Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
та же фигня, за 5 дней вылечил гомеопатией.
родства аналогично, но нюх пропал.
у всех своя симптоматика
А урінотєрапію пардон не пробовали? 🤔

Ага... я вчона, 5 разов форала їй🤷‍♀️
Главное у человека не деньги, а натурально — хворма, вчёность. Потому ежели человек вчёный, так ему уже свет переворачивается вверх ногами, пардон, вверх дыбом. (с) ☝️

У меня ещё в советской школе учительница по украинскому языку могла выдать ,,Форостова, закрой хворточку, в классе дует,,. Это она к Хворостовой обращалась...фраза стала легендарной в нашем классе.

У меня ещё в советской школе учительница по украинскому языку могла выдать ,,Форостова, закрой хворточку, в классе дует,,. Это она к Хворостовой обращалась...фраза стала легендарной в нашем классе.
Вспоминается диалог Ролана Быкова с Евстигнеевым про детского логопеда 🤭

Як ваші справи-успіхи ?
Вчора ввечері температуру збили ін'єкцією діклофенаку. Зранку взяли кров на аналіз, зробили рентген легень. Начебто, все ок. Температура зранку була 36.2, зараз 36.9
Зібрав шмотки, чекаю поки віддадуть папери на виписку, і буду вирушати на шпиталь.
Інфекціоніст сказала що нехай вже травматологи розбираються з моєю ступнею і температурою - своє вона вилікувала, і нового я тут нічого не зачепив.

Канєшно, госпіталізація в травматологію військового шпиталю пішла абсолютно по ****і! Приймальне відділення скерувало на інфекціне, в далі знову почався динамічний футбол по різних спеціалістах, за різними адресами.

А ще у мене в аналізі сечі, який робили в день надходження на інфекційку, цукор 6, ацетон 1.5, білок 0.126, питома вага 1032. У виписці зазначено було. І ніхто нічого про це не казав, крім судинного хірурга, до якого я потрапив сьогодні. Він єдиний додивився, що у мене і ліва нога трохи набрякла, і сказав: ****уй до ендокринолога, і бігом!!!
Але до нього попасти - то окремий квест, не на сьогодні.
Інфекціоністи ж сказали забити на ті старі аналізи і ****увати на огляд травматолога, як вони і казали. Ок, *****дував, сиджу в черзі.

І останнє, тепер вже офіційно: мене вивели поза штат, ще тиждень тому. Звісно, з відповідним наказом по персоналу ніхто мене не ознайомлював - просто сьогодні додали в відповідну групу.

.А ще у мене в аналізі сечі, який робили в день надходження на інфекційку, цукор 6, ацетон 1.5, білок 0.126, питома вага 1032. У виписці зазначено було. І ніхто нічого про це не казав, крім судинного хірурга, до якого я потрапив сьогодні. Він єдиний додивився, що у мене і ліва нога трохи набрякла, і сказав: ****уй до ендокринолога, і бігом!!!
Ласкаво просимо до наших діабетичних лав! На вас чекає багато веселого, цікавого і незвичайного.

А ще у мене в аналізі сечі, який робили в день надходження на інфекційку, цукор 6, ацетон 1.5, білок 0.126, питома вага 1032. У виписці зазначено було. І ніхто нічого про це не казав, крім судинного хірурга, до якого я потрапив сьогодні. Він єдиний додивився, що у мене і ліва нога трохи набрякла, і сказав: ****уй до ендокринолога, і бігом!!!
Це не добре. До ендокринолога потрапити обов'язково. Любими шляхами.

Ласкаво просимо до наших діабетичних лав! На вас чекає багато веселого, цікавого і незвичайного.
Збагiйна, не треба отак одразу, кров на цукор, тест на глюкозу i все буде ясно, можливо це тимчасово.

У меня тоже сахар 6.но все ок.хотя замечаю ,что царапины на теле бывают.непонятно откуда.а так вроде проблем больше нет

Збагiйна, не треба отак одразу, кров на цукор, тест на глюкозу i все буде ясно, можливо це тимчасово.
В принципі, інфекціоніст так і сказала: такі цифри були можливі через інтоксикацію організма. В понеділок здавати аналізи, за їх результатами вже скерують.

Нікуди мене сьогодні не госпіталізували - дали звільнення від служби на 5 днів.

Взагалі, за сьогоднішніми подіями можна писати книгу "Як я іду *****", але про це пізніше

уверен шо забор крови был не на тощак, а абы как - поэтому и такие цифры
референсы можно глянуть у Синево
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нікуди мене сьогодні не госпіталізували - дали звільнення від служби на 5 днів.
И ? Т.е. не в госпитале - а ночевать где до в понедельник на анализы ????
Что-то я ничего не поняла, что там у вас происходит вообще :незнаю: :(

Назад
Зверху Знизу