Помолодел, похорошелПішов третій місяць як я в ЗСУ..
Переглянути вкладення 13228150 Переглянути вкладення 13228151 Переглянути вкладення 13228153
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Помолодел, похорошелПішов третій місяць як я в ЗСУ..
Переглянути вкладення 13228150 Переглянути вкладення 13228151 Переглянути вкладення 13228153
Це десь в *****ів железку підриваєшь?Пішов третій місяць як я в ЗСУ..
Ну прям мі-мі-міПішов третій місяць як я в ЗСУ..

так він тобі і скаже. це ж тайнаЦе десь в *****ів железку підриваєшь?
Свежий воздух, интересные физические задания)Помолодел, похорошел)))
Ну нічосє!Таланы.
Крутяк.брати Насірови з гурту "Курган і агрегат".
Это копия израильских Сватов. У меня такие были, только летняя модель. Сват Комбат. Для полигона летом отлично. Просто летать по ппд. Но это не боевые условия. Для сектора они не подойдут. Так как у нас это все копии. Оригинал почти не найти.А поки що ходжу в Original S.W.A.T Alpha Fury Coyote 8"
При желании может через израильтян попробовать. Тут на форуме есть таковые.Оригинал почти не найти.
И кстати я часто слышу, от людей которые взяли летние берцы-тапки, совершенно не настоящую военную обувь, особенно летнюю и говорят, что как хорошо после зимних.. На поточну пору норм варіант, після зимових таланів літаю![]()
Можно. Не не имеет особо смысла. Для нашей местности полно хорошей обуви в свободном доступе. А те, ну... даже не знаю нужно ли так заморачиватся. Цахал вообще жуткие носит)))) как по мне)При желании может через израильтян попробовать. Тут на форуме есть таковые.
Я так і пожиттю роблю... я навіть на роботу зі своїм інструментом хожу, бо "общій" завжди або проябується, або хтось псує.исходя из последних данных
все свое носи с собой на боевухе
убеждаюсь ни раз ччто в проеб многое идет
техника это все ***ня
главное то что с собой
Це мої земляки, з мого рідного смт, з вулиці, на якій я виріс. Але вони значно молодші.Крутяк.
Як з ними перетнулися?!
О как!Це мої земляки, з мого рідного смт, з вулиці, на якій я виріс. Але вони значно молодші.
Третий из группы воюет в KRAKEN Азов! ))Це мої земляки, з мого рідного смт, з вулиці, на якій я виріс. Але вони значно молодші.
Ну если так рассуждать, так и ты в рот берешь каждый раз, целуя в губы свою девушку/жену.Думаєш Даша там руку жала?
Коли знов опинишся на цивілі - відкрий для себе Скетчєрс, ті. що з мемори фоам.Я год не носила гражданскую обувь. А потом нам надо стало ходить по гражданке. И после хорошо подобраных берц, у меня сильно болели ноги в гражданских кроссовках. Про туфли молчу. Я не могла понять какого хрена так ломит спину....
ну не знаю) можливо) але то обична обувь які носять сотні жінок. і то не зовсім кросівки, не знаю як то назвати.взули ви, панянко, якесь лайно-кросівки
ого. а це шо таке?відкрий для себе Скетчєрс, ті. що з мемори фоам.

та не) я шла и думала шо батюшки... как я раньше то ходила по такому ужасному асфальту с ямами, камнями, лужами и прочим фєвряд ли то она просто летала после берц