Не переймайся. Якщо проблема вирішується грошима, то не проблема а витрати. Як нога взагалі?Влетів, разом з шиномонтажем, на 6200 грн. Збс...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не переймайся. Якщо проблема вирішується грошима, то не проблема а витрати. Як нога взагалі?Влетів, разом з шиномонтажем, на 6200 грн. Збс...
У нього колесо було нульцовскоє. Ще пупиришкі навіть не стерлись. Шкода, як не крутИ.Не переймайся. Якщо проблема вирішується грошима, то не проблема а витрати. Як нога взагалі?
1700 км пробігу.У нього колесо було нульцовскоє. Ще пупиришкі навіть не стерлись. Шкода, як не крутИ.
Чому завтра??? В 30-й лiкарнi завжди одразу на руки давали аудiограми та висновок! Чи iм дали сутки почекати на скiльки грошей розкошелиться клiент?В 30 знову аудіометрія і сурдолог, висновок забирати завтра
Що там? Слух хоч не улучшився до стану нормальноi людини? Бо ти писав, що на ВЛК ти дуже виздоровiв по слухузабрав висновок сурдолога з 30ї
он же действующий военный ВСУ - там очередь только из таких же (максимум).Доречi, черги в 30-й до сурдолога великi? Я пам'ятаю що завжди були великi, сидiв там по пiвдня, поки не встрянеш
Раньше, до войны, там куча народу сидела, на слуховые аппараты, на очередное подтверждение инвалидности, если сразу бессрочную не дали, на изменение группы инвалидности и т.д. Надеюсь шо щас УБД вне очереди идутон же действующий военный ВСУ - там черг только из таких же (максимум).
Висновок вчора написали, я от з підписами і печатками не склалося щось у них.Чому завтра??? В 30-й лiкарнi завжди одразу на руки давали аудiограми та висновок! Чи iм дали сутки почекати на скiльки грошей розкошелиться клiент?
Доречi, черги в 30-й до сурдолога великi? Я пам'ятаю що завжди були великi, сидiв там по пiвдня, поки не встрянеш
Та плюс-мінус те самеЩо там? Слух хоч не улучшився до стану нормальноi людини? Бо ти писав, що на ВЛК ти дуже виздоровiв по слуху![]()
Зараз також черги чималі. Але ЗСУ поза чергою, чим знатно нєрвірують бабусь і тьотокРаньше, до войны, там куча народу сидела, на слуховые аппараты, на очередное подтверждение инвалидности, если сразу бессрочную не дали, на изменение группы инвалидности и т.д. Надеюсь шо щас УБД вне очереди идут
Хай вдома сидять, а не швендяються вiд нехуй делать по больничках!чим знатно нєрвірують бабусь і тьоток
Ну Ви писали, шо дуже рiзнi показники були в Днiпрi, там +/- 10децибел вже можуть грати рояль - чи друга ступiнь туговухостi, чи вже третя. Я це все проходив з дитинства. Друга ступiнь туговухостi мене не пустила в армiю 40 рокiв тому, хоча iнститут з нею закiнчив, а ось третя вже вважаеться як би це краще сказати... - соцiально неадекватною, чи як вони, доктори, там якось це по-своему трактують, тобто - людина з 3 групою вже не може адекватно жити, працювати на багатьог роботах та спiлкуватися в суспiльствi на одному рiвнi з нормально чующими людьми. 4 ступiнь - то ****ец, вже на гранi з повною глухотою....Та плюс-мінус те саме
У мене всі цифри в межах другої ступеніНу Ви писали, шо дуже рiзнi показники були в Днiпрi, там +/- 10децибел вже можуть грати рояль - чи друга ступiнь туговухостi, чи вже третя.
та 100-пудово. я думал, что мне как на ВЛК, тоже можно "галопом вломиться" - хер там ...Раньше, до войны, там куча народу сидела, на слуховые аппараты, на очередное подтверждение инвалидности, если сразу бессрочную не дали, на изменение группы инвалидности и т.д. Надеюсь шо щас УБД вне очереди идут
Тодi на МСЕК Вам навряд чи дадут iнвалiднiсть.... Може багато обмежень напишуть, якi Вам допоможуть бути вже не на нулi, а десь в тилу, ловити ухилянтiв, працюючи в якомусь ТЦК, або на складi товарознавцем.У мене всі цифри в межах другої ступені
Пральна делает!и их народ сам пропускает,
Та я по слуху і не розраховую практично ні на що. Основне: параліч малогомілкового нерва.Тодi на МСЕК Вам навряд чи дадут iнвалiднiсть.... Може багато обмежень напишуть, якi Вам допоможуть бути вже не на нулi, а десь в тилу, ловити ухилянтiв, працюючи в якомусь ТЦК, або на складi товарознавцем.
На iнвалiднiсть потрiбна як мiнiмум 3-4 ступiнь.....
Дивно що ВЛК Вас ще на нуль не послала штурмувати *****ськi окопи?......Щодо обмежень в ЗСУ: їх вже написала ВЛК
Була і така спроба, на самому початку осені. Я розповідав.Дивно що ВЛК Вас ще на нуль не послала штурмувати *****ськi окопи?.....
Я мабуть це пропустив.....Я розповідав.
"Чув дзвін, та не знав де він"Читав що Ви воювали, отримали акустичну травму вух, з-за чого слух у вас погiршився...
Так і виникають легенди. Через півроку вже будуть розповідати історії як ТС штурмував посадки...."Чув дзвін, та не знав де він"
Вибачаюся, но то є так
То в мене травма .Соляру та мастило не привезли .Прийшлось пивом замінити,щоб хоч нерви заспокоїть.отримали травму
тобто не готові ще до Сражения подПрийшлось пивом замінити,щоб хоч нерви заспокоїть