Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Приглянулися там кроссовки Vogel. На ринку вони коштують 2500, скинути погоджуються аж 50 грн
На олх знайшов оголошення, продавець з того самого Дніпра по 1900 пропонує. Буду замовляти у нього, а з необхідним розміром визначився на ринку. На зекономлену суму куплю кавер для шолому :)

Переглянути вкладення 13228552

Приглянулися там кроссовки Vogel.
гавно. я думала что они нормальные. и тоже заказала. вернула. фу.
пластмассовая подошва. херня какая то короче.

почему вы мужики, не можете носить нормальные берцы? в чем ваша проблема? то ноги потеют, то подъем не тот, то тяжело, то еще какая то херня. а как бабы зимой на шпильках летают? одевайте сандали на носок. шо можно еще сказать.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
вот продавец. наши там почти всегда заказывают. он очень давно на рынке. и у него оригинал 100%.

братухе отдал своих ******ов
это что? как называются?
ты сама еще не пробовала спецобувь
спецобувь для чего?
мне и так легко и удобно ходить. ничего не натирает, не потеет, полный комфорт.
себе я подобрала и модель и фирму.
я говорю про тех кому все не так, кроме домашних тапок

бывшая грила что я насчет этого *****нутый и не модный
похрен мода я сам себе мода
то їй на барабашова вселили, бо

вот зимние у мну чехия уже 10лет
югославы тоже были
крокодилы штаты
ты серьезно думаешь что со времен Югославии, производство не шагнуло вперед? :D
я говорю как раз про серьезные фирмы, которые производят эту обувь. и специализируются на ней.
более того, лучшие армии мира и их представители юзают это.
не думаю, что они не могли бы себе позволить что то другое, если бы это было не очень.

гавно. я думала что они нормальные. и тоже заказала. вернула. фу.
пластмассовая подошва. херня какая то короче.

почему вы мужики, не можете носить нормальные берцы? в чем ваша проблема? то ноги потеют, то подъем не тот, то тяжело, то еще какая то херня. а как бабы зимой на шпильках летают? одевайте сандали на носок. шо можно еще сказать.
Ну, хз, мені просто на зараз щось таке підійде. Возити дрова, воду, продукти, топити баню можна і в такому взутті.
Берці які видали - тому що потеплішало, а вони зимові, ноги в них обільно потіють ;)

Сандалі на носок... Ну, я, наприклад, взагалі не можу носити сандалі і шльопанці влітку, бо одразу тріскаються п'ятки. І це пздць як неприємно((

Смотря что делать,одно дело по окопам бегать,а если сидеть в военкомате или штабе каком-то,то нахрена там берцы. Туфельки одеваешь и все...

Asics реально офігенні за комфортом.
Швидко вбиваються, дорогі, але за комфортом офігенні.

эт как мне вчера тип чесал за облегченки
Я і зараз можу зетарти :D
бо тебе *** проссиш...
... сапожнику заказал с нуля мне сделать
по моим соображениям
Слухай, коли він зробить - я ж чекаю розпаковку. *** його знає, може ти якусь охуєнну ***ню вигадав, а "мужикі-то і нє знают!"(С)
Дуже цікаво по дивитись.

оберіть собі за власним вподобаннями бренд - nike або adidas або asics
Абажаю вас, веселих хлопців-олігархів!
І авто неодмінно має бути Aston Martin db6, і годинник Rolex Submariner..
От тільки як вписати це в бюджет 20кгрн і наявність ще купи потреб і зобов'язань??

пан за 1900 вирішив купувати підробку, яка обов'зково буде шкодити ногам, бо підробка завжди погано. при цьому на поради робити краще для себе ображається та звинувачує всіх навкруги.

ось в офіційному магазині за такі ж гроші 1900 гривень нормальні кросівки Skechers з піною memory foam в Інтертопі з безкоштовною доставкою, в Інтертоп покупки більше тисячі безкоштовна доставка до відділень Нової пошти. більше того, ці кросівки можна купити в Інтертоп зі знижкою десь за 1600-1500 гривень замість 1900 якщо потрібна допомога звертайтесь підкажу як.

JvHNh1j.jpg

DR5IbDC.jpg

щодо ASICS Gel-Trabuco 11 GTX писав до пані офіцера в спецспорудах. в неї грошове забезпечення все ж таки інше ніж у мобілізованних.
А какова вероятность нарваться на подрез с этим брендом в интертопе? С тех пор как наебали с типа кожаными туфлями и нашел копию своих тапок, сделанную в подвале каком-то, стал как-то с прохладцей к нему относиться.

Останнє редагування:
пан за 1900 вирішив купувати підробку, яка обов'зково буде шкодити ногам, бо підробка завжди погано. при цьому на поради робити краще для себе ображається та звинувачує всіх навкруги.

ось в офіційному магазині за такі ж гроші 1900 гривень нормальні кросівки Skechers з піною memory foam в Інтертопі
За посиланнями мого розміру немає в наявності.

І я не ображаюся, не звинувачую нікого. Просто констатація факту: найки, адіки і тд мені не по кишені

Айсберг мене може навчити щодо військового спорядження та іншого.
чому пані зможе мене навчити у цивільному спортивному взутті? тут нічому вона мене не навчить, вона сама не чула ніколи про японців.
Ну тема ж військове спорядження

Купувал в свій час Асік на Райберт.
типу бундесвер. Дуже годні тапки. Устілка зносилась раніше чим подошва.

Ті самі в'єтнамці Original S.W.A.T. від Раміля Насірова з гурту Курган і агрегат.
Сьогодні вже й "обновив" їх - у лісі пиляли дрова і правим черевиком я десь вступив в ****іще. Добряче його забруднив, потім чистив, відмивав...
Сподіваюся, це к дєньгам))

Переглянути вкладення 13228701 Переглянути вкладення 13228703

Абажаю вас, веселих хлопців-олігархів!
І авто неодмінно має бути Aston Martin db6, і годинник Rolex Submariner..
От тільки як вписати це в бюджет 20кгрн і наявність ще купи потреб і зобов'язань??
поїхали на днях в Днепр.
покажу тобі нормальні военторги)
заберу з бази і відвезу обратно)
але вибач, не астон мартин) просто тайота))))
і нема годинника) вірніше є але джи шок всього ліш)

Назад
Зверху Знизу