Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Щось було ((що це було пару хвилин тому?
Ще трохи , тільки трактора заправити і повний ажуртобто не готові ще до Сражения подПрохоровкойКраматорском?
до Великої битви за Донбас та найбільшої танкової битви з часів другої світової?![]()
столько целых танков небудет в одном месте. После ww2 была Корейская война, арабо-израильские войны, Буря в Пустыне, Индо-Пакистанские терки куда нам до них потенциал протраченотобто не готові ще до Сражения подПрохоровкойКраматорском?
до Великої битви за Донбас та найбільшої танкової битви з часів другої світової?![]()
Слушай, ну вот почему нельзя написать - провокация дезертирства?Це, фактично, провокація СЗЧ 😂
Слушай, ну вот почему нельзя написать - провокация дезертирства?
Это разные юридические определения на разные действияНе так красиво звучит.
А чем дезертирство по сути отличается от сзч? Солдат отсутствует в окопе и там, и там, решение уйти из окопа принимает сам и там, и там, что еще?Это разные юридические определения на разные действия![]()
А чем дезертирство по сути отличается от сзч? Солдат отсутствует в окопе и там, и там, решение уйти из окопа принимает сам и там, и там, что еще?
Утром ,где Коля ?СЗЧ – це коли військовий покидає місце служби без дозволу командира або поважних причин. Але якщо у нього є намір ухилитися від служби, то це вже дезертирство.
Гениально...
Да-да-да. Есть самоволка и дезертирство. Третьего не дано.Это разные юридические определения на разные действия![]()
Всё понятно, тебе ответить нечего. Только смайлы...
я на *****ов не могущих в гугл не работаюВсё понятно, тебе ответить нечего. Только смайлы...
А где сталкер 2.0??Вітер дує, дощ ****ує, а я трохи облаштував собі нове робоче місце:
![]()
Залишився на домашньому. Ноут на фото - не для сучасних шутерів:А где сталкер 2.0??
Ну то понятно. Я же шуткую))но ты начальству на полном серьёзе можешь сказать.что я тренируюсь )))21 век ведь )))Залишився на домашньому. Ноут на фото - не для сучасних шутерів:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та й не до Сталкера якось воно зараз. Ото я тут, ахуєвший новачок, ще буду в ігру года єбашити![]()
Рік тому він коштував помітно дешевшеКапец какой дорогой ноут и он не для игр((
Ще цілих два титула до ...Чемпіонат Формули 1 ще не завершився, а Макс Ферстаппен на сьогоднішньому Гран Прі Лас Вегасу став 4-кратним чемпіоном! Красавчік, давненько за нього вболіваю. Хоча пам'ятаю ще як його батя виступав в чемпіонаті))
![]()
Це вже еліта еліт - Макс долучився до сузір'я справжніх легенд Формули 1.
там хоть тепло, не?Вітер дує, дощ ****ує, а я трохи облаштував собі нове робоче місце:
![]()