Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
чому пані зможе мене навчити у цивільному спортивному взутті? тут нічому вона мене не навчить, вона сама не чула ніколи про японців.
так я дійсно в яксному спортивному не розбираюсь.
і вжє дивлюсь собі асекс цей, і мій розмір. бо 35. шоб попросити волонтерів, бо подружка животінок возить до Европи з зони бойових дій. можє купить.

з трейловими ASICS я не зможу допомогти, можу допомогти лише ASICS для асфальту/бетону/твердих покриттів
шо таке трейлові? в гуглі не забанили звісно)
але хочеться почути простим язиком, в чому різниця)

нехай подружка уважно дивиться щоб мобель мала назву GTX це з гортексом. є ASICS Gel-Trabuco 11 ця модель без гортексу. можливо, також краще взяти на пів розміру більше ніж ваш, бо гортекс в кросівках трохи займає об'єму.
ви професійний спортсмен?
до речі

поїхали на днях в Днепр.
покажу тобі нормальні военторги)
заберу з бази і відвезу обратно)
але вибач, не астон мартин) просто тайота))))
і нема годинника) вірніше є але джи шок всього ліш)
Дякую за запрошення, я б задоволенням, але вибач, ліміт покупок з довольствія за лютий вже вичерпано(
Тому давай вже після паски, коли отримаю кошти за березень!
Якщо я на той час ще тут взагалі залишуся, заберу і відвезу тебе сам, з вєтєрком, на мотоциклі. Правда, не Honda, а Jialing, і годинник не субмарінер, а всього лише його хоммаж від Casio.

По плитоноскам кто подскажет, какую и где!?

Нещодавно тут нахвалювали плитоноски Yakeda. А дайте, будь ласка, посилання на істінно православну!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це вона?

Можу запропонувати таку. На мій погляд це найкраще… але ціна кусається :(:(:(
Переглянути вкладення 13228840

Как в Украине проходит мобилизация и на каких этапах возникают проблемы – разбор УП​

Чим ефективнішою буде робота держави над помилками, тим менше страху перед повістками буде у тих, хто має їх отримати.

Останнє редагування:
Скажімо так, якість матеріалу:клас:, ергономіка (зручність носіння) :клас: , виконання:клас:… мій племінник (ротний у 53-й бригаді) вже носить не перший їхній виріб і міняти не хоче (як і ряд знайомих бійців на передовій). Раніше у племінника були вироби фірми "Вотан", але перейшов на "Балістику" і не шкодує. До речі ''Балістика'' і ''Велмет'' (те що ви вказували вище, якість теж дуже добра) конкуренти (і досить жорсткі, до судових позовів друг до друга). Але це моя особиста думка.

Останнє редагування:
Можу додати, коли тримаєш у руках речі різних виробників, різниця видно відразу... я всі ці речі тримав у руках і бачив, що є що :україна: :україна: :україна:

Скажімо так, якість матеріалу:клас:, ергономіка (зручність носіння) :клас: , виконання:клас:
Вона ж зовсім гола, то ж на обвіс під магазини, турнікети тощо доведеться додатково витратитися. Плюс, з боків ніякого захисту не передбачено (

Вона ж зовсім гола, то ж на обвіс під магазини, турнікети тощо доведеться додатково витратитися. Плюс, з боків ніякого захисту не передбачено (
А нахрен оно тебе вообще надо? Тебя дальше бани не отправят,и так понял,особо и не готовят даже. Сколько ты за 2 месяца пострелял?

Назад
Зверху Знизу