Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Не переймайся. Якщо проблема вирішується грошима, то не проблема а витрати. Як нога взагалі?
У нього колесо було нульцовскоє. Ще пупиришкі навіть не стерлись. Шкода, як не крутИ.

В 30 знову аудіометрія і сурдолог, висновок забирати завтра
Чому завтра??? В 30-й лiкарнi завжди одразу на руки давали аудiограми та висновок! Чи iм дали сутки почекати на скiльки грошей розкошелиться клiент?
Доречi, черги в 30-й до сурдолога великi? Я пам'ятаю що завжди були великi, сидiв там по пiвдня, поки не встрянеш
забрав висновок сурдолога з 30ї
Що там? Слух хоч не улучшився до стану нормальноi людини? Бо ти писав, що на ВЛК ти дуже виздоровiв по слуху:D

Доречi, черги в 30-й до сурдолога великi? Я пам'ятаю що завжди були великi, сидiв там по пiвдня, поки не встрянеш
он же действующий военный ВСУ - там очередь только из таких же (максимум).

он же действующий военный ВСУ - там черг только из таких же (максимум).
Раньше, до войны, там куча народу сидела, на слуховые аппараты, на очередное подтверждение инвалидности, если сразу бессрочную не дали, на изменение группы инвалидности и т.д. Надеюсь шо щас УБД вне очереди идут

Чому завтра??? В 30-й лiкарнi завжди одразу на руки давали аудiограми та висновок! Чи iм дали сутки почекати на скiльки грошей розкошелиться клiент?
Висновок вчора написали, я от з підписами і печатками не склалося щось у них.
Черги з цивільних великі, так(
Що там? Слух хоч не улучшився до стану нормальноi людини? Бо ти писав, що на ВЛК ти дуже виздоровiв по слуху:D
Та плюс-мінус те саме
Раньше, до войны, там куча народу сидела, на слуховые аппараты, на очередное подтверждение инвалидности, если сразу бессрочную не дали, на изменение группы инвалидности и т.д. Надеюсь шо щас УБД вне очереди идут
Зараз також черги чималі. Але ЗСУ поза чергою, чим знатно нєрвірують бабусь і тьоток

чим знатно нєрвірують бабусь і тьоток
Хай вдома сидять, а не швендяються вiд нехуй делать по больничках!:відстій: Е такi бабки, що прищ на срацi вискочив - вона одразу бiжить до лiкарiв, займаючи чергу, хоча вдома могла б посидiти, поки вiн сам не пройде
Та плюс-мінус те саме
Ну Ви писали, шо дуже рiзнi показники були в Днiпрi, там +/- 10децибел вже можуть грати рояль - чи друга ступiнь туговухостi, чи вже третя. Я це все проходив з дитинства. Друга ступiнь туговухостi мене не пустила в армiю 40 рокiв тому, хоча iнститут з нею закiнчив, а ось третя вже вважаеться як би це краще сказати... - соцiально неадекватною, чи як вони, доктори, там якось це по-своему трактують, тобто - людина з 3 групою вже не може адекватно жити, працювати на багатьог роботах та спiлкуватися в суспiльствi на одному рiвнi з нормально чующими людьми. 4 ступiнь - то ****ец, вже на гранi з повною глухотою....:(:незнаю::dead:

та 100-пудово. я думал, что мне как на ВЛК, тоже можно "галопом вломиться" - хер там ...
только действующие служащие.
и их народ сам пропускает, не **** ...

У мене всі цифри в межах другої ступені
Тодi на МСЕК Вам навряд чи дадут iнвалiднiсть.... Може багато обмежень напишуть, якi Вам допоможуть бути вже не на нулi, а десь в тилу, ловити ухилянтiв, працюючи в якомусь ТЦК, або на складi товарознавцем.
На iнвалiднiсть потрiбна як мiнiмум 3-4 ступiнь..... Але я Вам заздрю, ви чуете зараз як я 40 рокiв тому!:пиво: Я вже так чути нiколи не буду....
и их народ сам пропускает,
Пральна делает!:клас:Они это заслужили!

Тодi на МСЕК Вам навряд чи дадут iнвалiднiсть.... Може багато обмежень напишуть, якi Вам допоможуть бути вже не на нулi, а десь в тилу, ловити ухилянтiв, працюючи в якомусь ТЦК, або на складi товарознавцем.
На iнвалiднiсть потрiбна як мiнiмум 3-4 ступiнь.....
Та я по слуху і не розраховую практично ні на що. Основне: параліч малогомілкового нерва.
Та й з ним на ступінь не нашкркбеться. А от процент втрати працездатності якийсь цілком можливо що дадуть.
Щодо обмежень в ЗСУ: їх вже написала ВЛК, висновок я тут викладав. І вже служу у взводі забезпечення богів війни.

Щодо обмежень в ЗСУ: їх вже написала ВЛК
Дивно що ВЛК Вас ще на нуль не послала штурмувати *****ськi окопи?......:eek: Бо бусифiцированих начебто тiльки туди й посилають, не зважаючи на обмеження по стану здоров'я.... :D

Останнє редагування:
***ха, як же ж дома ахуєнно!
Але треба повертатися назад в єбєня🙁
Два дні з ранку до вечора по лікарнях та іншому, сьогодні трохи відпочив під серіали та STALKER 2 (подивився початок гри, до нападу першого монстра)
Тут так і тягне в СЗЧ податися, хоч не приїжджай взагалі...

А це я вчора на Автограді.
Шинників попередили про мій приїзд, всіх інших - ні.
1000023501.webp

Прийшлось пивом замінити,щоб хоч нерви заспокоїть
тобто не готові ще до Сражения под Прохоровкой Краматорском? :D
до Великої битви за Донбас та найбільшої танкової битви з часів другої світової? :D

Назад
Зверху Знизу