Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А нахрен оно тебе вообще надо? Тебя дальше бани не отправят,и так понял,особо и не готовят даже. Сколько ты за 2 месяца пострелял?
Звідки така впевненість, що не відправлять? У нас з цим запросто може бути - раптові переводи не рідкість. І по зальотах, і так, службова необхідність.

І що, навіть у ВМЗ мені не потрібно носити при собі, принаймні, магазини, турнікети і аптечку??

Вона ж зовсім гола, то ж на обвіс під магазини, турнікети тощо доведеться додатково витратитися. Плюс, з боків ніякого захисту не передбачено (
А де ти бачив з боків захист? То вже бронекостюм. Плитоноскі - усі такі. Ти будеш здивований, але... на передку в подавляючої більшості теж нема захисту з боків. А Капюшон, он, і бронік 5 класу не бачив ніколи.

Вона ж зовсім гола, то ж на обвіс під магазини, турнікети тощо доведеться додатково витратитися. Плюс, з боків ніякого захисту не передбачено (
Тому й пишу, що з підсумками, бічними балістичними пакетами і рештою виходить дорогувато... але :увага:... бо воно все швидко в окопах вбивається, при використанні неякісної речі рватись буде частіше, тому й частіше доведеться купувати нове.

Всьо, плитоноску і РПС з комплектами підсумків собі замовив. Які - поки що секрет! Вітчизняного виробництва, і не за всє дєньгі міра. Днями приїде, побачимо що воно.

Наступне питання: пристойні наколінники та налокітники, комплект або окремо.
Потрібні, бо вимагають щоб були в наявності у кожного бійця, навіть видають, але такі трешові, що і даром не потрібно! (А проїбеш - вирахують)

Основні вимоги: щоб були зручні і трималися добре, а не сповзали одразу як поповзеш

Всьо, плитоноску і РПС з комплектами підсумків собі замовив. Які - поки що секрет! Вітчизняного виробництва, і не за всє дєньгі міра. Днями приїде, побачимо що воно.

Наступне питання: пристойні наколінники та налокітники, комплект або окремо.
Потрібні, бо вимагають щоб були в наявності у кожного бійця, навіть видають, але такі трешові, що і даром не потрібно! (А проїбеш - вирахують)

Основні вимоги: щоб були зручні і трималися добре, а не сповзали одразу як поповзеш
Есть сразу штаны во встроенными наколенниками,лучше брать уже такое.

Есть сразу штаны во встроенными наколенниками,лучше брать уже такое.
1) штанів у мене поки що достатньо звичайних
2) я ж мотоцикліст, тому окремий комплект мені не завадить:)

1) штанів у мене поки що достатньо звичайних
2) я ж мотоцикліст, тому окремий комплект мені не завадить:)
Такі так, рекомендують тактичні штани вже з наколінниками. Зручніше.

****ыврот,там шо то нормальное выдают? Идёшь воевать,а выдают ***ню херовую,а деньги,на которые должна семья жить,тратишь на свое обеспечение,это ****ец. У нас армия как в 90е была так и осталась,по сути. Хочешь выжить- экипируй себя сам,называется,это позор,конечно,извините,но блин....

❗До кінця травня буде завершено наступний етап випробування жіночої військової форми українських виробників

На сьогодні у ЗСУ служать 41 тисяча жінок, ще близько 19 тисяч - є цивільними працівницями, які працюють задля потреб армії. Безпосередньо у бойових діях бере участь близько 5 тисяч жінок. Окрім зручної форми, ми також продовжуємо і роботу щодо забезпечення наших захисниць і бронежилетами з урахуванням антропологічних особливостей. Експериментальний зразок бронежилету для жінок вже розроблено, проведено низку робочих зустрічей із представниками потенційних виробників, які спроможні виготовляти бронежилет для захисниць. Після проведення технічної специфікації і успішних польових випробувань, бронежилети будуть поставлені на забезпечення до Збройних Сил України. Я сподіваюсь, вже скоро ми зможемо прозвітувати про позитивні результати, — міністр оборони України Олексій Резніков

Назад
Зверху Знизу