Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
шоб забрати комусь тебе, треба зрозуміти де ти.
хто командир. яке командування. яка посада. і тд. :D
чи є ричагі впливу на твоїх. наприклад конкретний зашквар твого комбата)))))

а то ніякої конкретики вже 2 місяць)
Наскільки пам'ятаю, тіфо в цій темі все ж відписувався про подробиці. Не про всі, але..
Можливо, варто повторити ще раз, більш детально. В приватних чи хз..

Доброго здоров"я всім. Прошу відповісти на таке питання, хто в темі. Військовозобов"язаний в червні проходив медкомісію і в червні отримав військовий квиток. До того він був непридатний із зняттям з обліку, а після обстеження в червні МСЕК визнав його придатним, але залишила статтю 21Б.
Якщо зараз вирішать призвати, то чи повинна ця людина знову проходити МСЕК, чи призовуть з врахуванням висновків комісії в червні (тобто придатний) і медкомісії вже не буде? І якщо можна, то підкажіть якою інструкцією чи іншим документом регулюється це питання? Дякую за відповідь по суті (можна в личку).
Если ВЛК признали полностью придатним, а мсек дает 21 б, возможно имеет смьісл оскаржити рішення ВЛК. и на новое влк идти уже с висновками МСЕК.

Дякую за Вашу відповідь. Вибачте, трохи не так було. До війни, уже років 20, людина була визнана непридатною навіть з виключенням з військового обліку. А зараз всіх заставляють пройти ВЛК. От в червні ВЛК і визнало цю людину придатною, але все ж таки вказали статтю 21Б, а не 21А. Ну і ТЦК видало військовий квиток. А питання в тому - чи повинна бути повторна ВЛК в разі призову (тоді можна було б оскаржити новий висновок, якщо знову дадуть статтю 21Б), чи призовуть з врахуванням того висновку ВЛК, який було видано в червні? На це питання можуть відповісти ті, кого призвали вже після того, як пройшло наприклад півроку після проходження ВЛК. Чи проходили ви нову ВЛК?
Давати хабар в ВЛК принципово відкидається і є всі підстави на статтю 21А.
Здається, ви щось недоговорюєте і хочете, щоб всі самі здогадалися все про сина вашої подруги. То у вас МСЕК дало 21Б, то вже ВЛК, то є підстави, то хабар давати не хочете, визначіться, будь ласка.

Здається, ви щось недоговорюєте і хочете, щоб всі самі здогадалися все про сина вашої подруги. То у вас МСЕК дало 21Б, то вже ВЛК, то є підстави, то хабар давати не хочете, визначіться, будь ласка.
Адерт, я дякую Вам за Вашу думку. Про МСЕК я написав помилково (погано ще розбираюсь в цих абревіатурах). Але питання я сформулював чітко - чи потрібна повторна ВЛК в разі призову? Якщо знаєте відповідь, то напишіть і буду Вам за це вдячний. З повагою.

Адерт, я дякую Вам за Вашу думку. Про МСЕК я написав помилково (погано ще розбираюсь в цих абревіатурах). Але питання я сформулював чітко - чи потрібна повторна ВЛК в разі призову? Якщо знаєте відповідь, то напишіть і буду Вам за це вдячний. З повагою.
Ага, ну тоді вже ясніше - про повторну ВЛК нічого не скажу, але оскаржувати треба поточне рішення ВЛК, а не чекати, що буде повторна, мені здається.

Раз уж гражданина признали на ВЛК обмеженно придатним (по старому), то никто не будет заново отправлять. Собственно: первая ВЛК и бьіла для того, что бьі понять можно ли гражданина призьівать. Повторная ВЛК уже в интересах гражданина. Если он сможет доказать, что здоровье его хуже, чем озвучено. По факту: критерии несколько упрощеньі, потому и вьіходит: вчер бьіл А, сегодня Б. Но мне кажется, что єто все на усмотрение врача. Потому: чем больше бумажек, анализов, вьісновків, тем больше шансов добиться своего. Но і "Б" єто уже хорошо. Главное не упустить момент чтоб направили исключительно в тьіловьіе части, части обеспечения, учебньіе. Сразу настаивать на своих правах, если начнут лепить горбатого

При призыве повторной влк не будет. Срок действительности влк в военное время 1 год. Придатність / непридатність регулирует Наказ МО 402

Останнє редагування:
З цими МСЕКами (де все знову пішло не за планом), я ледь не забув про головну подію дня: STALKER 2 виходить о 18:00
Вангую що сервери Стіма вкотре ляжуть, і запустити гру вдастся хіба що завтра.
Capture.webp
.

в мене компа нормального зараз нема. Й привезти не можу з цією конченою невизначенністю

Якщо знаєте відповідь, то напишіть і буду Вам за це вдячний.
скажіть вже просто чесно.
хто кому приходиться, і суть яка?
шоб не призвали?
чи.
шо?
пишить як є.
вас ніхто не знає. для нормальної відповіді не треба гоцати між краплинками.
бо деталі тут важливі. і ніхто не дасть достовірної інфи, якщо їх не буде.

все.

скажіть вже просто чесно.
хто кому приходиться, і суть яка?
Он удалил свой пост с пометкой "не актуально"
Screenshot_202.png
...

PS. @IceBerg_
Поможіть краще нашому tifo якшо можете :збентежений:

може комусь треба інженер-електронщик розробник? в ідеалі в роту й вище ударників. З дронами, їх модифікацією, додатковим обладнанням для них вже працював. З чим ні - опаную легко. В додаток моторолки та харіси вам зашию. Зараз 420 вос морська піхота.
Заберіть мене хоч хтось. Бо з'єбусь ***** в сзч.
да от нажаль працюю тяжко я лише морально - від розуміння, що я ніхуя не роблю, та безкінечної боротьби з *****ізмом :(
Зараз остання спроба - готується відношення та подаюсь на перевод через армію+.
заберіть і мене ***** хоч кудись))

При призыве повторной влк не будет. Срок действительности влк в военное время 1 год. Придатність / непридатність регулирует Наказ МО 402
Оце та відповідь по суті, яку я хотів отримати. Дякую.
А хто кому як доводиться (кум, сват, брат) - то яке це має значення для ВЛК і ТЦК, та і для тих, хто прочитав це в цій темі?
І обговорювати далі це питання вважаю недоцільним. Людині, яка не погоджується з висновком районної ВЛК, треба оскаржувати цей висновок (тим більше якщо є нові документальні підстави для такого оскарження). А хто має досвід такого оскарження прошу поділитись в лічку, буду дуже вдячний. Всім дякую.

Останнє редагування:
По МСЕК. Трохи розкажу, може, кому корисно буде.
Наші медики бриагдні мене вчергове наїбали, канєшно(

Сказали: даємо тобі три дні увалу на подачу документів до сімейного, потім там тобі розпишуть коли лікарів проходити - ще відпустки днів десять отримаєш, всіх пройдеш, здаси папери - і потім приїдеш на висновок.

Найперше, сьогодні мене дружно хуєсосили сімейний і ще якийсь хєр по мсековським дєлам в 13 лікарні за те, що направлення мені дали до сімейного, а мали, начебто, в шапці вказати "голові КЗОЗ ОЦМСЕ". І показали купу направлень з інших частин, де зробили як їм нравицця. Тепер направлення треба переробляти, бо з існуючим документи не приймуть.
По лікарям: ніякого запису до них для ЗСУ немає - всюди зелений коридор, поза чергами.
Сімейна видала направлення до окуліста, ЛОРа, невролога, хірурга, плюс ще до сурдолога в 30ту і до психіатра в Інститут неврології. Окуліста, невролога і хірурга я сьогодні пройшов. В 30 знову аудіометрія і сурдолог, висновок забирати завтра, потім з ним ****увати до ЛОРа в 13. Психіатр завтра зранку, бо сьогодні я приїхав запізно - там прийом до 13:00
Ще ксерокопії трудової, паспорта, кода, військового квитка і УБД треба. Ще вимагали довідку про те, що я проходжу військову службу. Тут вже я трохи збудився: ось воєннік, там все написно - яка ще довідка? У відповідь: нууу, нє знаааєм...
Отже, мені треба встигнути допройти лікарів і здати папери до кінця дня пт. Перероблене направлення треба надати максимум в понеділок - бо у вівторок пакет везуть на МСЕК. Взагалі, раніше це робилося щовівторка, але, в свєтє послєдніх собитій з МСЕК, вони хз чи будуть приймати в грудні. Отже, мені треба встигнути в останній вівторок листопада.
Ясєн хєр, що ввечері пт мені треба уйобувати назад в сектор, тому перероблене направлення доведеться просити щоб передали, якщо його взагалі всигнуть переробити і прислати.

По термінах розгляду: мені дівулі з 13 скзали, що по тим пакетам, які вони відвезли вчора, призначили дату приговору 15 січня 2025.

Ще вимагали довідку про те, що я проходжу військову службу. Тут вже я трохи збудився: ось воєннік, там все написно - яка ще довідка? У відповідь: нууу, нє знаааєм...
пля 🤦‍♀️
По термінах розгляду: мені дівулі з 13 скзали, що по тим пакетам, які вони відвезли вчора, призначили дату приговору 15 січня 2025.
о ... на мой ДР, хай все буде добре ...

Сьогодні був насичений день.
Ще раз відвідав інститут неврології, забрав висновок сурдолога з 30ї, пройшов ЛОРа в 13ій, і ввечері здав пакет на МСЕК сімейному. Тепер чекати дату розгляду, її повідомлять додатково.
Зустрівся з двома ХФ-юзерами. З одним - неочікувано - зіткнулися в мед.закладі, з другим - планово - він ще мені мазюкалки для ноги зробив. Вона реально допомагає, спасібіще йому величезне!!
А з самого ранку, по дорозі на дурку, пробив заднє колесо на машині. На тихенький гул, що з'явився, одразу не звернув увагу, і машина їхала нормально. А на сфітлофорі мені маякнули і побачив що пздць. Диск вцілів, гума - ні. Поставив запаску, хотів нарішати щось б/в, але нічого не підібрали. На Автограді знайшли таку саму зимову Турцію, довелося взяти 2 шт, бо 1 не захотіли продавати. Влетів, разом з шиномонтажем, на 6200 грн. Збс...

Це пи...ць. Пробивби переднє колесо, то одразу б було помітно. Я так тож заднє колись уграв. Корт вижирається зсередини. Ззовні наче нічого, а зсередини торба.

Назад
Зверху Знизу