Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
ого. а це шо таке?
ото я відстала від життя))))
Це, короче, така пєнка, по твердості - трохи м'ягша за каремат, але - в неї дуже повіньний возврат.
Якщо продавиш ямку - вона розпрямляється дуже повільно, а не як каремат, одразу.
Коли ходиш - воно не чинить опір і повторяє контур стопи.
торгує Intertop (є в Нікольському).
Але, взуття - то тема, яку по інтернету не поміряєш, треба йти самому й по собі обирати.
Подивитсь можна тут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
яких та пінка - я не бачу як відфільтрувати.

ну не знаю как по мне на войне надо не такую нежную подошву
Як по мені - в неї проблема була, коли вона вилізла з берців і одягла цивільне :) На війну в скечерсах не треба, це точно.

Він не може "протертись"... ти ***ню якусь купив.
У меня что- то типа мокасин, не кожаные, а тканевые. Но с такой стелькой и удобной подошвой.Ношу и теплой весной и летом и осенью. Единственная обувь, в которых могу ходить с утра до вечера. Покупала в интертопе на площади в 19 году.

мне кажется и на гражданке не очень разве шо спортзал
Охуєнно. тільки в них верх стал ниже якістю, першу пару я полюбив сильно. В другій вже була сіточка в мембрані з гімна, а підошва зі стелькой - такі саме охуєнні.

У меня что- то типа мокасин, не кожаные, а тканевые. Но с такой стелькой и удобной подошвой.Ношу и теплой весной и летом и осенью. Единственная обувь, в которых могу ходить с утра до вечера. Покупала в интертопе на площади в 19 году.
Ну так в мене теж тканеві були. Там не тканина, там 3D сіточка була, вентиляція охуєнна. низ - самі йдуть - я кермую.
от сіточка споганилась... я про бойкотував їх через це, думаю, влітку дам другий шанс.
Тут в Закарпатті їх нема, все одно. І доріг нема нормальних пішохідних - хожу в турецьких паркетних трекінгових, в києві вже буду дивитись що на літо брати. А скечєрси по мив і оставив як тапки, без шнурків... взимку в них курити хожу на балкон.

думаю что это у нее навсегда она стала амазонкой
кому то досталась или достанется хорошая жена
я о такой мечтаю об амазонке чтобы прикрыыла с тыла
мечты сбываются всегда
Нормальну підошву візьме і зможе без берцаків.

то ей решать в чем ходить
а берцы есть удобнее и круче всяких крос
поверь мне но увыы это дорого очень
Я полюбляв в берцаках ходити, в літніх, які ****или і продавали на центральному. Це було в нульові...
Але, час не стоїть на місті, і цивільна обувка теж. І це охуєнно, коли ти одігнув пару - і її не треба рознашувати.

то что дают мне как бы не айс
свое уже почти убил
на лето тока кросы обыкновенные кожа
Ну, вон, Амазонка радить талан. в них на сайті армійських немає взагалі, але, десь вони беруться і в воєнторзі і на ОЛьікС
Щоправда, дорогі. На вид - буцімто охуєнні.

дорогие это под штуку бачей спецобувь
Та нє. Ті, що в спецвзутті на самому талані - ті ще й дешеві, але моделей мало.
раз
Переглянути вкладення 13228492
і два
Переглянути вкладення 13228493
грубо. Насправді - три моделі і 2 коліра.
Але, є якісь "Талани" в рибалок, демысезонны 6000
Переглянути вкладення 13228494
І в воєнторзі кривого рога, вони ж, по 5к
Переглянути вкладення 13228495
Ну, і на olx і, навіть, в епіцентрах знайти можна.

P.S. Ті, що по 5к - в воєнторзі класифіковані як літні, різниці з тими, що за 6к - не бачу, мабуть, вона внутрі.

мне это ****о ваще не нравится
у мну быыли крокодилы в 98 году вымутил у америкоса у нас на учениях
на вид ужас но бомба стоимость около 700баков
легкие удобные дышащие такие у них тока спецназ носил как мне пояснил ******** - морской пехотинец
ти по облєгчьонкє шоль виступаєш? Проста, як би то.. берці ті що є - тобі не подобаються, але ти не проти кросовок..

тобі проста потрібні тканеві берці, в нас такі були в нульові - я такі й тягав.
На, крокодилів там не бачу. Але дохєра чого є
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Переглянути вкладення 13228496
оце класика штатівська, ті, що я носив - з них драли.
Ну і до бельвіля з металом
Переглянути вкладення 13228497

Вчора трохи полазив по воєнному ринку у Дніпрі, десь на задвірках Озерки, вул Боброва, неподалік зал. вокзалу.
Є дохєріща всього, але ціни нуйогонах...
Взуття, плитоноски, рюкзаки - це все там хіба що вибрати і приміряти, а вже потім замовити те саме в інтернеті і зекономити 500-1000 грн.
Особливо мені сподобався "Воєнторг Elite" на проспекті напроти вокзалу. Там все те саме, що і у інших, але накрутки ще вищі. Наприклад, рюкзак Mil-Tec, який я придбав за 1900, коштує 3350.
А покупців повно, купують активно, і не дуже схожі вони на хлопців з нуля! Хз, з 20000 довольствія не дуже пошикуєш((

В Харькове щас на каждом углу понаделали "военторгов". Будем делать бизнес,называется. ..

Это копия израильских Сватов.
Як на мене, не дуже вдала модель(
Конструктори трохи перемудрили зі шнуровкою - її вкрай незручно затягувати та послабляти, таким чином, більше часу витрачається на взування/роззування. Там ще є застібки/блискавки по боках, що мали б пришвидшити це, але ними теж незручно користуватися. Зняти/одягти черевик тільки з її допомогою можна якщо шнурки затягнуті не дуже туго. Але тоді ходити незручно!
Ну і ще вони погано підійдуть тим, у кого стопа з підйомом.

Назад
Зверху Знизу