По МСЕК. Трохи розкажу, може, кому корисно буде.
Наші медики бриагдні мене вчергове наїбали, канєшно(
Сказали: даємо тобі три дні увалу на подачу документів до сімейного, потім там тобі розпишуть коли лікарів проходити - ще відпустки днів десять отримаєш, всіх пройдеш, здаси папери - і потім приїдеш на висновок.
Найперше, сьогодні мене дружно хуєсосили сімейний і ще якийсь хєр по мсековським дєлам в 13 лікарні за те, що направлення мені дали до сімейного, а мали, начебто, в шапці вказати "голові КЗОЗ ОЦМСЕ". І показали купу направлень з інших частин, де зробили як їм нравицця. Тепер направлення треба переробляти, бо з існуючим документи не приймуть.
По лікарям: ніякого запису до них для ЗСУ немає - всюди зелений коридор, поза чергами.
Сімейна видала направлення до окуліста, ЛОРа, невролога, хірурга, плюс ще до сурдолога в 30ту і до психіатра в Інститут неврології. Окуліста, невролога і хірурга я сьогодні пройшов. В 30 знову аудіометрія і сурдолог, висновок забирати завтра, потім з ним ****увати до ЛОРа в 13. Психіатр завтра зранку, бо сьогодні я приїхав запізно - там прийом до 13:00
Ще ксерокопії трудової, паспорта, кода, військового квитка і УБД треба. Ще вимагали довідку про те, що я проходжу військову службу. Тут вже я трохи збудився: ось воєннік, там все написно - яка ще довідка? У відповідь: нууу, нє знаааєм...
Отже, мені треба встигнути допройти лікарів і здати папери до кінця дня пт. Перероблене направлення треба надати максимум в понеділок - бо у вівторок пакет везуть на МСЕК. Взагалі, раніше це робилося щовівторка, але, в свєтє послєдніх собитій з МСЕК, вони хз чи будуть приймати в грудні. Отже, мені треба встигнути в останній вівторок листопада.
Ясєн хєр, що ввечері пт мені треба уйобувати назад в сектор, тому перероблене направлення доведеться просити щоб передали, якщо його взагалі всигнуть переробити і прислати.
По термінах розгляду: мені дівулі з 13 скзали, що по тим пакетам, які вони відвезли вчора, призначили дату приговору 15 січня 2025.