Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
взагалі то так.
у нас на всіх базах є ігрові компи, панелі та пульти (штатні).
хлопці в іграх сидять 24на7 коли немає погоди :D
це їх *** робота. от і ти теж по тому принципу можеш :браво:
В мене скромненько так

Вкладення

• IMG_20241123_202644.webp
    IMG_20241123_202644.webp
    732 КБ · Перегляди: 38
почалась у нас відверта ***ня з навчанням. Знову показово гонять всіх, аби світануть нагору. Навіть в мінус реальній роботі. Було б ще норм навчання...

так що сзч ще ближче

останні дні багато спілкувався що до переводу, з багатьма людьми різного рівня. ВСІ кажуть про сзч. Тобто абсолютно нормально пропонують пробувать перевід через сзч, бо інакше ніяк. Це роблять ВСІ !!!
Хтось відношення каже дасть, хтось пропонує їхати до них, щоб зі мною працювали "їх" всп, котрі засунуть в потрібний резервний бат, звідки мене заберуть. А хтось взагалі пропонує приїхати в одну з областей, здатись там будь-кому, показати контакт в телефоні й все.

Щось знову зламалось в цій системі. Зламалось критично та абсолютно ****ецово. Як завжди. Сумно.

Хочеться ж нормально зробити, по-людські. Пздц, кончена країна. А потім "а я яй, ніхто не хоче служити, всі валять"

Останнє редагування:
Дивись сам, дуже акуратно і зважено, якщо що.
Бо вистачає прикладів, коли такі спроби йшли зовсім не за планом, і закінчувалися сумно.
та знаю.
Але реально пропонують варіанти типо приїхати до них та вони через своїх вспешників оформлюють та ведуть, щоб саме до них попав. Кажуть вже налагоджено.

А пост загалом був про массовість цього - з десятка тих, з ким спілкувався, 9 прямо або завуальовано пропонували в сзч сходити.

пс - такий смачний варіант є... але за згодою командира лише... ((

олед 1Тб - не люблю напівміри :р

враження заєбісь, буде тепер чим зайнятись - задротством давно перехворів, грав в пару ігор на рік, тож бааагато чого лишилось ****аного.

Останнє редагування:
В мене скромненько так
ну чого ж скромненько то) норм)
ВСІ кажуть про сзч
це вже як останній варіант із всіх останніх.
але може шось піти не так, і усвестиш в 1...5 бат тро 1...3 бригади тро. а хто то, спитай у Банщіка відтепер Діловода.
зараз формуються у нас загони по моєму напрямку. пиши своє резюме, хоч вкратце.
вік твій підходить в принципі більш менш.

спитай у Банщіка відтепер Діловода.
Нє-нє!
Поки що не треба називати мене Діловодом, бо у цій сфері ще й не починав, і поки що якісь взагалі непонятки з цією темою, хз як вона складеться взагалі, но минулої ночі ми таки возили кабачки, і це була доволі весела поїздка.

Але то було такоє, боєвоє крєщєніє, на пів-шишечки, тому Кабачкістом мене також ще рано називати. 😉

На ранок завтра намічаються інші, більш звичні квести, по адвокатським дєлам (ю ноу вот ай мін).

Взагалі, я хз ще, шо тут як взагалі, і куди воно поверне. В цілому атмосфера норм, начебто.

Ще раз акцентую: ****у влаштовувати поки що нікому не треба. Якщо що, я скажу 😁

Сиджу на жопі ровно, насолоджуюся моментом, але не забуваю аксіому свого колишнього напарника по будові: "Всьо равно нас всєх наєбут!"
Де-де, а в ЗСУ вона вічно актуальна))

но минулої ночі ми таки возили кабачки, і це була доволі весела поїздка.
обоже. а ти там в ролі кого був?)))))
більш звичні квести, по адвокатським дєлам
це ти про шо?
****у влаштовувати поки що нікому не треба. Якщо що, я скажу 😁
:D
ну дивись
просто те що твій комдів від мене хоче, то ти маєш десь у Львові на 100 + 70 окопних та з задачею пити пиво і їсти креветки :D

Ще раз акцентую: ****у влаштовувати поки що нікому не треба. Якщо що, я скажу 😁
Краще, мабуть, писати ****ець, бо я тричі перечитав, поки зрозумів, кому і що влаштовувати, і до чого тут діловод з банщиком.

це вже як останній варіант із всіх останніх.
але може шось піти не так, і усвестиш в 1...5 бат тро 1...3 бригади тро. а хто то, спитай у Банщіка відтепер Діловода.
зараз формуються у нас загони по моєму напрямку. пиши своє резюме, хоч вкратце.
вік твій підходить в принципі більш менш.
можна приклад резюме? все життя на фрилансі, я хз що там писати. Тим паче що саме цікавить військових.

що до улетиш... я вже давно так чи інакше спілкуюсь з потенційними тими, хто шукає людей. Пам'ятаю як у нас покупці приїзджали та вигрібали. Загалом всі шукають спеців, відбір є. Невже все так погано? Дронщики, зв'язківці є в будь-якій бригаді.

можна приклад резюме? все життя на фрилансі, я хз що там писати. Тим паче що саме цікавить військових.
фио, дата народження, освіта, де наразі служиш, якій ВОС (чим займався насправді), ключові навичкі цівільні і військові, в загальному хоча би кратко в чому ти фахівець (літаєш чи паяєш, і тд....).
для нас, чи є судимості чи немає, родичі на расії, фізо, мікрокредити, проблеми з алкоголем, чи є сумнівні звязки. (все це якщо є, просто написати чесно, бо буде перевіряти УВБ та СБУ).
це все по пару фраз.
Загалом всі шукають спеців, відбір є. Невже все так погано?
їх критично не хватає. насправді. бо рівень знань у всіх різний. то перше.
а друге на рахунок улетиш. я тут вище писала, у людини було відношення до нас, і він повністю підходив по всім нормам ссо. а военком та учебка показала нам середній палець, наїбали, призвали, і хлопець потрапив до танкового бата танкової роти. тільки через неймовірний кіпіш мій, його змогли забрати в той же бригаді, але в бат БПС.
люди різні. тебе можуть наїбати, що зможуть порішати, а не зможуть. чи їх наїбуть вище, і ти окажешся по факту де завгодно.
короче ньансів купа.

ну я мав на увазі те, що навіть якщо наїбуть та запхають в якийсь лівий бат, то там то спитають хто ти та що ти, та все ж скоріш спеціаліста заюзають за призначенням.

Назад
Зверху Знизу