Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
У шпиталі зробили нові призначення. Там же, в аптеці безкоштовно отримав таблетки Амоксил-К, Авеню, Спіронолактон, Ремесулід, Омепразол.
Амоксил-К - антибіотик. Авеню - венотонік, має зменшувати набряк. Спіронолактон - діуретик, таке собі. Ремесулід - протизапальне, якщо температура вжарить - то його, я вчора тобі саме це й казав. Омепразол - щоб від усього цього шлунок не розладився.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Не знав про електронну педаль газу в Шарані(
В принципі, я в перші дні захворювання їздив за кермом, кілометрів по 100. Тоді був лютий біль, ледь помітний набряк, і рухливість приблизно та сама.
Взагалі, у мене просто немає інших варіантів, крім як вести самому. Просто немає!
Ремесулид, який тобі призначили - знеболювальне. Може з ним буде краще

Амоксил-К - антибіотик. Авеню - венотонік, має зменшувати набряк. Спіронолактон - діуретик, таке собі. Ремесулід - протизапальне, якщо температура вжарить - то його, я вчора тобі саме це й казав. Омепразол - щоб від усього цього шлунок не розладився.
И у каждого препарата нужно смотреть можно ли после его приема за руль садиться

- глюкоза повышена и это не есть норма;
Там околограничные значения, ничего особенного.

- не могу понять референсы АЛТ и АСТ, вообще числа без пояснений в каких единицах, там могут быть несколько вариаций измерений, если это "ед/л", то эт пздц как завышено и печенке тяжко
Отфонарные цифры, мне тоже такие писали в поликлинике, только наоборот - 0,78 и 0,65, шопопало, потом пересдавал в нормальной лаборатории, все уже показало, как надо.

Вибачте, не стримався 😁:

Screenshot_20240921_164828_Instagram.webp

А варіант отруєння не розглядається?
Щось може їли, пили, або торкалися?!

Останнє редагування:
За вихідні без змін по стану ноги та самопочуття.
Сьогодні вранці здав аналізи у шпиталі, завтра лікарі мають подивитися результати і прийняти якісь рішення по мені.
Поки що відлежуюсь у брата.

На шляху до Дніпра машина почала час від часу видавати нові звуки та вібрації, підозрюю що знову клятий шрус, який підремонтували у липні. Ну а якщо це щось нове і більш дороге, то це *****, бо зараз взагалі не готовий займатися ремонтами, з огляду на фізичний та фінансовий стан.
А, ну і їздити центром Дніпра в години пік з моєю ногою - ще той адреналіновий атракціон. Відзавтра краще на громадському або таксі.

Ну а головна інтрига зараз: отримаю я "тридцятку" за серпень чи ні? Бо за липень з нас її зняли (раніше про це писав), потім я подавав рапорт щодо безпідставної невиплати, на нього *** поклали командири - жодної відповіді не отримав, а щодо мене, начебто, було сказано "ще раз зняти с етого ахуєвшего".

Ну а головна інтрига зараз: отримаю я "тридцятку" за серпень чи ні? Бо за липень з нас її зняли (раніше про це писав), потім я подавав рапорт щодо безпідставної невиплати, на нього *** поклали командири - жодної відповіді не отримав, а щодо мене, начебто, було
А без неї ?

Назад
Зверху Знизу