілих два титула до ...

Назад
Зверху Знизу